عزیز انقدر دیگه مبتدی نیستم همه ایم کارها را کردم ولی نمیشه , احتمال داره از ram باشه ؟ یا مشکل هارده لب تاپ هست ؟نقل قول:
Printable View
عزیز انقدر دیگه مبتدی نیستم همه ایم کارها را کردم ولی نمیشه , احتمال داره از ram باشه ؟ یا مشکل هارده لب تاپ هست ؟نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
من این نرم افزارها رو نمیشناسم ولی...
در کل صدای هاردی که خراب نباشه (نباشه) به خاطر اینه که فایلها پراکنده هستن (به خاطر پاک کردن و ریختن اطلاعات)
پس اگر درایوتون زیاد پر نباشه(یعنی حداقل 30% درایو خالی باشه) باید defragment کنید تا اطلاعات از پراکندگی در بیاد
البته ممکنه هنگ به چیزهایی غیر از هارد مربوط باشه مثلا ویندوز یا توان سخت افزار یا سنگینی برنامه شاید هم ویروس
این چیزی بود که به عقل ما رسید گفتیم
عزیز اون 42 تا سکتور تعمیر شد یعنی repair شد (چون پیدا کردن که مهم نیست مهم درست کردنه من خودم الان هاردم اینطوری شده ولی بعضی سکتورها تعمیر نشدن به اصطلاح delays شدن)نقل قول:
می خوای یه بار دیگه اسکن کن ببین چی میشه
بهتره که در ابتدا کل پارتیشن رو حذف کنید.نقل قول:
هارد رو فرمت سطح پایین کنید.(البته روی یک سیستم دیگه!)
بعد از فرمت هارد به احتمال بسیار زیاد بیشتر خطاها از بین میره! برای از بین بردن سایر خطاها هم از نرم افزار استفاده
کن.
در آخر هم لازم دیدم از دوستان خوبم ata.royalfalcon و masoudmoosavy عزیز که دوستان رو راهنمایی میکنن،
و حاشیه سازی نمیکنن، تشکر کنم.
ممنون دوست عزیز ولی هارد لب تاپ هست نمیشه رو سیستم دیگه ای فرمت کنم , با برنامه پارتیشن ویزارد, اگه اسمش را درست گفته باشم ,از طریق بوت با این نرم افزار همه را پاک کردم حتی فرمت کرم و ایرادی نگرفت ولی باز هنگام نصب ویندوز همین پیغام خطا را داد و به هیچ وجه فرمت نمیشه , با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بدسکتور ها را ریپیر کردم ولی مشکل حل نشد , آیا امکان داره هارد خراب باشه ولی خود هارد و حجمش را نشون بده ؟ چی کار باید بکنم گیج شدم :41:نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
هارد رو حذف پارتیشن کردین؟؟؟(نه بصورت نرم افزاری!)
متوجه منظورتون نشدم ؟ با هارد هر کاری میشد کردم ولی نرم افزاری بوده , چون اطلاعات روی هارد واسم مهم نبود همه پارتیشن ها را پاک کردم دوباره که میام پارتیشن بسازم فرمت نمیشهنقل قول:
این پیغام خطا اصولا وقتی نمایان میشه که مشکل نرم افزاری روی هارد خودنمایی کنه.نقل قول:
شما بهتره کل پارتیشن هارد رو حذف کنید و هیچ پارتیشن فعالی رو باقی نگذارین.البته این کار رو نرم افزاری انجام
ندین. توی همون قسمت درخواست تعیین درایو میتونید این کار رو انجام بدین. این کار با ویندوز ایکس پی بهتر و روانتر
هست.بعدش وارد داس بشین و یه پارتیشن جدید برای هارد بسازین.و پارتیشن فعال رو روی Cقرار بدین.
چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟
پست 3962
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
من توی صفحه 246 گفتم که هاردم یه صدایی مثل خش خش میده اما عملا مشکلی مثل هنگ کردن نداره(خیلی کم و اون هم در اثر برنامه های در حال اجرا هنگ میکنه)
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمودین که با دو برنامه Sentinel و HD Tune Pro هارد رو چک کنم
برنامه اول یعنی sentinel چک کرد و گفت هارد هیچ مشکلی نداره
اما برنامه دوم یعنی موقع چک کردن این ارور رو داد که در زیر عکسشو براتون میزارم.لطفا دقیق بگین مشکلش چیه؟سخت افزاریه؟نرم افزاریه؟؟؟
در ضمن من توی این 1 سال فقط یکی از درایو هامو فرمت کردم و روی هارم کلی برنامه و مطلب ریختم و پاک کردم
این عکس اروره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت error scan هم زدم هارد رو اسکن کنه که این نتیجه اسکنه :
که وقتی هم گزینه speed map رو زدم نتیجه اسکن این میشد :
شدیدا منتظر راهنمایی کامل تمام دوستان هستم
آقا مشکل من خیلی ضروریهههههههههههههههههههه ههه
یکی راهنمایی کنههههههههه
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی که جواب مارو نداد
اما حدس میزنم بد سکتور باشه
برنامه برای تعمیر بدسکتور چی هست؟؟؟
لطفا لینک دانلودشو بزاریننننن
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یکی از هاردهام که seagate baracuda 7200.12 1TB هستش دچار مشکل شده
یه چند روزیه که بعضی وقتها صدای تق میده و سیستم کمی (چند ثانیه) هنگ می کنه. الان دارم از داده های روی اون هارد بک آپ می گیرم رو هارد دیگم. با سرعت 4.5 ت 5 مگابایت بر ثانیه داره کپی می کنه. سرعتش خیلی خیلی پایین اومده. قبلا 70-80 مگ بر ثانیه می زد
نمی دونم چیکار کنم
گارانتیش سازگاره یه سال هم نشده که خریدمش
الان به نظر شما چیکار کنم ؟
ببرم گارانتی ؟
البته شنیدم چون قیمت هارد رفته بالا گارانتی ها هارد رو پس نمیدن. چون باید به جای هاردی که من 70 نومن خریدم یه هارد 200 تومنی بهم بدن ... این حرف درسته ؟