برف و بوران و کولاکی که من دارم 7 ساعته دانلود شبانش ! :n09: ، روز ها هم همون 700 کمی بالاتره.نقل قول:
=======================
الان پینگ های وب نرمال شده ؟؟ با واشنگتن چنده الان پینگ ؟
Printable View
برف و بوران و کولاکی که من دارم 7 ساعته دانلود شبانش ! :n09: ، روز ها هم همون 700 کمی بالاتره.نقل قول:
=======================
الان پینگ های وب نرمال شده ؟؟ با واشنگتن چنده الان پینگ ؟
سلام. شما کدوم منطقه مخابراتی تشریف دارین؟از روزی که ثبت نام کردین چند روز طول کشید تا شاتل زنگ زد؟منم مشکل مشابهی دارم با پارس آنلاین. الان نمیدونم منتظر بمونم یا برم سراغ یهه سرویس دهنده دیگهنقل قول:
خدا ۱ ماه گذشت هنوز تو ایستگاه مخابراتی ما پورت آزاد ندارن و نمیتونن سرویس بدن :n23:
دوستان آسیاتِک چجوریاس؟؟
(تو تایپک خودش هم دادم گفتم اینجا هم بپرسم شاید عزیزان تجربه کار باهاش رو داشته باشن).
آسیاتک خوب بود ولی الان افتضاح ....نقل قول:
سورس آی پی که میشه آی پی خودتون یعنی آی پی استاتیکنقل قول:
بخش دیفالت گیت وی میشه همون آی پی گیت وی که تو مودم من که غیرفعاله
كلا اكثر ISP هاي ايران مزخرف هستند اما ...
من براي دوتا از دوستان خودم مودم و اشتراك adsl رو خريدم و وصل كردم و ... جفتشون هم هاي وب وصل كردم شركت خوبي هست
معمولا محدوديتي رو اكانت اعمال نميشه و سرعت راحت هميشه رو 3 مگ هست ... downstream هم تا 5 و 6 مگ باز هست
البته ساعت شبانش كم هست 4 تا 7 اما سرعتش خوب هست تو همون بازه
جالب سيستم اتوماتيكشون هست كه هرچي snr رو بالاتر بتوني ببري downstream و سرعت شما بالاتر ميره و live هست اين قضيه
من نصب كردم رو منزل يكي از دوستان تلفن تو يكي از اتاق ها وصل بود بدون اسپليتر و باعث شده بود snr پايين بياد و سرعت رو 1 مگ باشه دقيقا ! (خود اكانت هم 1 مگ بود )
بعد كه تلفن رو كشيدم از پريز snr تا 30 بالا رفت و كمتر از چند دقيقه downstream از 1024 رفت رو 5 مگ و بعد snr اومد رو 16 ... تست اسپيد گرفتم سرعت نزديگ 3.6 مگ شده بود تو تست
حالا من بيچاره تو صبانت زنگ ميزنم ميگم آقا اين سرعت رو ببر بالا اكانت 1 مگ رو ببند رو 4مگ ميگه سخت افزاري هست و 48 ساعت طول ميكشه و فايده اي نداره واسه شما و هزارتا بهونه آورد كه بيخيال شم ! منم گفتم باشه كلا بيخيال صبانت ! ميرم يه جاي ديگه و قطع كردم تلفن رو ...
بطور کلی هرچقدر پهنای باند بیشتر بشه تاثیرگذاری snr خط هم همونقدر بیشتر میشهنقل قول:
مثلا برای پهنای باند 1مگ اگه snr خط روی 6 باشه هیچ افت سرعتی رخ نمیده ولی اگه همون خط پهنای باندش بره رو 6مگ اونوقت
با snr 6db غیرممکنه از همه اون 6مگ بشه استفاده کرد حتی ممکنه خط 4مگ رو هم نتونه ساپورت کنه
خُب با این اوصاف شما کدوم سرویس دهنده رو توصیه میکنید؟؟نقل قول:
عزیز از من میشنوی اشتباه نکن و برو های وب:n23:نقل قول:
فعلا هر جای دیگه غیر از های وب و parsonline بری اشتباه کردی :n27: البته فن آوا هم تا چند وقت دیگه که نامحدود میاره خوب میشه:n01:
پارس آنلاین که مثل شاتله به درد دانلود نمیخوره ...نقل قول: