حالا اشکش مونده:31:نقل قول:
والا قیمت نمی دونم ولی بهترین منطقش تختی هستش
ولی بهتره که نزدیکه دانشگاه خونه بگیری که هر موقع صبح کلاس داشتی راحت بیای سرویس دانشکده دامپزشکی که دقیقا جلوی دانشگاه وایمیسن رو سوار شی.
Printable View
حالا اشکش مونده:31:نقل قول:
والا قیمت نمی دونم ولی بهترین منطقش تختی هستش
ولی بهتره که نزدیکه دانشگاه خونه بگیری که هر موقع صبح کلاس داشتی راحت بیای سرویس دانشکده دامپزشکی که دقیقا جلوی دانشگاه وایمیسن رو سوار شی.
دقیقا منم تا میگم رودهن قبول شدم میگن رودهـــــــــــــــــــــ ن ؟ :31::27::18:نقل قول:
هی بابا سال اولی بدبخته دیگه همین که از خانوادت دور میشی یعنی عذاب
حالا فرقی نمیکنه کجا بری
کسی دربار دانشگاه ازاد زنجان نظری نداره؟
رشته عمران_نقشه برداری .
اتفاقا جوون اگه از خانوادش دور باشه خیلی چیزا یاد میگیره . مثلا پس انداز کردن. سختی زندگی رو میچشه. آدمای جور واجور میبینه (توی خوابگاه) (البته این یه بعدش خوبه ولی بعد منفیم داره مثلا خیلیا بدعادت میشن مثلا سیگار یا چیزای دیگه جزئی از شخصیتشون میشه)نقل قول:
فک کنم تو همین تایپک خوندم دانشگاه اعلام میکنه! دقیق نمیدونمنقل قول:
بله دانشگاه اطلاعیه میزنه
مرسی حل شد یکمنقل قول:
فقط زمان ثبت نام رو می خوام . ( تهران مرکز)
مرکز هم که تو سایتش هیچی نمیزنه
سلامنقل قول:
من رشته ام برقه و ارشد می خونم :دی
حالا یه سوال از شما دارم رو چه حسابی می گی مکانیک رشته بهتریه از کامپیوتر ؟؟ فکر نمی کنی دلیلش علاقه شخصیه یا حرف مردم ؟؟ من کسی و می شناسم که الان شاکیه که چرا جامدات خوند بخاطر حرف مردم و کامپیوتر نحوند!! واقعا چه چیزی خوبی رشته رو تعیین می کنه درضمن اگه این رشته از اون بهتره باز چرا می پرسی ؟؟ مسلما ما نمی تونیم تو دوران دبیرستان بفهمیم توانایی هامون تو چه زمینه ای هست حتی علاقه و اینا بجز یه سری افراد خاص ای کاش قبلش با بجه های دانشگاه صحبت می کردی با ارشدها ببینی راجع به رشته شون چی فکر می کردن الان نظرشون چیه وضع کار چطوره (هرچند 4 سال دیگه با الان فرق داره حرفمو پس می گیرم ) کامپیوتر رشته خوبیه من فکر می کنم خیلی می شه تو این رشته پیشرقت کرد البته اگه علاقه باشه .. من خودم رشته ام برقه ولی دارم field امو عوض می کنم ..
اومدم اینجا یاد قدیما کردم یادش بخیر
واستون تاریخ های ثبت نام تهران مرکز رو آپ کردم .نقل قول:
محتوای مخفی: تهران مرکز