سلام دوستان
کلید 91 روزه کسپر 2014 امروز تموم میشه ،کلید پیدا نمیکنم ،اگه از تریال ریست استفاده کنم مشکل پیش نمیاد؟
Printable View
سلام دوستان
کلید 91 روزه کسپر 2014 امروز تموم میشه ،کلید پیدا نمیکنم ،اگه از تریال ریست استفاده کنم مشکل پیش نمیاد؟
سلام چند تا سوال فنی لطفا کمک کنید
ورژن جدید کسپر نسخه سی روزه دانلود کردم kav15.0.0.463en_6021.exe
یعد نصب اپدیت کردم و بعد اپدیت حجم پوشه اپدیت حدود 500مگا بایت شد
بعدش ازتنظیمات کسپر گزینه
do not download new version utomaticallyr
رو تیک زدم و
run update
رو هم manually گذاشتم اما امروز بعد اتصال به اینترنت با نرم افزار ها پهنای باند متوجه شدم هم چنان پروسه AVP.exe در حال دانلود هست !!!!!!!!! چراااااا
چهطوری متوقف اش کنم ؟؟؟؟؟چون هر روزه سیستم مورد نظر به اینترنت متصل است بنده اصلا متمایل نیستم که کسپر از ترافیک اینترنت ام استفاده کند
شما هم همین مشکل رو دارید ایا :n13:
چه طوری متوقف اش کنم:n13:
2- هم دیشب در حین اپدیت و هم امروز که پروس avp.exe در حال اتصال به اینترنت بود نرم افزار نت لیمتر نشون می دادبیش از 200 کانکشن ساخته شده !!! که البته یک یا چند تای انها در حال دانلود بودند بعد هر چند دقیقه تعداد کانکشن ها متغیر بود گاهی 80 تا گاهی 100 و ....
بع عکس نمونه زیر توجه کنید چرا
سیستم ویروسی هم نیست چرا که ویندوز جدید نصب کرده ام و با انتی ویروس کسپر اسکن کردم هیچ ویروسی همپیدا نکرد !!
مرسی
ایا این همه تعداد کانکشن طبیعی هست برای کسپر؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kaspersky pure4 منتشر شد هنوز مطمن نیستم که نسخه نهایی اون باشد میتونید از این ادرس اون رو دانلود کنید با تریال سه ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی ولی این دانلود نمیشه میشه راهنمایی کنید:n01:
سلام ! یه سوال دیکه
ورژنKIS2015 نصب کردم انلاین اپدیت کردم ازطرفی قبلش فایل kasper update برنامش رو مجزا دانلود کرده بودم و run کردم اما دیدم برای اپدیت ورژن 2014 به قبل هست ، چه طوری الان این برنامه رو حذف کنم که پروسه های اش اصلا در سیستم ام اجرا نشه؟؟:n13: در uninstll program که نبود
مرسی
برنامه آپدیت کسپر - اونی که توی سایت خودش گذاشته - که نصبی نیست پرتابل هست. نیازی به حذف نداره دستی پاکش کن.نقل قول:
================================================== ========================
آقا من لایسنس کسپر 2015 گرفتم فعلا روی 2014 اکتیو کردمش. ارزش داره برم سمت 2015 ؟ آخه برنامه آپدیت نداره 2015 هنوز...
سلام
من تازه KIS 2015 نصب کردم و با این مشکل مواجه شدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلی نداره؟ آپدیتشم کردم ولی باز کاری نمیتونه بکنه
ویرایش:
خودم دستی فایل رو پاک کردم:n02:
از کسپر انتظار بیشتری داشتم!
یه نفر به دا من برسه ،کسپرو چیکارش کنم ،سریال نامبر میخواد پیدا نمیکنم ،تریال ریست کنم ؟نقل قول:
علی رغم اینکخ خود سایت کسپر نوشته بود که نسخه سی روزه دقیقا همانند ورژن فول نرم افزار هست و تمامی منو ها و اپشن ها قابل دسترس و تنظیم هستند این طور نبود !! اخرین نسخه کسپر یعنیkav15.0.0.463en_6021.exe که ازسایت کسپر دانلود کرده بودم حتی بعد اپدیت انلاین و فول شدن دیتا بیس، اط قسمت additional tool گزینه application control که حاوی تنظیمات فایروال و network monitorting و ایناهاست اصلا فعال نبود و برای عبور ازپنجره ها باید اکتیو می کردیم نرم افزار رو !!!! این دیگه چه جورشعه ! لایسنس فری 30 روزه که فعال بود که !!!!! مگه باید کار خاص دیگه ای می کردم؟؟؟؟:n13:
سلام دوستان
بنده ورژن 2015 کاسپر رو نصب کردم و متاسفانه در استارت اولیه خیلی طولش میده فعال بشه و همچنین قسمت تعیین میزان دسترسی برنامه ها به اینرنتش درست کار نمیکنه.
میخواستم بدونم غیر از قسمت Parental Control که 2015 داره و 2014 نداره، دیگه چه فرقی با هم میکنن؟ کارایی نسخه 2014 توی ویندوز 8.1 خوبه؟
ممنون:n16: