خبر قدیمی هستش جهت اطلاع بودش از اخبار هم اعلام شده بود اینجوری هم که با نت محدود ماهی باید200-300 هزارتومن برای خرید ترافیک باید بدیم قیمت نامحدود رو مثل قبل کنن همه استفاده کنننقل قول:
Printable View
خبر قدیمی هستش جهت اطلاع بودش از اخبار هم اعلام شده بود اینجوری هم که با نت محدود ماهی باید200-300 هزارتومن برای خرید ترافیک باید بدیم قیمت نامحدود رو مثل قبل کنن همه استفاده کنننقل قول:
حذف شود...
چقدر مصوبه خوبی بوده حیف که اجرا نشد :n01:
اگر اجرا میشد 100%قیمت ها هم ارزونتر میشد مثلا 512نامحدود 15تومن:n19:
این چه سرویس شبانه ای که سرعت دانلودت نصف میشه شبانه رایگان باید براساس استریم باشه من دوستام شاتل 512 داشت شبانه براساس استریمش دانلود میکرد نه سرعت خودش اونم نصفه سرعت خخخ
اقا من از مخابرات کرمانم.یه جیز جالب الان زنگ زدم پشتیبانی گفتم میتونی پهنای باند رو ببری بالا گفت اره گفتم تا چند گفت تا ده گفتم از منم میتونی شمارمو گرفت گفت تا 5 دیقه دیگه میبرمش روی 10(سرویسم دو مگه) الان بردش روی 10 ولی حیف خطم نمیشکه و تا نزدیکای 8 رو بیشتر قبول نمکینه اینم سرعت دانلود :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت رو زیاد میکنن یا استریم رو؟؟نقل قول:
میشه از وضعیت خطت تو مودم عکس بگیری بزارینقل قول:
تو کرمان فقط از وری استریم سرعت رو مشخص میکنن توی اکنتینگ دیگه محدود نمیکنن الان دان استریم رو گفت برات روی 10 گذاشتم ولی خوب خطم نمیکشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات كرمان محدوديت سرعت توibsنداره يعني هرچقدر خطتو ببندن سرعت ميگيرينقل قول:
بله............نقل قول:
اینجوری که خیلی خوبه ایول
راستی دوستان 1 سوال ایا اینترنتی که از مرکز مخابراتیمون واسمون میکشن فقط توی مرکز مخابراتی شهرمون پورت داره یا توی مرکز مخابرات اهواز هم پورت داره؟؟؟و به اونجا هم وصله
SNR 100 !!:n04:
من پوست خودمو کندم تا 40 شد بتونم 5مگ بگیرم شما رو 10مگ 100 مونده
پورت دست مرکز مخابراتیهنقل قول:
مخابرات ما هم یه زمانی محدودیت سرعت از ibs نداشت یادش بخیر چه زمانی بود از وقتی که ibs افتاد دست خود مخابرات همه چی خراب شد
یه عکس از وضعیت خطت بزار ببینیمنقل قول:
داداش این مودم ها بر یه حسبین یعنی یکیشون 1 دهمه یکی 1 صدمه.در واقع snr من 10 هست.چون مودمم بر حسب یک دهم هست ولی در اصل باید بر حسب یک صدم باشه.گرفتی چی شد؟نقل قول:
منظورم اینه که وقتی خطتت رو رانژه میکنن توی سالن mdf یه پورت ردیف و طبقه مشخص میشه که بهت تعلق ایا همین پورت به پورت دیگه ای که در اهواز باشه وصل میشه یا از از اهواز که مرکز اینترنت باشه از راه دور مدیریت میکنن پورتت رو که توی مرکز مخابراتی خودمون باشه میدونم که با یه نرم افزار به نام bms استریم رو تغییر میدن مثل وقتی پورت هنگ میکنه ایا پورت توی مرکز مخابرات خودمون رو ریست میکنن یا توی اهواز هم پورت داریمنقل قول:
