بازم ticket خالی جواب نداد تا تو فروم Shaiya تاپیک زدم سریع مشکل من رو حل کردن !! یه 500 میل اضافه هم دادن lol
Printable View
بازم ticket خالی جواب نداد تا تو فروم Shaiya تاپیک زدم سریع مشکل من رو حل کردن !! یه 500 میل اضافه هم دادن lol
من که از Event های تو Linked وحشت دارم . خیلی لایت ها زیاد و قوی هستن . مخصوصا اگه MM باشه +1000 تا لایت میریزن تو مپ .نقل قول:
Bash کلا همین جوریه . قاطی.
فعلا Etain به دلیل تعطیل شدن رسمی 1-15 و 20-30 کل ملت اومدن pvp60 و بعضی شب ها +1000 kil می گیرم و بدجور داره حال میده و دیگه نیازی به Linked pvp ندارم.
ای بابا من خودم هفته پیش یه روز کلا رفتم pvp 2400 تا kill گرفتم 1000 تا چیزی نیستنقل قول:
هه هه هه ...منم برم یه خورده گلد به فنا بدم برم خره GM رو بچسبم.نقل قول:
با Elliot حرف زدم.گفت تو patch بعدی Etain میاد سرور اول.پس فک کنم یه جورایی میشه به Etain امید داشت.
من که گفتم قبلا . بدجوری گایا شلوغ شده و Etain خلوت .نقل قول:
-------------------------
من عجب غلطی کردم تو تاپیک نظرسنجی Aion پست دادم . فقط یه جمله گفتم تا اینا فکر نکنن بازی خیلی خفنه . یدفعه یه صاحاب گیم نت اومد فحش دادن رو شروع کرد . البته پستش رو سریع ویرایش کرد . بعدشم بقیه Nub ها شروع کردن مسخره کردن !
ملت هنوز فکر می کنن shaiya بازی Free هست !!!!!!!؟؟؟؟؟ در حالی که نمی دونن یکی از گرونترین mmorpg های حال حاضر هست . خیلی ها فقط بخاطر ap item ها بازی رو کنار میزارن . اونوقت یه سری که فقط wow رو رو سرور های free که 24x EXP و 24x Item drop هست بازی کردن میان در مورد mmorpg نظر میدن ! خیلی سخته بحث کردن باهاشون .
دیشب تو Cs این Vent رو راه انداختم چقدر خندیدم !
حالت عادی تو Vent خبری نیست ملت معمولی با هم حرف می زنن ولی وقتی جوگیر میشن خیلی بدجور میشه !
BD حمله می کرد یه دفعه Kev شروع می کرد Fu.. گفتن چند نفر داد و بیداد می کردن ََََََََََAAAAAA و ooooooooooo کردن ! دخترا جیغ می کشیدن ! من اگه یک بار بخاطر بازی جوگیر شم و اینطوری داد و بیداد کنم خانواده سیستمم رو پرت می کنن از پنجره بیرون.
vent تمرکز آدم رو تو جاهای حساس بهم میزنه ولی جایی که سرت خلوت تره خوبه On باشه .
چند نفرن تو Vent معلوم الحال هستن.نقل قول:
Kev که همیشه f*ck مثل نقل و نبات از میریزه.انگار نافشو با F*ck زدن.
Elliot و Maha همدیگه رو ضایع می کنن همش.Maha به Elliot میگه هکر.همدیگه رو مسخره می کنن.
Bizar هم همش رمانیایی حرف میزنه.
Travie هم مثل مرده ای که از قبر درومده صحبت می کنه.
Mike هم که مثل مسلسل حرف میزنه.گاهی اوقات عقب می مونم چی میگه.
Master هم بلد نیست حرف بزنه فقط مثل جغد گوش میده.
بقیه هم مشکلی ندارن.
اولین بار که حرف زدم Kev نه گذاشن و نه برداشت بدون سلام در جا گفت Who the f*ck are you man؟
بعد از اینکه خودمو معرفی کردم کلی گرم گرفت و سلام و احوال پرسی کرد و زنش رو معرفی کرد.اسمش Lana هست.
کلا Kev یه خورده داغونه.واسه Elliot و Maha هم گاهی اوقات F*ck F*ck می کنه.XD
من از جوگیر شدنشون تعجب کردم . اینگار واقعی وسط میدون جنگ بودن ! حالت عادی مشکلی نیست .
من که 100 سال نمی تونم فکرش رو بکنم تو خونه اینطوری که اینا دیشب داد و بیداد میکردن داد بزنم ! مخصوصا ساعت 2 نصفه شب lol
وای چه خبر خوبی.خیلی حال کردم.دمت گرم کاظم.امیدوارم etain هم شلوغ شه و دارکها بیشتر بشن.نقل قول:
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
بابا ولشون کن.طرف مطمئنم اصلا تا حالا آنلاین بازی نکرده چه برسه به سرورهای فری wow .اصلا نمیفهمه ما چی میگیم.من اصلا بحثم سر بازی نیست.من تو تاپیک wow هم این رو گفتم که سرورهای فری این بازیها به درد نمیخورن.من اصلا مشکلی با aion ندارم ولی ریویوهایی که تو سایتهای خارجی خوندم زیاد ازش راضی نبودن.نقل قول: