مديرسايت كه همون ميثم وسينا:5:نقل قول:
اگه منظورت مديرارشد ، بابك ، مافيا، شاهين كينگ ، POP :46:
كارت چيه بگو من خودم واست راش ميندازم :27::27::27::27:
Printable View
مديرسايت كه همون ميثم وسينا:5:نقل قول:
اگه منظورت مديرارشد ، بابك ، مافيا، شاهين كينگ ، POP :46:
كارت چيه بگو من خودم واست راش ميندازم :27::27::27::27:
مرسی عزیزمنقل قول:
کار که نه
فکر کردم عوض شدن
و سارینا وارد میشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطورین بر و بچ
لیلا جون دوباره خووووووووش آمدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدت در تهیه تدارکات رفتن به یونیور سیتی بودیم دوباره خانما پخش و پلا شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه حاضر و غایب می کنیم اول ... هر کی دیر جواب داد با کارین چوب و فلکش می کنیم تا عبرتی شود برای سایرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست حضور و غیاب گم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر کی هست خودش بیاد بگه من هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام خدا
باسلام خدمت رهبر كبير اسلام ، خانواده شهدا ،كليه جانبازن وايثارگران ورئيس جمهور محترم وشهردار محترم كليه عزيزان ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي چي ميخواستم بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهان ستاره از تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ریحانه از شیراز حاضر
منم مرضيه از اراك حاظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدثه از تهران - کلا حــــاضر :دی
نگار گل:20:
از.............
...............
تهرااااااااااااااااااان
ميخوايد تا فردا حاضر غايب كنيد خوب يه كار مثبت انجام بديم:20:
اقا
نه
خانوم من واسه همتونو حاضری زدم :21:
برین خوش باشین
سلام بر همگي دوست جونها
جهت ارضاي حس فضولي مي پرسم: