بچه ها کارنامه هاتون رو بذارین
Printable View
بچه ها کارنامه هاتون رو بذارین
سلام.امدم یه چیز بگم و برم.امروز محل آزمون ما خیلی باحال بود.محل آزمون ما نزدیک پارک امیر کبیر(شهر اراک) هست..وسط آزمون دیدیم یه دفعه صدای آهنگ بلند شد.حالا بگو از کی و کجا؟؟امیر محمد و عمو پورنگ آمده بودن تو پارک برنامه اجرا میکردن..بچه ها هم دیگه نمیتونستن آزمون بدن همه آمده بودن وسط قر میدادن.عجب آزمونی بود.کلی خندیدیم.
نفهمیدم چجوری آزمون دادم
دوستان این درصد فیزیک-دشوار کجاست؟؟؟؟
تو کارنامه درج نشده ....
(درصدام افتضاحههههه 4600 شدم :دی)
اون 200تا رو که آزمون قبل پیشرفت داشتم...همونو این آزمون پسرفت کردم....
من داشتم ازمون میدادم دوستان بغل دستی داشتن تبادل اطلاعات میکردند .من بهشون گفتم :بخشید میونه کلامتون میپرم ولی اروم تر لطفا (ولی هیچ تایری نداشت:13:) پشتیبانه هم شاد بود همش حرف میزد اهنگ هم گوش میداد ما هم داشتیم فیض میبردیم :27: این شد که.................
باشه باشه پشیمون شدم ... :دینقل قول:
اینجوری شما هر سوالی را بلد هستی جواب میدی و بعد پشیمون نیستی که فلان درس را که آسون بوده نزدی.
به نظر من که خیلی منطقی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم در نظر داشته باش که اون صفر چهقدر میتونه روی رتبه و ترازت تأثیر بذاره. آیا تراز و رتبهی بهتر برات ترجیح نداره؟! یه بار امتحان کن، ضرر نمیکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه کارناممو ببین :
(دوستان کنکوری این کارنامه سال دومه بدرد شما نمیخوره )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: دی
البته اینکه من زیستو نزدم دلیلش این بود که کتابشو ندارم فعلا وگرنه حدودا 10 دقیقه ای هم وقت اضافی آوردم .
حالا شما خودت تراز درسای اختصاصی منو بجز زیست یک مقایسه بکن با رتبه ی کشوری . نمیدونستم اینقدر تاثیر داره !!!
چند تا نکته ی جالب :دی
شیمی رو هم من برای موازی خوندم ولی حواسم نبود عادی رو زدم :دی گفتم چرا بلد نیستم هیچیشو ها :دی
عمومی ها هم بجز انگلیسی تقریبا هیچکدوم نرسیده بودیم و موازی هم نداشتن خوب .نمیدونم چحوری بالا زدم . کلا من تو این چند روز فقط ریاضی خوندم و فیزیک
راستی من فیزیک 3 تا غلط دارم و 20 تا سوال بود باید بشم 80 نمیدونم چرا 67 زده به کی اعتراض کنم ؟
ممنون
عمومیا افتضاح بود.وقت خیلی کم آوردم.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارنامه یکی از دوستام را برات میذارم ببین:نقل قول:
ریاضی2 موازی: 52
هندسه1: 73
فیزیک2 موازی: 38
شیمی2: 53
زیست: 73
تراز اختصاصیاش 6134 شده (149تا بیشتر!)
مثل شما تراز ریاضی 8300 یا هندسه 100٪ هم نداره! اما ترازش بیشتر شده:20:
برای مشکل پاسخبرگ هم به پشتیبانت بگو تا تصحیح کنند.
من نظر شخصی خودم را گفتم. هر طور میدونی درست هست ادامه بده:10: