تو هم بلند شو بیا بخندیم !! :دينقل قول:
نگاه کن اگه نیای هنوز ای دی ورلد 21 رو دارم هر چی نیرو دارم رو سرت خالی می کنما !! :دي :دي سیسیشس
یبش
Printable View
تو هم بلند شو بیا بخندیم !! :دينقل قول:
نگاه کن اگه نیای هنوز ای دی ورلد 21 رو دارم هر چی نیرو دارم رو سرت خالی می کنما !! :دي :دي سیسیشس
یبش
به به بابک عزیز
بیا تو هم بخندیم
من می خوام اون تصویرمو بزارم تو پروفایلم
خیلی حال می ده
هه هه هه
من خنده هامو تو و25 کردم
مصطفی نظر تو در مورد استچیو چیه ؟
پس منتظر نوبل ترینم توی 21 باش ! :دينقل قول:
من خنده هامو تو و25 کردم
مسخره تر از این نداشتین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
mstf666 (GodZilla)
کدوم تصویر؟نقل قول:
خوشحال میشیم:27:نقل قول:
بشقاب پرنده !!نقل قول:
مسخره تر از این نداشتین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم این امین کجا رفت ؟؟
پس برو چک کن !! :دينقل قول:
حیف که الان پویا سیتره !! :دينقل قول:
و چون تو هم توی همون ترایبی نمی شه به پویا بگم بهت حمله کنه !! :دي