جالبه!!!!
اینم آگهی شورلت نوای من:
بعد از من 2 دست گشته!کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=26634&mashin
فروختمش 1.5 با پلاک قدیم
فقط نمیدونم چرا جلو پنجره اش رو درست نمیکنه!:41:
Printable View
جالبه!!!!
اینم آگهی شورلت نوای من:
بعد از من 2 دست گشته!کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=26634&mashin
فروختمش 1.5 با پلاک قدیم
فقط نمیدونم چرا جلو پنجره اش رو درست نمیکنه!:41:
خیلی بالاست
این درسته که میگن شیشه رگال بهش میخوره؟
بعضي مدلهاي ماسل چند سال در نقطه اوج طراحي و زيبايي بودند مثل ماستنگ..و بعد يه دفعه اون ريخت و قيافه خشن و جذاب رو از دست دادن و تبديل به يه ماشين سواري معمولي شدند كه حالا هرچقدر هم كه قدرتمند و پر شتاب باشه اما ديگه اون روح سابق رو نداره..بيشتر توي خودروهاي دهه 70 ميلادي اينو ميبينيم..اما دوج هورنت انگار فقط توي دهه 60 چهره جذابي داشت و زودتر از بقيه تغيير چهره داد و از يه شير درنده جاده به يه گربه ملوس خانگي تغيير كرد!!
دوج هورنت sc 360 1972 يكي از اينهاست كه واقعا چيزي از يه ماسل توي قيافه اون باقي نمانده..
مجله دانشمند سال 1351
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهدی این شماره که مینویسم مال یکی از بزرگترین اوراقی آمریکایی داخل شوش هست(تهران)
بهش زنگ بزن شاید داشته باشه:
09121067663
جی ام یدک حمید
اگر داشت برات میفرسته
زنگ زدی خبرش رو بده
شماره یه اوراقی دیگه هم دارم
سلام
بزارید نفسمو تازه کنم
اول بگم نمی دونم حرفی که می زنم درسته یا نه
چون من از کسی شنیدم
و اون بنده خدا هم از کس دیگه
اگر واقعیت باشه که احتمالا من سکته کنم
شنیده ها حاکی از اینه که یه سری ماشینه بی سند توویه یه انبار کشف شده
حالا من نمی دونم اینا از کجا رفتم تووی اون انبار کی برده چه جوری برده
اما می دونم که صاحب دارن
اگر واقعیت داشته باشه می خوایم طی یک حرکت انتحاری همشون رو صاحب بشیم !!!!!
حالا سوال اصلیم رو بپرسم :
این سندا پیدا می شه ؟ اگه می شه حدود قیمت چنده !!! ( من نمی دونم برای 2تا یکی کردن چیا لازمه ، اما باید همه ی اونارو داشته باشه ... فکر کنم سند + کارت ماشین + پلاک + ... )
کروت c2 یا c3 !!!!!!!!! من این ماشینارو فقط از روی نشونیا که دادن می گم !!!!!
ماستنگای نسل اول ( حالا نمی دونم کوپه هست فست بک هست چیه !!!! ... که فکرم نکنم فرق بکنه )
فایربرد دهه ی 70 ( والا ما نفهمیدیم کدوم رو می گه !!!! )
میگه بازم ماشینای دیگه بوده
حالا چی بوده و نبوده من نمی دونم
خدا کنه که راست باشه
اگه بتونم برم تووی اون انبار حتما هر طوری شده عکس می گیرم
فقط میتونم بگم از این انبارها در ایران زیاد هست
پدر من از خاطراتش تعریف میکنه میگه 20 سال پیش رفتم تو یه باغ حدود 30 تا ماشین آمریکایی کامارو پونتیاک چارجر ایمپالا دوج ماشینهای دهه 40-50 و.... بی سند بود که مال یه سرهنگ بود همه هم فروشی
ولی چون هیچ کدوم سند نداشته پدرم بی خیال خرید میشه!!
امیدوارم واقعیت داشته باشه
ممنونم محمد عزیزم
منم امیدوارم
اما سندشون رو می تونم گیر بیارم ؟
دیگه اونش شانسیه
به هر حال سند کم هست
باید دید چه ماشینیه؟
والا از اين جور داستانها زياد شنيدم..اما تا به حال خودم نديدم كه اينجور انباري وجود داشته باشه! مثلا خيلي وقت پيش يه نفر به من خبر داد كه يه انبار هست كه كلي ماشين امريكايي توش هست و همه مرتب! با كلي داستان رفتيم سراغ اون ( انبار!!) اول اينكه انبار نبود و يه زمين خالي بود كه دورش ديوار كشيده بودن..يه سگ وحشتناك هم توش ول بود! از اونهمه ماشين تميز آمريكايي هم كه ميگفت خبري نبود! تنها چيزي كه ديديم جنازه پوسيده و اوراق شده يه پونتياك گراند پريكس بود كه سر و ته اون هر كدوم يه طرف افتاده بود..!! همين!!
بعدا از طرف پرسيدم چرا سر كارمون گذاشتي؟؟؟!! گفت منم از يكي ديگه شنيدم!! خودم نديدم!! خلاصه يك كلاغ چهل كلاغ يادتون نره!!
در مورد سند ما هميشه داستان داريم..كار ساده اي نيست..كلا اگر يه ماشين سندش گم شده باشه بايد از روي هر مدركي كه براش باقي مانده سر نخي براي پيدا كردن ادرس دفترخانه اي كه توي اونجا سند تنظيم شده را پيدا كرد..معمولا دفترخانه ها بايگاني خوبي دارن و ميشه رد اسناد قبلي يا بعدي را هم از يكي از انها گرفت...اما اگر يه آشنا توي بايگاني راهنمايي داشته باشين ميتونه خيلي راحتتر اسناد ماشين رو از بايگاني در بياره و از روي اون براي گرفتن سند جديد اقدام كنين..حالا خودتون حساب كنين توي اين آشفته بازار و ادارات بي سر و ته بريا يه ماشين بي سند بخواهين برين آمار بدست بيارين چه داستاني ميشه!! اگر همچين ماشيني ديدين كه خيلي تميز و خاص بود و سند نداشت ديگه به چشم يه ماشين نگاهش نكنين..اون فقط يه نمونه خاص و كلكسيوني هست كه برا نگهداري و زيبايي اون ميشه خريدش و نه سوار شدن..حتي در مسافتهاي كوتاه..
بالاخره آرزو بر جوانان عیب نیست
شایدم واقعی بود
سنگ مفت گنجشک مفت
به هر حال ممنونم
اگه اگه اگه خبری شد اعلام می کنم