خوب من همین کارا رو کردم مشکلم حل شدنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
خوب من همین کارا رو کردم مشکلم حل شدنقل قول:
من دو هفته پیش از صبانت جمع آوری کردم/ حدود 3 سال مشترک پر مصرف صبانت بودم. همه سرعتها و طرح هاش رو هم تست کردم.
مشاوره بدم به اونایی که میخوان بیان سمت HiWeb
مزایای های وب
- حجم های فشفشه، مثلا 15 هزار تومن میدی 15 گیگ حجم 15 روزه یا مثلا 3 گیگ 1 روزه 2000 تومن
- ارزان تر برای مشترکان پر مصرف که دانلود های ناگهانی دارند طی روز. مثلا با حجم روزانه میخوان یه قسمت HD از GOT را دانلود کنن :دی
- نسبت snr بالاتر نسبت به صبانت
- تخصیص حجم فشفشه هدیه به بهانه های مختلف!
- تنوع خدمات نسبت به صبانت
معایب های وب (طی تجربه 2 هفته من)
- قطعی های مکرر مقطعی
- سرعت کمتر از صبانت (برای مشترکان حرفه ای)
- پشتیبانی تلفنی ضعیف، بطوری که شاید لازم باشه 10 دقیقه یا بیشتر پشت خط منتظر بمونید تا اپراتور وصل بشه!
- باز نکردن اتفاقی بعضی ساتیها
- قابلیت اطمینان پایین (مثلا ممکنه یه کار مهم داشته باشید بخواید سایت دانشگاهتون رو باز کنید میبینید که باز نمیکنه!)
- سرعت پایین اینستاگرام و باز نشدن تصاویر (گاهی اوقات)
- مبهم بودن قسمت گزارش ریز مصرف
- نداشتن دانلود شبانه برای سرویس های بالای 1 مگابیت
اگر صبانت gigbox یا فشفشه بذاره من برمیگردم.
من تقریبا همه ISP ها رو تست کردم.
برای بازی آنلاین صبانت از همه بهتره.
برای دانلود زیاد، های وب بهتره چون ارزونتره و سرعتش بالاتره
پینگش برای xbox live زیر 250 هم نمیره:|نقل قول:
من wow یا Starcraft که بازی میکنم پینگ 110-180 دارم.
نقل قول:
110 تا 180 خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n38:
شما با فیبر نوری هم که مستقیما وصل بشی به سرورهای بلیزارد تو فرانسه و آلمان پینگت میشه 80-90
سلام دوستان
در سرویس شبانه بعد از اینکه 2 برابر حجم کل رو دانلود کنیم سرعت روی چند محدود میشه؟؟
آیا بستگی به سرعت سرویسی که خریداری شده هم داره یا همه سرویسها روی یک سرعت محدود میشن؟
ممنون
من با ایرانسل هم بازی میکنم.
بازی Overwatch که FPS هست و خیلی هم سریعه.
و یا Starcraft و حتی World of Warcraft.
این Speed test رو هم از سرور لندن گرفتم که ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اسما میاد رو 128k ولی در عمل اینقدر پایینه که نمیشه حتی وارد سایت خود صبا شد. ربطی هم به سرویسی که گرفتید نداره و سرعت سرویس هرچی باشه همین بلا سرش میادنقل قول:
دوستان این سرویس ترکیبی جدید ساعت 4 تا 10 صبح کاملا نامحدود رایگان هست یا دروغه تبلیغاتیه؟ مثلا من میتونم 300 گیگ دانلود کنم طی زمان سرویس؟
برای جزییات بیشتر باید ثبتنام کنی تو پنل، من یوزرنیم پسورد ندارم، بی زحمت یکی جزییات این سرویس رو بذاره ببینم واقعاً بطور نامحدود رایگانه؟
نامحدود ترکیبی : اینگونه سرویس ها از دو بخش محدود و نامحدود تشکیل گردیده اند که بخش محدود دارای میزان حجم مشخصی بوده و مشترک می تواند در بازه مشخص شده (10 صبح الی 4 بامداد ) اقدام به بهره برداری از سرویس خود بصورت حجمی نماید که مصرف ترافیک در این بازه بصورت upload رایگان در نظر گرفته می شود و مجموع محاسبه شده ملاک میزان ترافیک مصرفی مشترک می باشد . بخش نامحدود سرویس در بازه زمانی مشخص شده (4 بامداد الی 10 صبح ) قابل بهره برداری بوده در این بازه زمانی مشترک می تواند از سرویس خود بصورت نامحدود حجمی به شرط استفاده منصفانه بهره برداری نماید لازم به ذکر است در بخش نامحدود گروه سرعتی سرویس مطابق جدول فوق بوده و مشترک تا زمانی می تواند طبق این گروه سرعتی اقدام به بهره برداری نماید که نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد و تا زمانی که این درصد رعایت گردد مشترک می تواند با سرعت مشخص شده در جدول اقدام به بهره برداری از بخش نامحدود سرویس خود نماید در غیر اینصورت سرعت سرویس در بخش نامحدود کاهش یافته و به 1024Kb تبدیل می گردد. شایان ذکر است در صورت اتمام حجم روزانه امکان بهره برداری از بخش نامحدود میسر نمی باشد . با توجه به اینکه زمان سرویس بصورت یکپارچه (flat) ارائه و حجم سرویس بصورت ماهیانه اعطاء می گردد در صورت عدم استفاده کل یا بخشی ازحجم ماهیانه ، این حجم سوخت نشده و قابل استفاده در دوره بعد می باشد .نقل قول:
حالا برای کسانی که نمیدونن آپلود adsl کلا رایگانه ممکنه گول زننده باشه :n02:
یعنی اگر یه سرویس 12 مگابیت خریداری بشه، به ازای هر 10 گیگ مصرف معمولی میتونی 7 گیگ دانلود شبانه داشته باشی؟!
