درود
هم اکنون دارم باسرعت 120 تا 200 از اینترنت دانلود میکنم!:n19:
میانگین سرعت دانلودم 160 است!:n10:
فعلاً شب بخیر
:n11:
Printable View
درود
هم اکنون دارم باسرعت 120 تا 200 از اینترنت دانلود میکنم!:n19:
میانگین سرعت دانلودم 160 است!:n10:
فعلاً شب بخیر
:n11:
صبح بخیر
دوستان؛ دیشب تا صبح، 3گیگ و 400 مگابایت از اینترنت شبانه شاتل دانلود کردم!!:n20:
در این ماه، تا امروز که بیستم دیماه است، 16 گیگ و 250 مگابایت، دانلود شبانه داشتهام!!:n18:
منتظرم ببینم کی محدود میشوم!!؟:n13:
البته من یک دوره محدود شدهام و هماکنون از ساعت یک شب تا سه صبح محدود هستم و سرعت شبانهام روی 8 است!!:n27:
تا بعد:n11:
:n02: خوش به حال شما ! سرویست چیه دوست عزیز ؟ :n24:نقل قول:
سرویسم 128 اکو ؛ از کرج:n11:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
منم که تازه از محدودیت درومدم آنچنان شبا دان نمیکنم دیشب 1 گیگ بیشتر نگرفتم :n15:
محسن خان اینجوری که شما پیش میری یحتمل تا 3 . 4 روز دیگع محدود میشی نکن این کارو من امتحان
کردم بدجوری زد حاله :n02:
بکس من الان 98% ترافیکم مصرف شده اگه کلا 100% بشه دسترسی به اینترنتم
قطع میشه یعنی گوگل و فروم باز نمیشه ؟ :n13:
اگه 10 گیگ شارژ کنم و نتونم همه رو مصرف کنم آیا مثلا 7 گیگ به دور بعد منتقل میشه :n01:
هر ترافیکی که جدا بخری یا هدیه بگیری در صورت عدم استفاده به دوره بعد منتقل میشهنقل قول:
سلام
دوستان شاتلی من میخوام اینترنت 512 نامحدود مخابراتم رو قطع کنم و از یه جا دیگه اینترنت حجمی(محدود) اما پر سرعت تر بگیرم. قبلا از 3 سال صبانت داشتم خوب بود فقط مشکل قطعی زیاد بود. میخوام بدونم شما از سرویس شاتل راضی هستید؟
من سرعت بالا واسه چت تصویری ( skype ، oovoo و ...) با خارج میخوام. حداقل هم 1 مگ باشه. تو سایت شاتل سرویس 1 مگ حجمی فقط اکو-اداری داشت که اونم نوشته بود تو تهران نداریم.
من قبلا که 128 صبانت داشتم سرعتش روزا بین 70 تا 100 بود. میخوام بدونم شاتل هم اینظوریه؟ اگه اینطوریه فرق 128 با 512 ش تو چیه؟ صبانت هم همینطور بود. من بار اول 1 مگ گرفتم، بار دوم 512 و بقیه 3 سال رو 128. فرق چندانی نداشتن!
سرویس 512 مخابرات وقتی تعداد کانکشن ها تو IDM بالا باشه (مثلا 8 تا) سرعت دانلودش حدود 60 کیلوبایت در ثانیه هست اما با یک کانکشن میاد حدود 10. از اونجایی که نرم افزار های چت هم ماکزیمم 3، 4 تا کانکشن میسازن من نیاز به سرویسی دارم که حتی با یک کانکشن هم سرعتش بالا باشه.
الان هم یه زحمتی داشتم براتون. میخوام سرعت دانلود سرویس های مختلف شاتل (تو تهران البته) رو بدونم. بیزحمت لینک زیر رو با IDM فقط با یک connection تست کنید و سرعتش رو بهم بگید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون میشم زودتر خبرم کنید. هفته دیگه میخوام درخواست جمع آوری به مخابرات بدم. راستی تست سرعت هم بگذارید ممنون میشم
درودنقل قول:
سرویس های 128 تا 512 شاتل یه جور سرعت رو دارن ( خط رو 2 مگ میبندن ) سرعتش بین (240 تا 280 ) هست من 128 دارم و سرعتم کمتر از 260 نشده
من با اسکایپ صوتی چت کردم با خارج خوب بود تصویر رو امتحان نکردم :n13:
اینم تست همون لینک :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون :n16:نقل قول: