فکر کنم جمعش کردننقل قول:
صفحه مورد نظر شما جهت استفاده کارکنان خود شاتل تهیه شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فکر کنم جمعش کردننقل قول:
صفحه مورد نظر شما جهت استفاده کارکنان خود شاتل تهیه شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینجا تاپیک شاتل هست و ما در مورد شاتل بحث می کنیم!نقل قول:
نه مشکلی نیست!الان تست کردمنقل قول:
احتمالا بعضی مواقع اونجوری میشه!
مگه سدمعبر هست:31:
شما خودتا با ما مقایسه نکننقل قول:
شما پشتیبان شاتلی که میتونی وارد بشی:31:
دیشب گفتن تو مرکز شما مشکل پهنای باند نداریم و فردا زنگ بزنید که خطتون کنترل بشود اما حالا که زنگ زدم گفتن مشکل پهنای بانده ومیخوایم دانلود شبانه رایگان را برداریم تا مشکل حل بشود میخوام بدونم سایر دوستان در اصفهان مخصوصا مرکز ردانی پور مشکل کم شدن سرعت دانلود در شبها را دارند یا نهنقل قول:
برای خرید اشتراک از شاتل اجباری برای استفاده از مودم های اونها هست؟
نه الان باز شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فردا که نه ولی شنبه میخوام با بخش فروش برای اولین بار بچتم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (میخوام راجع به اینکه تو عید چرا تخفیف نمیدن بهشون اعتراض کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فقط یه چیزی شماها موقع چت باهاشون فینگلیشی میچتین یا فارسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظور خرید مودم از شاتل هست نه!نقل قول:
اگه منظور مودم های تحت ساپورت(تایید شده) نه!
ولی اگه مودم شما تحت ساپورت(تایید) شاتل نباشه و به مشکل برخورد کنید میگن مودم شما تحت ساپورت نیست و .....
جواب پست را دادم که دیدم ویرایش کردید!
مثله اکثر شرکتاس دیگه...نقل قول:
شما میتونید از اون مودمها نخرید ولی اگه بعدا مشکلی پیش اومد ولی مودمتون جز لیست مودمهای تحت پوشش شبکه نباشه مسئولیتی متوجه شرکت نیست باید خودتون برطرفش کنید
فکر کنم چت با قسمت فروش در لایو چت به صورت ارسال ایمیل باشه چون من هر وقت نگاه کردم دیدم افلاین هست و نامه ارسال میشه(شاید هم هنوز نیرو نگذاشتن!)نقل قول:
من بستگی داره کیبوردم روی فارسی باشه یا فینگلیشی و شخصی که میچته فارسی بچته یا فینگلیشی و خودم روی کدوم فاز باشم :18::31::27:
نقل قول:نقل قول:بخش پشتیبانی انلاین شاتل فقط با ip های خود شاتل در دسترسه...خواستین تست کنید ....نقل قول: