نقل قول:
نه من که دارم استفاده میکنم :n02:
Printable View
نقل قول:
نه من که دارم استفاده میکنم :n02:
نه مخابرات مگه به درد دان میخوره؟نقل قول:
من از اوراکل میگیرم تنها جایی که سرویساش هنوز نامحدود واقعی و قیمتشم مناسبه
اینم قیمتاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند وقت یه بار میگم اگه محدود بگیرم ممکنه با دانلود شبانه کارم را بیفته ولی بازم پشیمون میشم
اگه خاستی بگو ریز سرعت دانلودشو تو شبانه روز بزارم
ممنون
شب خوش
دوستان ، دانلود شبانه اون هم باسرعت بالا چه لذتی داره!!!
سرعت دانلود از 160 تا 200!!
اون هم با سرویس 128 اکو!
:n11:
شب خوش
دوستان من هماکنون دارم باسرعت بالای 160 دانلود میکنم! بین 160 تا 200 در نوسان است!:n10:
از اول ماه تا امروز 24 دیماه، و همین ساعت، 20 گیگ و 100 مگابایت دانلود شبانه داشتهام!
من سرویسم اکو 128 است.
ببینم کی محدود میشم؛ اینوهم بگم که من تا حالا یک بار محدود شدهام و اصلاً تجربه خوبی نبود.
امان امان از عشق دانلود!!
صبح، خبر مقدار دانلود امشب رو براتون مینویسم؛ تا میانگین سرعت دانلودم مشخص شود!
صبح تمامی دوستان شاتلی به خیر
دیشب تا صبح، از ساعت 1 شب تا 8 صبح رکورد زدم!:n10:
:n08:دقیقاً چهار گیگ و پانصد و پنجاه مگابایت دانلود رایگان از شاتل!!:n08:از ساعت یک شب دانلودم را شروع کردم ، که سرعتم از 160 تا 200 میرفت!
حدود ساعت 3 صبح سرعتم افت کرد و به 60 رسید!
پس از 20 دقیقهای تمامی فایلهای دانلودیم را قطع کردم و دانلود منیجرم را بستم!
مجدد دانلود منیجر را راهاندازی کره و شش فایل را همزمان برای دانلود گذاشتم! ساعت حدود سه و نیم بود و با کمال تعجب دیدم که سرعت دانلودم، خیلی بیشتر شده و سرعت دانلود تا 8 صبح؛ اکثراً بالای 200 بود و گاهاً تا 260 میرفت!!!:n19:
دوستان من، شما با یه حساب سرانگشتی میتوانید میانگین سرعت دانلود شبانه من را حساب کنید:
اگر 4 گیگ و نیمی را که دانلود کردهام به 7 ساعت تقسیم کنیم؛ میشود ساعتی 650 مگابات دانلود؛ و اگر 650 را هم بر 3600 ثانیه تقسیم کنیم، میشود:
میانگین سرعت دانلود من180 کیلو بیت بر ثانیه!!:n20:
من از اول ماه دی تا امروز، 23 گیگ و 600 مگابایت دانلود کردهام، و میدانم که به زودی محدود خواهم شد!
چرا که طعم محدویت را چشیدهام، و هماکنون از ساعت یک شب تا 3 صبح هم محدود هستم!
در پایان امیدوارم روزی برسد که بتوانم بدون هیچگونه محدودیتی در اینترنت بگردیم و راحت از دانلود
کردن نا محدود لذت ببریم.
موفق و پایدار باشید.
دوست عزیز،شاتل که پورت سوسک و وی پی ان رو نمیبنده! مسئول اینکارا خود مخابراته! :n01: اگر هم مشکلی برای شما در رابطه با سوکس و غیره پیش اومده باید بگم که برای منم پیش اومده بود و به مدت 5 روز سرعتشون صفر بود تقریبا ولی الان برگشت به حالت عادی! شما هم یکم صبر کنید درست میشه!:n01:نقل قول:
ماشالا ! با این اوصاف محدودیت شاتل، خوب دانلود میکنی که!:n02: خدا بده برکت!:n02: در مورد اون جمله یا بهتر بگم دعای آخری هم ،باید بگم محاله چنین روزی بیاد!اونم با این طرز فکری که مسوولین ردهء بالای مملکت نسبت به اینترنت دارن!:n08:نقل قول:
:n28:دست رو دلم نذار که خینه خینه!:n28: هنوز از مخابرات نیومدن واسه درست کردن جعبه تقسیم سر کوچه! همینطور روی دیوار افتاده!من فقط تونستم برم بالای دیوار ،درِ جعبه تقسیم رو ببندم تا بارون توش نره! که میره باز:n02::n28: بشدت قطعی دارم و وبگردیم که کاره اصلیمه رو دچار افت کرده!:n28:نقل قول:
والا امروز دارم میرم مخابرات، ولی بعید میدونم بیان!:n01: باز دم شاتل گرم که بررسی کرد!نقل قول:
نقل قول:
مگه دست خودشونه ، شل نیاییا شل بیایی عمرا تا 2 ماه دیگع بیان :n02: