ببینید چه آپدیت فوق العاده ای واسه ی گوشی های این اومده :: CFW ^ 3 v6.1 Symbian For Nokia 5800 5530 523
امکان نصب رو ویواز با این سیستم عامل مزخرفش نیست ؟؟؟؟؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485861
Printable View
ببینید چه آپدیت فوق العاده ای واسه ی گوشی های این اومده :: CFW ^ 3 v6.1 Symbian For Nokia 5800 5530 523
امکان نصب رو ویواز با این سیستم عامل مزخرفش نیست ؟؟؟؟؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485861
من گوشي رو از علاءالدين خريدم ولي باتريش خيلي ضعيفه هر روز بايد شارژ بشه مال شما هم اينطوريه؟
بله اگه خیلی با گوشیت ور بری زود تر از این هام شارژ خالی می کنهنقل قول:
اما پس از یه مدتی که ور رفتنت کم شد می بینی که دو سه روز برای کاربرد مکالمه ای شارژ نگه می داره
(البته اگه مثل من قبض گوشیت فقط 14-15 تومن میاد:31::31:)
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
منظورم از قبض گوشی قبض تلفن بود دی:
نقل قول:
برای من یه رم 2 توش داشت که الان هم تا بیخ پره . یه جورایی گوشی خوبیه ولی خیلی ناز داره ! هنوز نیومده پاش به تعمیرگاه کامتل باز شد و یه مشکل رو مادربردش پیدا شد که من مطمئنم از قبل خرید این مشکل رو داشته اما اونا زیر بار نرفتن :41: . قبل از این موتورولا داشتم 5 سال ! هنوزم که هنوزه کوچکترین مشکلی پیدا نکرده و مثل روز اول کار میکنه . دارم به این نتیجه میرسم که برم عوضش کنم و یه مدل جدید از موتورولا بگیرم دوباره .
فعلا تو این رنج قیمت اچ تی سی واید فایر بهترینهنقل قول:
سلام دوستان
من يک گوشي ويواز خريدم که مشکل عجيبي داره، زماني که به usb کامپيوتر وصل هست راحت شارژ ميشه ولي با شارژر خودش شارژ نميشه. در ضمن شارژر و کابل را چک کردم سالم هست. نميدونم مشکل سخت افزاري هست يا نرم افزاري.
اين را هم اضافه کنم که گوشي را از طريق سايت سوني اريکسون آپديت کردم و مستر ريست هم کردم ولي درست نشد. گوشي زمانيکه روشن هست و به برق وصل ميشه علامت شارژ کردن نمياد و شارژ هم نميشه ولي زمانيکه خاموش هست و شارژرش را به برق ميزنم علامت شارژ کردن مياد ولي فقط ظاهريه و گوشي شارژ نميشه در ضمن باطري هم سالمه و حدود يک هفته شارژ نگه ميداره.
ممنون ميشم اگه کسي کمکم کنه
اگه مشکل نرم افزاری نباشه احتمالا از بوردشه . تا اونجایی که مطلع شدم ویواز و اکسپریا مادربورد ضعیفی دارن . شما اولین نفری نیستی که باهاش مشکل سخت افزاری داری . ظاهرا مدل موفقی نبوده ویواز با وجود کارآیی ها و مزایایی که داره و در نگاه اول به نسبت قیمتش عالیه . :13:اغلب هم با شارژ گوشی مشکل دارن و مطمئن هستند که باطری سالمه . خود من همین 2 هفته پیش گوشیمو از تعمیرگاه پس گرفتم . بهم گفتن که آب رفته توش و بوردش آسیب دیده !!! و من فقط شاخ درآوردم چون امکان نداشت !!! :18: در هر صورت 75 تومن پیاده شدم و هیچیش شامل گارانتی نشد !!!:19:نقل قول:
اگه امکانش هست و تا مشکل جدی پیدا نکرده گوشیتو عوض کن . گوشی من که پلمپش باز شد .:41:
کلا S60v5 تو پخش فایل های ویدیو ای خوب عمل نمیکنه یه فیلم رو به MP4 کانورت کردم و از عمد طوری کانورت کردم که حجمش بالا بشه (2.3 گیگ شد) موقع پخش این پیغام رو داد Can not open file در ضمن هیچ برنامه ای هم پخشش نکرد نه UC و نه SmartMovie هیچی سیستم عامل نمیتونه فایل رو بخونه در نتیجه هیچ برنامه ای نمیتونه پخش کنه
سلام خدمت همه ي دوستان
من ديروز گوشي vivaz pro خريدم
خيلي سوال دارم ازتون ... ولي سعي ميكنم تا اونجايي كه ميتونم مطالب تاپيكو بخونم ... ولي انصافا خيلي زيادن!
چندتا سوال مهم دارم ممنون ميشم جوابمو بدين
يكي اينكه كلا طريقه ي نصب برنامه يا بازي روي گوشي چجوريه؟!
من ميخواستم پي سي سوييت رو روي كامپيوتر نصب كنم ولي ارور ميداد كه نميشه و ويندوز بايد سرويس پك 3 باشه!
اينو بايد چيكار كنم؟!
سلامنقل قول:
چون این مدل گوشی سیمبین هست برای نصب برنامه نیاز به حک شدن داره که مشکلی پیش نیاد