این مدل با این قیمت اصلآ مناسب نیست:41:نقل قول:
Printable View
این مدل با این قیمت اصلآ مناسب نیست:41:نقل قول:
کلا وضع بازار توی مانیتورهای 24 اینچ خیلی خوب نیست. سری 08 دل هم فکر نکنم اصلا گیر بیاد.نقل قول:
نه.... 8800GT اگه اورکلاک شده هم باشه باز هم مثل 8800GTS نمیشه. 8800GTS هم خودش قابلیت اورکلاک شدن خیلی خوبی داره.نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
دوست من 24 خیلی بزرگه :27:
فکر کنم به چشمتون اسیب برسونه :41:
اگر برای بازی می خوای همون 17 یا 19 کافیه (البته همون 17 کافیه)
:10::11:
سلام دوستان امروز رفتم پاور gp530ab و geforce 9600 GSO با برند Inno3D رو 210تومن گرفتم پاور آوردم ولي فردا صبح گرافيكو ميده حالا سه تا سوال دارم:
1- قيمت خوب بوده يا نه
2- نظرتون در مورد اين برند چيه؟ يعني با همين برند هم سرعت گرافيك دو برابر ASUS 8600gt 256MB ddr3 هست؟
3- يه نرم افزار ميخوام تا سرعت گرافيكو تست كنه ( اسمش نميدونم چيه ولي فكر كنم اينجوريه 3d بقيه اش يادم نيست يه امتياز هم به سيستم ميداد) ميخوام امشب همينو تست كنم فردا كه كارت گرافيك جديدو گرفتم اونم تست كنم ببينم چقدر سرعتش فرق ميكنه؟
در ضمن microsystem عزيز من از كرج گرفتم (رفيقم تهران نيومد گفت تو كرج آشنا داره) گفت قيمت CPU هم فردا ميگه خوشحال ميشم نظرتو در مورد اين برند بدونم.
190 تومن هم میتونستی بگیری..قدرت کارت گرافیک ربطی به برند نداره بازم قدرتش 2 برابر هست...تو تایپیک کارت گرافیک تو بخش اورکلاک میتونی لینک دانلود نرم افزار 3Dmark به همراه چندتای دیگه پیدا کنی:46:نقل قول:
دوتا رو با هم 210 خريدي؟ تك تك چقدر شدند؟نقل قول:
3dmark06
600 مگه ميتوني دانلودش كني؟
گرافيك 160 پاور 50 آره ميتونم دانلود كنم فقط با سرعت اينترنت من بايد 2000 تا كارت 10 ساعته بعدش هم حدود 50 سال صبر كنم !
حالا نظرتو در مورد برند نگفتي؟
برندی که گرفتی معتبره. توی سایت هایی مانند guru3d نقد خوبی در مورد 9600 GT (اورکلاک شده) خوندم. این کارتو نمی دونم. 3dMark هم باید مثل نقل و نبات تو بازار تهران ریخته باشه به نظرم نرم افزار فروشای پاساژ ایران و رضا رو چک می کردی پیدا میشد.نقل قول:
لازم نیست دانلودش کنی ..یه کم بگردی سی دیشو گیر میاری...
من با نظر یکی از بچه ها موافقم من خودم می خواستم 22 بگیرم اخرین لحظه پشیمون شدم 20 گرفتم و الان خیلی خوشحالم که 22 نگرفتم. می خوای چیکار! هم به چشم فشار می یاد هم اینکه زیاد استاندارد برای یک pc شخصی نیستنقل قول: