من تهران منطقه مخابراتی هجرت هستیم والا تا الان از هر کس پرسیدم گفته پارس خوراک دانلوده!!!
الانم که شما تعریف میکنید دیگه داره شکم برای اومدن به پارس برطرف میشه.
Printable View
من تهران منطقه مخابراتی هجرت هستیم والا تا الان از هر کس پرسیدم گفته پارس خوراک دانلوده!!!
الانم که شما تعریف میکنید دیگه داره شکم برای اومدن به پارس برطرف میشه.
اینم تست الان من پینگ 195:8:
کد:http://www.speedtest.net/result/1153472030.png
دوستان واسه کاربر خونگی فقط 128 میدن یا 256 هم میتونم بگیرم؟؟ چون چیزی تو توضیحاتش ننوشته که طبق قانون .....
به کاربران خانگی فقط 128 میدن.
الان ساعت 1:15 صبح سرعت و پینگ من واقعا افتضاحه و به سختی وارد P30World شدم و به سختی این تست رو گرفتم:
(سرویس 128 شیراز)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باز شب رو میگی پینگ وضعیتش خرابه دیروز از صبح اینترنت خیلی مشکل داشت و بارها پیش اومد برام که حتی گوگل هم باز نمیشد برای مدتینقل قول:
شاید اولش ندن ..ولی از ماه بعد که با عابر بانک و رمز دوم کارتت پرداخت کنی میتونی سرویس 2 مگ در ثانیه رونقل قول:
انتخاب کنی...هیچ محدودیتی نداره..
تجربه من اینه سرعتسرویس 128 پارس با 256 فرقی نمیکنه فقط اسمش فرق میکنه...
1 بار 256 تمدید کردم هیچ فرقی نکرد فقط پول بیشتری از کارتم رفت.....
سرویس 128 پارس معمولا حدود 120 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه....حجم اضافه هم هر گیگ 5 تومان....
..............
دوستان پارس آنلاین شبانه چرا انیجوری شده؟؟؟
تا ساعت 12:59 دقیقه سرعت دانلودم 120 ساعت 1 که میشه سرعت دانلود 12 کیلوبایت......
یک دهم سرعت روزانه میشه
کسی اینجا POL_B5 که سرعت اسمیش 512 هست داره یه کم اطلاعات درباره ی سرعت شبانه بهم بده؟
نقل قول:
میشه گرفت هر سرعتی رو که بخوای ... واسه من که اینطوری بود ... چنذتا isp دیگه هم که رفتم هر سرعتی که خواستم بهم میدادن
بی زحمت هر کسی وضعیت شبانش را هم اعلام کنه ببینیم همه داغونند یا نه
من: افتضاح
افتضاحه سرعت. جالبه تا 1 با 140 دان میکنه تا ثانیه شمار ساعت از روی 12 رد میشه:31: اینم سکته میکنه. حالا من علاوه بر سرعت کم قطعی هم دارم من. دهه زجرم تموم شد ببینیم دیگه چه بهونه ای دارن.