نقل قول:
نگید تورو خدا یعنی اینقدر سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!من تا یکی یه کوچولو از یه چیزی واسم توضیح نده هیچی ازش حالیم نمیشه!
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
ببخشید اینقد سوال میپرسموقتی برنامه زدن و توی انتخا واحدمم نوشته عادی یعنی کلاس به حد نصاب رسیده؟ممکنه نرسه؟!
سخت هست ولي نه اونقدر كه از الان بترسي :دي
درس عادي چه كلاس به حد نصاب برسه چه نرسه يعني دانشگاه ميخواد واسه اون درس كلاس تشكيل بده.بازم ميگم فقط درسي كه جلوش خودخوان نوشته شده براش كلاس برگزار نميشه .
نقل قول:
یکی از دوستای من مشخصات و مدارک و... رو با موفقیت ثبت کرده و پرینت گرفته و تاریخ مراجعه حضوریشم گفته شده
اما نرفته بعداز 72 ساعت انتخاب واحد کنه
منکه امروز اومدم براش یه مطلبی رو بگیرم اتفاقی وارد سیستم گلستان شدم و فهمیدم باید انتخاب واحد میکرده و بهش اطلاع دادم
کلی ناراحت شد و...
حالا باید چیکار کنه؟!
اگه هنوز ثبت نامش بازه كه بره اگه نه بايد منتظر بمونه حذف و اضافه انتخاب واحد كنه.واسه ماها كه اينجوريه امسال رو نميدونم!
نقل قول:
از کجا میشه فهمید کدوم یکی از درس ها خودخوان هستن ؟ باید از کارشناس بپرسیم ؟ بعد هر درسی که خودخوان نباشه نمره میان ترم داره ؟ راستی من اگه سر کلاس نرم اجازه دارم تو امتحان میان ترم شرکت کنم یا به استاد بستگی داره ؟
جلوي درس مشخص ميشه.درس عادي ميان ترم داره.استاد اون درس ممكنه امتحان بگيره واسه دادن نمره يا اينكه كار ديگه اي انجام بده.بستگي به استاد داره.ممكنه مشكلي نداشته باشه باهاتون يا هستن استادايي كه فقط وقتي بري سر كلاسشون اجازه امتحان ميانترم دادن داريد.