به نظرم خود ISP با توجه به نسبت یوزر و پهنای باندش محدود میکنه سرعت تککانکشن رو . . .نقل قول:
این جا راجع بهش بحث شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به نظرم خود ISP با توجه به نسبت یوزر و پهنای باندش محدود میکنه سرعت تککانکشن رو . . .نقل قول:
این جا راجع بهش بحث شده:
از مسئولان محترم ایرانسل اصفهان درخواست دارم فکر به حال پوشش 3g در خیابان مشتاق سوم تا پل غدیر باشند
این محدوده حتی پوشش 2g خوبی هم نداره
گوشی مال خودم نبود:n02:نقل قول:
و در اینده هم نخواهم گرفت...
الان تو چند جا(غیر از دم خونه که تست گرفتم)سرعت 4جی از دیال آپ هم کمتر بود...
درحالی که 3 کوچه فاصله داشت...
نوسان غوغا میکنه:n02:
دوست عزیز میتونید عکسی بزارید که آنتن و آرم نسل 3 و 4 معلوم باشه.اینجوری مشخص نیستنقل قول:
سلام
شما مشکلتون حل شد؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
تا جایی که اطلاع دارم متاسفانه شهرداری و شورای شهر اصفهان همکاری خوبی با اپراتورهای موبایل ندارند و حتی بسیاری از سایت های قبلی اپراتورها را با کوچکترین بهانه جمع آوری می کنند.
با این حال بهتره یک ایمیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ذکر مشخصات منطقه و توضیحات کامل ارسال کنید.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام سایت فروش کارت شارژ ارزان ایرانسل چی دارید؟
دوستان شماره اعلام خرابی به ایرانسل چیه؟؟ الان دو روزه محدوده خیابان قصرالدشت خیابان امام خمینی تا کمیل آنتن قطع هست یا اینترنت نداره
فرستاده شده از گوشی من
با خط ایرانسل زنگ بزن 700نقل قول:
یا ایمیل بزن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته زنگ بزنی سریعتر ترتیب اثر میدن.
من شخصا خودم ایمیل زدم زنگ زدم اپراتور و شکایت کردم هیچی به هیچی.فقط میگن در حال گسترش 4G هستیمنقل قول:
البته مشکل ایشون اصلا مشابه درخواست شما نیست و مشکلشون گسترش 4G و 3G نبود.نقل قول:
ایشون مشکل خاموش شدن سایت منطقه ای داشتن. که مشخصه باید زنگ بزنن اطلاع بدن.
البته اگر سایتی در هر منطقه یا محلی خاموش بشه اپراتورها از طریق سیستم مانیتورینگ سایت ها متوجه خواهند شد و همونجا از طریق سیستم میتوانند سایت ها رو ریست کنن ولی اگر مشکل سخت افزاری باشه تا پیمانکار بره سایت رو چک کن و رفع خرابی بشه معمولا سه الی چهار روزی طول میکشه.
منظورم این بود منطقه ما پوشش فورجی نداره چند ماهه پیگیری نکردن.هرطوری بود رفتم تو کارش که درست کنن.ولی هر موقع کارشناس زنگ میزنه میگه به زودی دکل محل شما تجهیز میشه باید صبر کنید.پوشش دهی در حال گسترش هستنقل قول:
مـــشهد - خ فرامرز
تــست با 3G :
محتوای مخفی: عکــــس
همون مکان با 4G یا همون LTE
تست ماله چند روزه قبله ...
تو اون ساعت سرعت خوبی میده به شما.ت منطقه ما اصن فورجی نداره.سرعت تریجی هم زیر 1 مگابیت بزور میده بعضی وقتها یه آنتن میاد میره نمیشه تست گرفت.گوشی شما چیهنقل قول:
البته بازم به نظرم به منطقه بستگی داره ... توی مناطق دیگه تست کردم , گاهی به قول شما زیر یک مگابایت بوده .نقل قول:
گوشــــی Xperia Z2 ... 6503
- - - Updated - - -
البته بازم به نظرم به منطقه بستگی داره ... توی مناطق دیگه تست کردم , گاهی به قول شما زیر یک مگابایت بوده .نقل قول:
گوشــــی Xperia Z2 ... 6503
بله خودشون درست کردن همون روز وصل شد قطعی داشته به نظرم دیگه زنگ نزدمنقل قول:
فرستاده شده از گوشی من
رشت
هتل کادوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XPERIA Z3+
دوست عزیز، بنده هم ساکن خ خوش هستم.نقل قول:
این منطقه سابقه قطعی زیادی داره. بیشترین اپراتوری که تو این منطقه قطعی داره همین ایرانسله.
مثلا مواقعی که برق میره، بلافاصله آنتن های این منطقه میره. در صورتی که همراه اول و رایتل مشکلی ندارند.
جالبیش اینجاست که وایمکس ایرانسل تو این منطقه آنتن فوق العاده خوبی داره و قطعی اون نزدیک به صفر است!
سرعت بالایی داشت همون روزی که نسل 4 تو هتل راه اندازی شد شبش اومدم تست گرفتم تا 21 مگابیت گرفتم.حتما یوزر زیاد شده اونورنقل قول:
اگه هروقت مسیرتون خورد اونور یه تست نسل 3 بگیرید.ممنوننقل قول:
محتوای مخفی: Apple چرا کاربران LTE ایرانسل فعلا نباید آیفون خود را به iOS 9 بهروز کنند؟
و از سایت ترنجی:
محتوای مخفی: اگر کاربر ایرانسل هستید و نیاز به LTE دارید، فعلا به iOS 9 مهاجرت نکنید!
لینک گروه ایرانسلی ها در تلگرام
منم دقیقا تو همین محدوده همین مشکل رو دارم و از دو روز پیش هر روز تماس میگیرم. ولی هیچ پیگیری خاصی انجام نشده. این مشکل رو من با LTE دارم. حدوداً از ساعت 2 بعد از ظهر این مشکل شروع میشه و تا حدود 3 نصفه شب ادامه داره. LTE این قدر کند میشه که حتی یه سایت سبک هم باز نمیکنه.نقل قول:
چالبه که 3G با لینک HSPA+ تو همین ساعت بدون مشکل کار میکنه. سرعتش در حد 1Mb/s الی 2Mb/s هست ولی کار میکنه.
چالبه ساعت 3 نصفه شب تا 2 بعد از ظهر که مشکل کندی LTE حل میشه سرعت خیلی راحت با حدود 12Mb/s میرسه !!
حتما منطقه شما یوزر روی نسل 4 زیاد داره.به خاطر همینه که سرعت داغونه.اینجا من سر پنجره نسل 4 یدونه آنتن داره سرعتش تا 8 مگابیت میده بهم.بعدش اینجا نسل 3 فول آنتن زیر 1 مگابیت سرعت میده چون جدیدا این منطقه ما کاربر زیاد شده.قبلا راحت 700 تا 800 کیلوبایت سرعت میداد الان رو 53 کیلوبایت هست.منم مثل شما پیگیر کندی سرعت شدم اما ایرانسل هیچ عملی انجام ندادهنقل قول:
اپل دیروز نسخهی عمومی iOS 9 را به طور رسمی ارائه کرد اما ایرانسل با ارسال پیامکی از کاربران خود خواسته است تا اگر قصد استفاده از اینترنت 4G LTE را بر روی آیفون خود دارند، بروزرسانی iOS 9 را تا برطرف شدن مشکل بر روی گوشی خود نصب نکنند.
اپل دیروز چهارشنبه راس ساعت ۲۱:۳۰ بروزرسانی iOS 9 را برای آیفونها و آیپدهای خود عرضه کرد و پس از بروز مشکلاتی برای برخی افراد در نصب این بروزرسانی حالا شاهد مشکلی دیگر هستیم. ایرانسل طی پیامکی از کاربران خود خواسته تا در حال حاضر برای کوچ کردن به iOS 9 دست نگه دارند چرا که اینترنت نسل چهار بر روی این سیستم عامل غیرفعال خواهد شد.
این اتفاق در پی تصمیم جدید اپل برای جلوگیری از فعال شدن نسل چهارم اینترنت همراه بدون اجازهی رسمی اپراتور از این شرکت، رخ داده است. اپل معتقد است که استفاده از نسل چهارم اینترنت همراه بدون داشتن مجوزهای لازم باعث افزایش مصرف باتری میشود.
البته به نظر میرسد امتیان ایرانسل در حال مذاکره برای رفع این مشکل است و به زودی کاربران ایرانسل میتوانند بدون هیچ نگرانی iOS 9 را دانلود و نصب کنند، اما تا آن زمان پیشنهاد میشود که کاربران این اپراتور به iOS 9 بروز رسانی نکنند.
