به اين صورت وارد كنيد. 0912' يعني قبل از عددتون از كوتيشن مارك استفاده كنيد.نقل قول:
Printable View
به اين صورت وارد كنيد. 0912' يعني قبل از عددتون از كوتيشن مارك استفاده كنيد.نقل قول:
سلام
من دو کامپیوتر را شبکه کردم و هردو از یک فایل excel استفاده می کنند البته نه بصورت همزمان بلکه فایل اصلی رو سیستم شماره 1 هست و تغییرات از سیستم شماره 2 انجام میشه
امروز هر بار که رو سیستم شماره 2 یا 1 فرقی نمی کنه میخوام فایلو ذخیره کنم میگه مسیر جدید رو انتخاب کن یعنی بصورت save as میاد و فایل جایگزین فایل اصلی که تغییراتو روی اون انجام دادم نمیشه
در ضمن:
read-only هم تیک نخورده
مرسی بابت مطالب جالب بود
سلام دوستان
میخوام توی اکسل ، مدت زمان رو که در یک سلول بصورت دقیقه نوشته شده در سلول دیگری به ساعت و دقیقه تبدیل کنم، مثلا 308 دقیقه تبدیل بشه به 05:08:00 ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام دوستان
من يك سري اعداد از يك رنج مثلا 1 تا 10 رو به طور ناقص وارد يك ستون كرده ام. مي خواهم اكسل در يك سل مقاديري(نه تعداد) كه از آن رنج وارد نشده است را نمايش بده، مثلا اگر اعداد 2 و 5 وارد نشده اند در سلولي كه انتخاب كرده ام 2، 5 را نمايش بده. اگر مي توانيد راهنمايي كنيد ممنون مي شوم.:n01:
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته:n01:
freeze panes رو نمیشه کاری کرد که همزمان هم رو ستون اعمال بشه و هم رو ردیف؟:n13:
یکی رو که فعال میکنی اون یکی غیرفعال میشه:n04:
آخه این چه وضعیتیه:n03:
روي سلولي كه ميخواي از اون سطر و ستون فريز بشه كليك كن بعد freeze panes و بزن.نقل قول:
سلامنقل قول:
مرسی ولی بی فایدست
جواب نمیده
باز همونطوریه
روي سلولي كه ميخواي سطر و ستون قبل از رون فريز بشه كليك كن، مثلا اگه ميخواي سطر اول و دو ستون A و B فريز بشه روي C2 كليك كن، اول unfreeze رو بزن و بعد freeze panes رو.نقل قول:
سلام
وقتی متنی را در دو خط می نویسیم
چطورفاصله بین این دو خط را کم کنیم
کلاً برای کم و زیاد کردن فاصله بین خطوط چکار کنیم
سلام
وقتی متنی را در دو خط می نویسیم
چطورفاصله بین این دو خط را کم کنیم
کلاً برای کم و زیاد کردن فاصله بین خطوط چکار کنیم