نقل قول:
بله ولی یوزر پسورد شبانه فرق داره با روزانه و از 3 شب هست تا 7 صبح
100% ندا
Printable View
نقل قول:
بله ولی یوزر پسورد شبانه فرق داره با روزانه و از 3 شب هست تا 7 صبح
100% ندا
سلامنقل قول:
یا شاتل یا پیشگامان.
موفق باشید.
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
یعنی سر مردم کلاه میزارن ؟ پول میدی پیشگامان میگیری بعد از یه شرکت دیگه سرویس میده ؟نقل قول:
اگه اینطوری بود خوب میرفتیم شبکیه سرویس میگرفتیم!
البته شنیده بودم که شاتل کم فروشی میکنه ولی دلیل شما واسه انتخاب ندا چیه؟ شبانه شاتل 1 تا 8 صبحه ولی توی سایت نداگستر حرفی از شبانه نزده چرانقل قول:
نقل قول:
واسه اینکه شبانه جفتشون مزخرفه ولی ندا بازم واسه بعضیا شبانه خوب داره(100 تا یکی)
روزانه شاتل سرعتت 50-60 هست واسه سرویس 128 اما صبا 120-130
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
نقل قول:
نمیدونم چرا اما میدونم که از 3 تا 7 هست
واسه اینکه شبانه جفتشون مزخرفه ولی ندا بازم واسه بعضیا شبانه خوب داره(100 تا یکی)
روزانه شاتل سرعتت 50-60 هست واسه سرویس 128 اما صبا 120-130
سلام سرویس منم یگ مگ ویژه( 1تا 10 صبح) هست که 26 تومن برا یه ماه هستنقل قول:
میشه مشخصات سرویستون رو بگید.؟ سرویس من هم 1 مگه. ولی سرعت به زور شبا به 50 میرسه. ساعت 8 تا 10 هم که گفتید امتحان کردم. بازم فرقی نکرد. سرعت افتضاح. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مشکل هم که ازم کم کرده 8 تا 10 به خاطر این بود که ساعت پنل 4 ثانیه احتلاف داشت با ساعت pc من و به خاطر 4 ثانیه 250 مگ سه روز پشت سر هم از من کرده بود
سلام
دوستان ADSL کدوم شرکت سرعت خوبی داره و کمتر قطعی و دنگ و فنگ داره!؟ من اهل دانلود و شبانه هم نیستم فقط میخوام سرعت روزانش یعنی 128 ش خوب باشه!؟
ممنون
درود...نقل قول:
شما اگه فقط روزانه برات مهمه صبا بگیر .
سلام
دو شب هست که پیشگامان از ساعت 1:15 دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه !!!
سایر دوستان هم چنین مشکلی دارند ؟
خواهشا دوستان اعلام وضعیت کنند.
مرسی
تجربه این چند شب من:نقل قول:
سلام
دو شب هست که پیشگامان از ساعت 1:15 دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه !!!
سایر دوستان هم چنین مشکلی دارند ؟
خواهشا دوستان اعلام وضعیت کنند.
مرسی
حوالی ساعت یک شب سرعت بهه شدت افت میکنه حتی حدود 15
ساعت 3 یکم بهتر میشه و تا 50 میاد
حدود ساعت 5 به بعد میشه 80 الی 90
و اما اون قعطی که شما میگی هیچ صفحه ای باز نمیشه دو روز حداقل یکی دوبار پیش میاد برای من
من هر چی زنگ میزنم جواب درست حسابی نمیدند !نقل قول:
خواهشا همه زنگ بزنند بهشون بلکه رسیدگی کنند !!