عزيزم بهتر نيس يه كم اينده نگر باشيننقل قول:
دير رسيدن بهتر از .... :دي
اما نه منم تا حدي با شما موافقم
Printable View
عزيزم بهتر نيس يه كم اينده نگر باشيننقل قول:
دير رسيدن بهتر از .... :دي
اما نه منم تا حدي با شما موافقم
بحث مترو فرق دارهنقل قول:
عقب موندگی مترو بخاطر تحریم بیشتر (البته نه اینکه بخور بخور توش نباشه!) شما مثلا 4باغ بالا رو نگاه کنید اصلا کارگر توش نیست!
سام علیکنقل قول:
آره دیگه مدتی خارج بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره میگن زیاد ترم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترو کاملا بحثش با این پروژه های رو گذر فرق فوکولهنقل قول:
:41::31:نقل قول:
:21::27:نقل قول:
کاملا تایید میشه! مترو که دیگه اصلا آفسایده کامله! معلوم نیس زیرش چه خبره! من که فکر نمیکنم این کارا برای مترو باشه! :27:نقل قول:
اتفاقا منم راهم از کاوه هست. جونم در میاد تا برسم اونور آب! :19:
مردم ایران وقتی یکی بزنه تو یه ور صورتشون اونورش رو هم میارن که بزنه!! :27:
اینم تایید میشه! :27:نقل قول:
اگه هم بخوان واقعا مترو رو بسازن بس که خسیسن و بودجه رو هافولو میکنن دیگه فکر کنم مترو به نوه نتیجه هامون میرسه! :27:
لامصب تاريخ تاسيس شركت مترو كاوه سال 70 بوده . ميخوام بدونم همه جاي دنيا پروژه ها اينجوري انجام ميشه ؟ ملتو بيچاره كردن .
واقعا زجر آوره این وضع شهر.
شما یه نگاه بکنید. 3 ردیف ماشین را مثل قیف!!!! می کنند تو یه لاین.
و پشتش یه کوه ترافیک درست می کنند.
از اون وضعیت ورزشگاه نقش جهان هم بهتره که حرفی نزنم.
تو خارج 9 ماهه یه ورزشگاه می سازند.
اون وقت تو اصفهان!!! بازسازی یه ورزشگاه 3 سال طول میکشه!!!!!!!
همینشم توی این کشور خیلی زیاده کدوم یک از شهر های ایران بجز تهران یه دونه اتوبان داخل شهری داره ؟ یه دونه پل درست حسابی توی بقیه شهر ها نیست .
بچه ها دیدین شهرام خدافظی کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمام خسته نباشی از یونی اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همینشم توی این کشور خیلی زیاده کدوم یک از شهر های ایران بجز تهران یه دونه اتوبان داخل شهری داره ؟ یه دونه پل درست حسابی توی بقیه شهر ها نیست .
نه کجا خدافظی کرد ؟نقل قول:
ممنونم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]