درودنقل قول:
برای مسافرت مسیر تهران قزوین رشت آستارا اردبیل و سرعین رفتم،که میتونم به جرأت بگم سرعین بهترین خدمات رو ایرانسل داشت.تو تمام شهرها تست زدم که 3G تو منظریه رشت که هتل کادوس بودیم افتضاح بود.ولی 4G بد نبود.ولی دو روز تو سرعین هتل لاله بودم برای اولین بار از اینترنت پرسرعت 4G ایرانسل لذت بردم.(در صورتیکه سرعین پر از مسافر از همه جای ایران همه هم داشتن با گوشی کار میکردن)آستارا هتل اسپیناس اصلا آنتن 2G هم بزور بود.
XPERIA Z3+
متاسفانه الان حدود یک ماه هست که 4 جی پردیسان قم مشکل داره مدتی قطع بود الان یه هفته هست که سیگنال اومده اما اینترنتی نداره من یک ماه قبل دو روز استفاده کردم با سرعت خوبه اما ظاهرا اون موقع تست بود.
ای میل زدم میگن در حال پیگیری هست نمی دونم چرا لینک دیتاشو وصل نمی کنند
باور میکنید چند بار خودم پیگیری کردم منطقه ما کلن 4G آنتن نداره.درست نمیکنن.فقط میگن باید منتظر بمونید تا کارشناس زنگ بزنه.کارشناس زنگ میزنه میگه باید واستید تا منطقه شما هم فورجی بشه طول میکشه بعدش میگن پوشش نسل 4 درحال گسترش هست به زودی منطقه شما هم تحت پوشش قرار میگیرهنقل قول:
دوستان امروز زنگ زدم اپراتور.با تعجب دیدم از شارژ پولیم 390 تومن کم کرد.با کارشناس صحبت کردم 3 دقیقه بیشتر نشد.قبلا 60 تومن کم میکرد هرچقدر صحبت میکردی.الان نمیدونم چرا اینقدر کم کرده از حساب
بعضی جاها واقعا ایرانسل پهنای باند خوبی به یوزر میده بعضی جاها واقعا خیلی داغونه سرعت.قبلا نسل 3 تو منطقه ما بالای 700 کیلوبایت سرعت میداد الان از 53 کیلوبایت بالا نمیره.چند بار ایمیل دادم زنگ زدم اپراتور فقط میگن صبر کنید و به زودی.4 ماه بیشتر شده هیچ تغییری نکردهنقل قول:
آقا امروز از ساعت 11 صبح تا حالا 3 جی ایرانسل دچار مشکل شده . به شبکه متصل هست و سند هم داره اما رسیو اصلا نداره . فقط هم علامت H میاد نه H پلاس .
حدود 5 گیگ هم اعتبار دارم
نقل قول:
برا من هم از دیروز مشکل شروع شد.دیشب سرعت افتضاح شد ولی قطع نشد ولی امروز تا الان کاملا قطع بوده.علامت H و 4G هم هست 10 گیگ هم شارژ دارم ولی.... با 700 تماس گرفتم میگه قبلا گزارش شده داریم کار میکنیم روش میگم کی درست میشه میگه معلوم نیست !!!!!:n04::n04:
چند وقت پیش منطقه ما دکل همراه اول تجهیز شد H بود فقط.ولی الان شده +Hنقل قول:
امروز من زنگ زدم 400 تومن کم کرد.با کارشناس صحبت کردم.قبلا 60 تومن کم میکرد هرچقدر صحبت میکردی.ولی الان پول کم میکنه بیشترنقل قول:
بالای چند بار امروز با خط های مختلف زنگ زدم اپراتور.هی میگن پیگیری میشه.ولی اصلا هیچی نمیشه
محتوای مخفی: 4G ، شب:
محتوای مخفی: 4G ، صبح زود:
محتوای مخفی: 3G صبح زود:
نه همین امشب درست شد طرفای 12 و نیم . روی H پلاس هم میره ولی ظاهرا سرعت کم شدهنقل قول:
کلا نت بین المللی ترکیده
- - - Updated - - -
کلا نت بین المللی ترکیده
سلام
من دیروز روی خطم بسته فعال کردم ٬ ولی در کمال تعجب دیدم که به بسته قبلیم اضافه نشد (بسته ترکیبی)
بعد ۳ بار زنگ زدن به ۷۰۰
آخر سر امروز یه خانمی جواب داد و در نهایت پر رویی گفت دیگه بسته هامون اعتبارش منتقل نمیشه و اگر چیزی مونده باشه میسوزه قبل منتقل شدن
درسته حرفش؟
کسی از دیروز تا حالا بسته ای گرفته؟
تو سایت ایرانسل که هنوزم زده قابلیت انتقال داره