سلام دوست عزیز
منم استاد نیستم و یکی مثل خود شما هستم ولی به لطف دوستانی مثل حمید جان و بقیه چیزهای زیادی یاد گرفتم و اینجا بازگو میکنم . خوب در مورد سوالتون که استادان بنده جوابتون رو دادن و فقط یه مطلب هست اونم اینه که همونطور که دوستان فرمودن اصلا توصیه نمیشه که ساب رو بست رو تاقچه و بهترین و اصولی ترین کار اینه که ساب رو تو یه باکس اصولی ببندیم و بزاریم تو صندوق عقب و البته همونطور که سامان جان فرمودن بازده ساب تو صندوق عقب ماشینهای مختلف فرق میکنه و من اینو میتونم بگم که مثلا تو صندوق سمند صدا خیلی داخل اتاق نمیاد و یا تاجایی که شنیدم میگن صندوق تندر خوب جواب میده برای ساب بر خلاف نظر خیلی ها که تا صندوق تندر رو میبینن میگن صندوقش بزرگه و جواب نمیده.
و البته همه سیستم بازهای حرفه ای دنبال راهی هستن که صدا از تو ماشین بیرون نره در حالی که خیلی ها هستن فکر میکنن سیستم بازی یعنی اینکه ولوم بدی و کوچه و خیابون رو سرت بزاری و همه بهت نگاه کنن:18:, مثلا من یکی رو دیدم که یه جفت 6975 بسته رو ماشینش و ولوم رو تا ته باز میکنه در حالی که توی ماشین اصلا نمیشه نشست به خاطر دیستورت صدا و تیوتری که رو مخ هست و اصلا معلوم نمیشه خواننده چی میخونه و از دور فقط صدا میاد و ملت فکر میکنن سیستم خفنی بسته!! در حالی که سرنشینها هیچ لذتی از موسیقی نمیبرن !!!( این یعنی اینکه ما سیستم رو برای لذت بردن خودمون میبندیم نه دیگران!!!) مثلا باندهایی مثل 6975 و 718 که خیلی هم طرفدار دارن فقط به درد آلودگی صوتی میخورن و چیزی به اسم کیفیت صدا معنی نداره واسشون!!! ببخشید اصلا قصد توهین به دارندگان این 2 باند رو ندارم آخه خودم هم 718 Ex دارم :31:, ولی خداییش حقیقت هست و من بهش رسیدم که اینو میگم و به نظرم تو سیستم های کیفیتی نباید اسم باند بیضی بیاد و به جاش باید 2 جفت کامپوننت خوب واسه استیج جلو و عقب انداخت + یه ساب کیفیتی خوب دیگه فوق العاده میشه , متاسفانه توی شهر ما اصلا کسی نمیفهمه کامپوننت چیه و همه فکر میکنن آخر سیستم بازی به 6975 و 718 ختم میشه :41: , شهرهای دیگه رو نمیدونم ,ببخشید من قصد توهین به هیچ شخصی رو نداشتم و فقط کلی گفتم و بازم ببخشید که در مقام شاگردی زیادی حرف زدم و سرتون رو درد آورم.