10 بتوان 1- برابر است با دسی اون عددی که شما میگی 100برحسب دسی بل هست و برای تبدیل دسیبل به بل باید عدد مورد نظر در 10بتوان 1-(0.1) ضرب شود که میشود 10
از مرکز مخابراتی منطقتوننقل قول:
داداش در واقع مودم من 14.7 رو 147 نشون میده و به همین ترتیب 10 رو 100نقل قول:
پس اهواز پورتی نداریم و فقط از راه دور میتونن مدیریت کنن پورت ها رو و اگر هنگ کرد و مشکلی داشت توی خود مرکز مخابراتیمونه برای تعویض اینا فقط پهنای باند رو از اهواز میگیرم از طریق روترنقل قول:
میخوای پورتتو عوض کنن؟نقل قول:
نه فقط میخواستم بدونم چه جوریاست اهواز پهنای باند شهرستان ها رو کم میکنه مرکز مخابراتیمون رئیس ایناش شکایت نامه نوشتن سرعتمون رو درست کردن از طریق روتر فکر کنم محدودیت ایجاد میکنن و پهنای باند رو کم میکنن 1 هفته نت داغون بودش دیال اپ دیال اپ الان دو روزه نتمون خوب شدهنقل قول:
یعنی دان استریما رو پایین میارن؟نقل قول:
استریم نه پهنای باند شهرمون رو کم کردننقل قول:
سلام دوستان من دارم از مخابرات تخلیه میکنم و میرم آسیاتک چون مخابرات که دیگه نامحدود نداره اصلا به صرفه نیست برای کسی مثل من که دانلود زیاد داره
خواستم ببینم کسی آسیاتک داشته تو اهواز؟چه طوره ؟
یک سوال دیگه هم داشتم ، من شنیدم اگه مخابرات رو تخلیه کنی و از شرکتی دیگه سرویس بگیری دیگه نمیتونی برگردی راسته ؟
حتما تو منطقتون خیلی تو ساعات رایگان دانلود میشه که پهنای باند مرکز مخابراتیتون سریع تموم میشهنقل قول:
از آقا فرشاد و مهدی که جواب همه رو میدن خواهشمندم که اگه در مورد سوالم اطلاعات دارن بهم کمک کنن مرسی :n12:نقل قول:
شما هر وقت خواستی برگردی اگر مرکزتون پورت خالی باشه مخابرات ثبت نامتون میکنهنقل قول:
متشکرم بسیار زیاد :n12:نقل قول:
یک سوال دیگه هم داشتم من از جایی شنیدم که قراره تا آبان ماه پهنای باند مخابرات دو برابر بشه این درسته ؟
شما به من پیشنهاد می کنید که مخابرات رو تخلیه کنم و از آسیاتک بگیرم ؟ :n01:
اسیاتک برا چی میخوای؟نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
شما اگر دانلود زیاد داری برو نامحدود لقمان بگیر نامحدود هاش سرعتشون 2برابر اسمیه محدودیت سرعت هم نداره
آسیاتک میخوام برای دانلود شبانه.میخوام شبی کم کم 2 گیگ بزنمنقل قول:
شدنی نیست:n06:نقل قول:
شاید خوب باشه و جواب بده اوایل ولی زیادی شرکت گمنامی هستش.این شرکت ها اگه سرویس دهی خوبی داشته باشن ولی فکر نکنم پشتیبان خوبی داشته باشهنقل قول:
به علت تعداد کاربر های کمی هم که دارن معلوم نیست که فرداشون چی میشه متاسفانه :n03:
حتی با خرید سرعت 10 مگ ؟ :n13: :n03:نقل قول:
10مگ سرعت شبانش 250کیلوبایتهنقل قول:
اگر اینطور باشه که شما میگی من اگه از ساعت یک بذارم برای دانلود تا ساعت 7 صبح اگه سرعت از 250 پایین تر نیاد خیلی بیشتر از 2 گیگ میشهنقل قول:
با 10مگ میشه الان سرعتت چنده؟نقل قول:
دانلود ندارم ولی سرعت خیلی افت کرده !