لامصب 5700 دسته دو پیدا نکردم..
Printable View
لامصب 5700 دسته دو پیدا نکردم..
سلام
كسي قيمت امروزي 5700 را داره؟ جديدترين قيمتش چنده با گارانتي اصل؟
من اين هفته گرفتم(دليل اينهمه ناوارديم از اين گوشي) بدون گارانتيه منتها هندزفري و رم يك گيگ و usb و خلاصه همه ي قطعاتش كامل روشه، بين 270 تا 280نقل قول:
بدون گارانتی 250 قم هستش
من ديروز خريدم با گارانتي ارس 242 هزار.
سلام به همگی .چهطور میشه صدای گوشیم (5700) رو زیاد کنم و کیفیتش هم بیشتر بشه ؟؟؟؟
:5::46:قبلا توضیح دادم!استریو رو خاموش میکنی و یک اکولایزر جدید درست میکنی و از چپ به راست درجه ی اول رو تا اخر میبری بالا و درجه ی دوم رو بین 12 تا 14 حرکت میبری بالا و درجه ی سومی رو بین 8 تا 10 حرکت میبری بالا و چهارمی و پنجمی رو تا اخر میبری بالا!در ضمن LOUDNESS رو روشن کن(همونجا که استریو رو خاموش میکنی لودنس رو روشن کن!)و همچنین فراموش نکن که حرکت اول اکولایزر 5700 اگه دقت کرده باشی خط کامل بالا نمیره پس توی تنظیم این اکولایزر درجه رو تا اخر میاری پایین سپس میبری بالا و حرکت اول رو حساب نمیکنی سپس از حرکت دوم شروع میکنی به شماردن تا مثلا برای درجه ی دوم بشه 13 یا 14 حرکت و برای درجه ی سوم بشه 8 یا 9 یا 10 حرکت!OK????:8::8:نقل قول:
رینی اسکای جون خوب حال میکنی با گوشیتا ما که یه یو600 زپرتی داریم فقط به قیافش مینازیم:31:نقل قول:
امروز که رفته بودم ان81 رو ببینم توی بازار از توی یه مغازه بیرن اومدم دیدم یه یارو تو رفت منم از پشت ویترین داشتم گوشیهاش رو نگاه میکردم :46:یه دفه دیدم از تو جیبیش یه 5700 در آورد ما هم رفتی تو
رنگش قرمز بود دیدم یارو داره میگه این کمرش شل شده و نمیشه خوب تایپ کرد یا اینکه گفت اصلا نمیشه خوب تایپ کرد من فکر میکردم واسه فروش آورده که از مغازه بکشمش بیرون یه ده تومان بهش بیشتر بدم و بگیرم ولی حیف که نشد:41:خب رینی اسکای جریان این چیه؟من که میدونم و مطمئنم که در حالت عادی هیچ وقت همچین اتفاقی نمیفته ولی نمیدونم بعضی از مردم چه کار میکنن با این گوشیهاشون
زیمکی جان جریان از این قراره که توی دفترچه ی این گوشی هم نوشته شده که برای موقعی که مثلا میخواهی گوشی رو در حالت موزیک قرار بدید نباید مستقیما گوشی رو در یک حرکت بچرخونید یعنی باید ابتدا گوشی رو در حالت دوربین قرار بدید و سپس در حرکت بعدی در حالت موزیک قرار بدید!بعضیها هستند گوشی رو مستقیما حتی یک لحظه توقف نمیکنند و تق تق گوشی رو سریع میچرخونند که این ممکنه باعث خراب شدن قسمت چرخان بشه که الکی ها هم خراب نمیشه!ایشون ممکنه فقط به خاطر همون تکون نیم میلی متری شاکی بوده!!بیچاره نمیدونه که مثلا همین گوشیهای کشوی (دبل850 و 5300 )قسمت کشوییشون بعضی وقتا اونقدر تکون میخوره که فکر میکنی الانه که کنده بشه!!خلاصه بعضیها رد استفاده از گوشی خیلی ببخشید که اینو میگم ولی بز تشریف دارند!!!
من موقعی که چرخ فلک بازی میکنم گوشی رو با سرعت میچرخونم ولی در هر حالتی که قرار میگیره یک مکثی میکنم و سپس روی حالت بعدی میبرمش!مستقیما حالت دوربین رو جا نمیزارم و نمیپرم رو حالت موزیک !چون اینطوری هر گوشی ای که باشه سر یک ماهه خواهر و مادرش با هم دیگه پیوند میخورند!!!!