در مورد پیروز بگم به نظر میرسه ازدواجش شایعه باشه....
در مورد پیروز بگم به نظر میرسه ازدواجش شایعه باشه....
برنامه هفته های 4 تا 8 اعلام شد ماشاالله به این شانس با هر چی تیم آمادس بازی داریم قول میدم این سایپایی که همش داره میبازه قبل از بازی با استقلال دوباره جوگیر میشه همه تیما رو میبره(تعجب نکنید ناراحت هم نشید بدشانسی سرنوشت آبی هاست)
استقلال 1
مس 0
این سری میترکونیمشون.امسال با سالای دیگه فرق داره.......
شانس هم یه قسمت فوتباله همش که نیست!
ایشالا امسال حقه هرچی جوجه تیمی که فصل قبل ما رو بردن رو میزاریم کف دستشون...
اس اس واقعی در راه است
کماکان پرچم بالاس!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فتح الله زاده در گفتگو با مهر:
مگر قلعه نویی و دایی با هم قهر هستند / استقلال خوب نتیجه نگرفته است
مدیر عامل باشگاه استقلال با اشاره به تمایل این باشگاه برای رفع کدورت بین علی دایی و امیر قلعه نویی گفت: مگر این دو با هم قهر هستند که همه می خواهند آنها را آشتی دهند؟
علی فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: مگر علی دایی و قلعه نویی با هم قهر هستند که با قرار باشد آنها را با هم آشتی دهیم. این دو مربی خوب فوتبال ایران باهم دعوا نکرده اند که حالا قرار بر قهر و آشتی شان باشد. با این حال منتظر بازگشت آقای کفاشیان از پکن هستم تا در نشست هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال بحث ملاقات امیر قلعه نویی و علی دایی را مطر ح کنم تا اگر احیانا کدورتی بین آنها هست برطرف شود.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال خاطر نشان کرد: طی هفته گذشته درگیر انتخاب پیمانکاری برای ساخت کمپ باشگاه استقلال بودیم. بالاخره در روز چهارشنبه مزایده برای انتخاب این پیمانکار برگزار شد و توانستیم دو شرکت را برای این منظور گزینش کنیم. در نشست آتی هیئت مدیره باشگاه شرایط پیمانکارهای مورد نظر بررسی می شود از میان آنها بهترین گزینه انتخاب و کار ساخت مجموعه کمپ استقلال به آن شرکت واگذار می شود.
وی با اشاره به اینکه نشست آینده هیئت مدیره باشگاه استقلال روز دوشنبه هفته پیش رو برگزار خواهد شد، در خصوص انتخاب حامی مالی برای تیم فوتبال این باشگاه گفت: برای انتخاب اسپانسر تیم فوتبال استقلال عجله نکرده ایم، سعی مان بر این بوده که بهترین گزینه را برای حمایت مالی از تیم استقلال که علاوه بر مسابقات داخلی لیگ قهرمانان آسیا را نیز در پیش دارد، گزینش کنیم. در این رابطه با شرکت های مختلفی مذاکره کرده و به نتایج خوبی رسیدیم. نتایج این جمع بندی را روز دوشنبه به استحضار هیئت مدیره باشگاه می رسانم تا بهترین گزینه را به عنوان حامی مالی تیم انتخاب کنیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص نتایج تیم فوتبال این باشگاه گفت: آنچه مسلم است تیم ما از نظر نتیجه گیری تا به امروز که سه هفته از مسابقات لیگ برتر گذشته نتوانسته نتایج خوبی را کسب کند اما از نظر فنی تیم شرایط خوبی دارد. من به عنوان مدیرعامل باشگاه از عملکرد کلی تیم رضایت دارم. بدون شک تیم فصل جاری استقلال از همه جهات با تیمی که در فصل گذشته داشتیم متفاوت است. از همه نظر تیم تقویت شده و توانایی بیشتری نسبت به قبل دارد.
فتح الله زاده در خصوص بازی آینده تیم فوتبال استقلال با مس کرمان و تقابل این تیم با گروهی از بازیکنان و مربیانی که پیشینه بازی در جمع آبی پوشان تهرانی را دارند، گفت: مسلما برای رسیدن به جمع مدعیان قهرمانی باید هرچه زودتر روند روبه رشد تیم آغاز شود. بازی خوب تیم فوتبال استقلال اگر با نتیجه گیری توام شود می توان به آینده تیم امیدوار بود. بازی با مس کرمان می تواند نقطه آغازین این راه صعود استقلال باشد.
وی ادامه داد: استقلالی های مس کرمان خودشان حتما می دانند که استقلال محبوب قلبهاست و یکی از پرطرفدارترین تیم های ایران و آسیاست. آنها هم حتما استقلال را دوست دارند. من برای آنها آرزوی موفقیت می کنم و انتظار دارم مانند گذشته یک بازی جوانمردانه را مقابل استقلال به نمایش بگذارند.
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص اشتباهات داوری که در بازی این تیم برابر سپاهان رخ داد و باعث توقف آبی پوشان تهرانی در دیدار برابر حریف اصفهانی شد و نیز احتمال تکرار این اشتباهات در بازیهای آینده گفت: مطمئنم که دیگر مانند فصل گذشته سلسله اشتباهات داوری به ضرر استقلال رقم نخواهد خورد. در همین بازی استقلال مقابل سپاهان محسن ترکی که از داوران خوب فوتبال ایران است، اشتباهی مرتکب شد. من اعتقاد دارم این اشتباه سهوی است که می تواند از هر داوری سربزند و تعمدی در آن نیست.
وی تصریح کرد: اگر این اشتباهات در بازیهای آینده نیز تکرار شود بدون شک تصمیمی جدی خواهیم گرفت که اتفاقات فصل گذشته مجددا رقم نخورد.
"اوچه" براي دو سال 500 هزار دلار مي خواهد اما...
يک آفريقايي ديگر به استقلال مي آيد
"اوچه" مهاجم فصل گذشته مس کرمان که مورد نظر مسئولان باشگاه استقلال قرار داشت، براي دو سال بازي در اين تيم مبلغ 500 هزار دلار طلب کرد که اين درخواست مورد قبول استقلالي ها قرار گرفت،اما منجر به آبي پوشي شدن "اوچه" نشد!
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" به رغم موافقت استقلالي ها با درخواست مالي اوچه اين بازيکن شانس زيادي براي استقلالي شدن ندارد زيرا امير قلعه نويي اعلام کرده به مهاجمي بزرگتر از اين بازيکن نياز دارد.
يک منبع آگاه در باشگاه استقلال به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: براي جذب "اوچه" مشکلي نداريم و حتي مسئولان باشگاه پاختاکور با استقلالي شدن وي موافقت کرده اند،اما سرمربي تيم معتقد است که بايد مهاجمي بزرگتر از "اوچه" را جذب کنيم.
اين منبع آگاه در ادامه مي گويد: قرار است روز سه شنبه يک مهاجم آفريقايي ديگر براي حضور در تمرينات استقلال به ايران سفر کند
اين بار از ناحيه مچ پا
جان واريو بار ديگر مصدوم شد
جان واريو هافبک برزيلي تيم فوتبال استقلال که از ابتداي فصل چند بار به آسيب ديدگي دچار شده است، بار ديگر مصدوم شد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" هافبک برزيلي تيم فوتبال استقلال که به تازگي از بند آسيب ديدگي رهايي پيدا کرده بود در جريان تمرين روز گذشته (5شنبه) استقلال بار ديگر مصدوم شد.
آسيب ديدگي اين بازيکن از ناحيه مچ پا است و به همين دليل ديدار روز يکشنبه تيمش مقابل مس کرمان را از دست مي دهد.
جان واريو و شكوري غايبهاي بازي مقابل مس؛
تازه داماد استقلال به كرمان ميرود
جانواريو و هادي شكوري بازي مقابل مس كرمان را از دست دادند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در شرايطي كه جانواريو به تازگي از بند مصدوميت رهايي يافته بود، بار ديگر از ناحيه مچ پا دچار مشكل شده و به همين دليل در بازي مقابل مس كرمان غايب خواهد بود، ضمن آن كه هادي شكوري نيز با محروميت كميته انضباطي روبهرو شده و تا اطلاع بعدي نميتواند استقلال را همراهي كند.
در شرايطي كه پيروزي قرباني امشب جشن ازدواج خود را برگزار ميكند، با استقلال به كرمان خواهد رفت اما، حضورش در بازي مقابل مس قطعي نشده است.
با وساطت قلعه نويي طالب لو به تمرين تيم فوتبال استقلال تهران بازگشت
وحيد طالب لو دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران با وساطت امير قلعه نويي به تمرينات اين تيم بازگشت.
به گزارش ايرنا، دروازه بان تيم فوتبال استقلال كه طي چند روز گذشته به دليل مشكلات مالي از حضور در تمرينات اين تيم امتناع ميكرد با وساطت سرمربي آبي پوشان روز گذشته (پنجشنبه) در تمرينات شركت كرد.
قرار است باشگاه استقلال تهران به زودي بخشي از مبلغ قرارداد طالب لو را پرداخت كند.
خبر ديگر از اين باشگاه اينكه جان واريو هافبك برزيلي استقلال در تمرينات روز گذشته از ناحيه مچ پا بار ديگر مصدوم شد.
دكتر امين نوروزي پزشك تيم استقلال تهران گفت: نتايج آزمايشات نشان ميدهد مچ پاي جان واريو به شدت متورم شده و به احتمال فراوان او استقلال را در چند بازي آتي همراهي نخواهد كرد.
تيم استقلال تهران يكشنبه آينده در چارچوب هفته چهارم ليگ برتر باشگاههاي ايران در ورزشگاه باهنر كرمان ميهمان تيم مس خواهد بود.