من رو یه سرویس دهنده دیگه پینگ 70 هم دیدم دامنه تغییرش هم از 70 تا 90 بودنقل قول:
نه من ازشون پرسیدم، فکر میکردم اگه حجم اضافه بخرم 70% اون حجم هم میتونم تو نامحدود 12 مگ دانلود کنم، گفتن فقط 70% اون 5 گیگی که هر ماه داده میشه، یعنی حداکثر ماهی 3.5 گیگ تو بازه رایگان میشه با سرعت بالا دانلود کردنقل قول:
این نکته رو هم باید در نظر گرفت که موقع خرید بهمون نشون داده میشه ^^^
سرعت دانلود با محدودیت ۱۲ مگ صبانت با این سرعت هر روز میشه ۷ گیگ گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
در هر ماه ۲۱۰ گیگ و در یک سال ۲/۵ ترابایتنقل قول:
یک مگابیت برای وبگردی میتونه خوب باشه...نقل قول:
پینگ هم کم نمیشه چون ربطی ب سرعت دانلود نداره
من طرح ۴ تا ۱۰ صبح ۱۲ مگ رو گرفتم اصلا این چیزی که شما میگی صحت نداره سرعت دانلود شبانه ۳۲۵ کیلوبایت بر ثانیه هست و هر شب میشه راحت ۷ گیگ گرفتنقل قول:
سلامنقل قول:
میشه این سرویس رو بیشتر توضیح بدی جریانش چیه . من الان سرویس 12 مگ یکساله دارم با شبانه نیم بها ! 2 تا 7 صبح نیم بهاس.
تو بازه زمانی نامحدود تا چند گیگ میشه با سرعت 12 دانلود کرد و بعد از محدودیت سرعت چند میشه ؟! سرعت تو بازه زمانی حجمی چجوریه ؟! اون سرعت تعهد شده که 128 هست تو ذوق میزنه ! فکر کنم اینا باز یه برنامه هایی دارن. پس فردا که مشترک زیاد شد سرعتا رو محدود میکنن میگن ما 128 تعهد داده بودیم.
جشنواره اسمه طرح میکسه ۱۲ مگ ۶۰ گیگ ۶۰ تومن ۴ تا ۱۰ رایگان ۷۰٪ حجم با سرعت ۱۲ مگ وقتی محدود میشه سرعت میاد رو ۲/۶ مگ که راحت ۷ گیگ میشه گرفتنقل قول:
صیانت داره خودکشی میکنه
صبانت که اینکار کرده بدونین اوضاع خراب شده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
دوستان این صبانت سرویسش سرعت شبانه چقد میده؟ مصرف منصفانه داره؟
سلام دوستان
من میخام از صبا نت، نت بگیرم اونم فقط به خاطر دانلود شبانه ( الان از پارس آنلاین نت میگیرم که دانلود شبانه نداره...)
توی سایتشون نوشته که من میتونم تا 2 برابر حجمی که میخرم میتونم شبانه رایگان دانلود کنم و بعدش سرعتم محدود میشه. میخاستم بدونم که این محدود شدن سرعت تا چه حدی هست ؟ مثلا اگه من سرویس 8 مگ بگیرم بعد از محدود شدن سرعتم میاد روی چند؟
و اینکه کلا نسبت به پارس آنلاین چطوره؟ راضی هستین یا نه؟
خیلی ممنون!
تو حالت محدود عملا دانلودی نمیتونی انجام بدینقل قول:
از نظر پشتیبانی از پارس آنلاین ضعیفتره، برای گیم هم زیاد جالب نیست.
