الان این درایورو با ارجینال لپتابو مقایسه کردم دیدم تو پوشه پکیج پوشه درایور نیست میشه یکی لینک درست درمون بده به ما نمیدونم چرا انطوریه:13: خود سایت ای ام دی درایورو درست درمون نمیده:18:
Printable View
الان این درایورو با ارجینال لپتابو مقایسه کردم دیدم تو پوشه پکیج پوشه درایور نیست میشه یکی لینک درست درمون بده به ما نمیدونم چرا انطوریه:13: خود سایت ای ام دی درایورو درست درمون نمیده:18:
سلام راهش اینه که اون فایل 1 و خورده ای مگابایتیو دان کنید و بذارین اون درایورو دان کنه حجم دانلودش 90و خورده ای مگ هست
ولی اگه خودتون دان کنید 80و خوردهای مگ هست که درایور توش نیست این دیگه چه وضعیه :18:
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
سلام دوستان تو این ادرس تو پست اول همهی چیزهای مورد نیاز این لپتاپو گذاشته که اپدیت میشه
کد:http://forum.notebookreview.com/asus-reviews-owners-lounges/494250-asus-n61jq-driver-thread.html
سلام
لپ تاپ من بیش از حد داغ میکنه....خیلی زیاد
باطریشم داغون....
میخواستم ببینم این داغ کردن و صدای زیادش رو میشه حلش کرد؟:41:
یه راهی که یکم توی کم کردن دما تاثیر داره اینه که وقتی کار سنگین مثل بازی و... از کارت گرافیک نمیخواین، برین توی کاتالیست کنترل سنتر و توی قسمت PowerPlay و حالت Plugged in رو بزارین روی Maximize Battery Life حالت Battery هم که خودش روی Maximize Battery Life هست. این کار کلاک GPU و درنتیجه دمای اونو میاره پایین تر.نقل قول:
داغ کردن عادیه من موقع وب گردی دمای لپتاپم بالای 60 ـه !نقل قول:
باطری رو من تا حالا مشکلی نداشتم نمیدونم !
نقل قول:
باباب یکیم جواب من رو بده :10:
سلامنقل قول:
احتمالا اشکال از برنامس و برنامه دقیق وضعیت باطری را نشون نمیده چون یدف باطری من را هم 6000 پایینتر از ظرفیت واقعیش نشون داد. در حالیکه اینطوری نبود و باطری مثل زمان قبل شارژ نگرمیداره:11:
نرم افزار دیگه ای هستش ؟نقل قول:
نرم افزار که هست ولی من خودم تجربهاستفاده از نرم افزار دیگه ای را نداشتم انشاالله اگه نرم افزار مناسبی پیدا کردم و خودم هم تستش کردم حتما بهتون معرفی میکنم.:11::10:نقل قول:
HW monitor من استفاده می کنم
هم باطری رو نشون میده هم دمای cpu , gpu
مجانی هم هست