بستگی به منطقه ای که هستی داره، تو بعضی مناطق صبانت وضعیتش خوبه بعضی مناطق خییلی بد
از نظر قیمت بهتره
من توی فولاد شهر و آبادان تست کردمنقل قول:
پینگ بالا ولی مناسب
سرعت دانلود در حالت محدود 6 مگابیت(خارجی)
داخلی بیشتره
دوستت دارم صبانت
با سلام دوستانی که سرعت 12 مگ از صبانت دارند سرعت upstream اونها روی چند بسته شده؟؟ آیا upload در صبانت رایگانه یا نه از ترافیک کم میکنه؟؟
آپلود روی 1 مگ بسته میشه و رایگان استنقل قول:
دوست عزیز صبانت سرویس گیم و پروفایل گیمینگ داره زنگ بزن فعالش کنن پینگ زیر نصف میشه سرویس رایگانهنقل قول:
با تشکر من برای دوربین مدار بسته میخوام بگیرم نمیدونم ip static صبانت میده یا نه؟؟نقل قول:
dns مخصوص صبانت چیه؟
ممنون
خیر پروفایل گیم ندارهنقل قول:
مطمئنید?نقل قول:
ساعت 8 صبح تا 4 بعدازظهر زنگ بزنین.
براتون تنظیم میکنن پینگ میاد پایین. البته تا حدودی
تا حدودی یعنی تا چقدر?نقل قول:
200 میاد زیر 150
- شرایط عمومی سرویس:نقل قول:
مشترکین جدید می توانند یک سال اینترنت پرسرعت تا سرعت 12 مگابیت را با 12 گیگابایت ترافیک که بصورت ماهیانه یک گیگابایت به همراه 90 گیگابایت ترافیک هدیه (به همراه 9 درصد مالیات) به مبلغ 698000 ریال دریافت و علاوه بر این می توانند از ساعت 4 بامداد الی 10 صبح از ترافیک نامحدود بامدادی رایگان سرویس مذکور با حداقل سرعت دانلود 1 مگابیت تا 6 مگابیت بهره مند گردند.
به عبارت دیگر این امکان برای مشتریان گرامی فراهم بوده که در ساعت بامدادی (4 الی 10 صبح) از حداقل 2000 تا 6000 گیگابایت ترافیک رایگان بامدادی در طول مدت یکسال بهره مند گردند که این بهره برداری منوط به عدم اتمام حجم روزانه سرویس بوده و در صورت عدم وجود حجم روزانه امکان بهره برداری ترافیک رایگان در ساعات بامدادی وجود ندارد.
لازم به ذکر است 90 گیگابایت ترافیک هدیه بصورت 6 عدد ترافیک یک ماهه 15 گیگابایتی به مشترک اعطاء که این حجم هدیه در صفحه کاربری مشترک قسمت تاریخچه بصورت رزرو نمایش داده و مشترک می تواند از طریق لینک مذکور اقدام به فعال سازی آن نماید.
شایان ذکر است هر کدام از حجم های هدیه 15 گیگابایتی اعتبار مصرف یک ماهه از تاریخ فعال سازی داشته و مشترک می تواند متناسب با نیاز خود در طول مدت زمان یکسال اقدام به فعال سازی آن نموده و پس از پایان زمان سرویس حجم های مذکور قابل بهره برداری نمی باشند.
فعال سازی ترافیک های هدیه بصورت همزمان امکان پذیر نبوده و روال فعال سازی به این صورت بوده که مشترک اقدام به فعال سازی اولین حجم هدیه نموده و تا هنگامی که زمان حجم مذکور به اتمام نرسیده باشد امکان فعال نمودن حجم هدیه بعدی وجود ندارد به عنوان مثال اگر مشترک اولین حجم هدیه خود را فعال نمود و پس از یک هفته 15 گیگابایت ترافیک هدیه مربوطه را مصرف نماید نمی تواند دومین حجم هدیه خود را نیز فعال نماید.
شایان ذکر است در صورتی که مشترک هر کدام از حجم های هدیه خود را فعال نمود و درمدت زمان یک ماه پس از فعال سازی نتوانست از کل حجم بهره برداری نماید باقیمانده حجم هدیه مذکور سوخت و قابل انتقال به دوره بعد نمی باشد.
با این حساب اگر مصرف ماهانه کسی 5 گیگ یا کمتر باشد سرویسهای میکس صبانت برایش مناسبتر از سرویس صبحانت است. اگر مصرف کسی بالا باشد میتواند 2 سرویس صبحانت برای 2 خط تلفن ثبت نام کند و 6 ماه بسته های 15 گیگی را برای یک خط و 6 ماه برای خط دیگر فعال کند و برای هر ماه 17 گیگ حجم روزانه داشته باشد و اگر بتواند در ساعات شبانه هم از این دو سرویس بصورت مشترک استفاده کند سرعت دانلود شبانه اش هم 2 برابر میشود.نقل قول:
200 میشه 100تا 120 و پینگ داخلی مثلا اگه 70 باشه میشه 25 تا 30نقل قول:
و سرعت سایت باز کردن هم میاد بالا
بعله پینگ 70 اومد 13نقل قول:
ممنون که اطلاع دادید