کسی نیس جواب ما رو بده؟نقل قول:
Printable View
کسی نیس جواب ما رو بده؟نقل قول:
این آدرس قدیمیس ولی دیگه کار نمیکنه (لااقل در این لحظه که باز نمیشه):نقل قول:
کد:http://109.203.108.18:9080/nser/login/loginToECAction.do?method=init
کلا گوگل روی https بسته است از جمله جیمیل!!
من ایمیل و زنگ میزنم شما هم بزنین، اگه تعداد شکایات بره بالا یه کاری شاید بکنن
سلام من مودمم خراب شد شما چند میدی؟نقل قول:
برای من که فعلاً هیچ دوشواری نداره، اما تا همین یکی دو روز پیش https مشکل داشت.نقل قول:
برای من در این لحظه و حتی دیشب خدا رو شکر https مشکلی نداره ولی چند روز پیش بسته بود و به صدای مشتری شکایت کردمنقل قول:
شما در این وضعیت از bing.com استفاده کننقل قول:
اونم کم از گوگل نداره
فقط جیمیل میمونه که راهی نیست جز قندشکن
من در تنظیمات هاتمیلم کاری کردم که تمام میلهای جیمیلم خودکار فوروارد میشن و میان توی اینباکس هات میل و دیگه مشکلی برای خوندن و حتی ارسال ندارم. شاید فوروارد کردن یک اکانت در سایر میزبانها مثل یاهوو و ... هم باشه اما من اطلاع ندارم . حسن هاتمیل سرعت و امنیت فوق العاده و عدم محدودیت در اضافه کردن اکانت سایر میلها و نیاز نداشتن به هیتلر شکن است .نقل قول:
:n23: البته اینم بگم که این راهکار رو برای حل مشکل دوستان گلم در این انجمن ارائه دادنم دلیل نمیشه از وضع موجود شاکی نباشم و کاملا موافق اعتراض دستجمعی دوستان هستم. :n23:
سلام این DNS مال خود مبین نت است؟نقل قول:
سلام DNS مال خود مبین نت چیه ؟نقل قول:
سلام . برای من از امروز صبح قطعه کسی دیگه ای این مشکل رو داره ؟
خیر، مشکل از سمت شماست، خاموش روشن کن درست میشهنقل قول:
بله دوستان تائید میشه دوباره جیمیل ازاد شد اینبار به شکل پایدار (قبلا یکی دو ساعتی میومد و بعد دوباره میرفت)
ولی باز سرعت روی https گوگل خوب نیست همچنان و مثل قبل سریع نیست. من باز هم زنگ میزنم و شکایت میکن تا شاید بهتر بشه....
وقتی شما گزینه ی Obtain dns server automaticaly رو بزنید ، خودش روی سیستم تنظیم میشه و احتیاجی به وارد کردن به صورت دستی نداره.نقل قول:
سلام عزیزان:» .دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدبد.اول اینکه من طرح 512 با 20گیگ یکساله دارم که حجم باقیماندم شده 1 گیگ ...امروز 1گیگ به صورت انلاین گرفتم درنهایت اعلام کرد که پرداختی شما با موفقیت انجام شد وقتی به صفحه مشترکین برگشتم :قسمت پرداختیها نوشته بود هیچ پرداخت انلاینی برای شما انجام نشده.سوالم اینه مشکل کجاست .زمان میبره تو قسمت پرداختیه اعلام بشه ؟سوال دوم اینه که در حال حاضر که من 1 گیگ داشتم الان هم که 1گیگ دیگه خریدم توقسمت صفحه مشترکین حجم منو میزنه 2 گیگ یا شکله دیگه ای محاسبه میشه/لطفا یه توضیح بفرمایید
سلام
من می خواهم طرح P1103 مبین نت را بگیریم
دراین صفحه قرار دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت دانلود و اپلودش چطور هست؟؟؟
شب ها دانلودش رایگان هست؟؟؟
شبی چقدر می شود با سرور خوب دانلود کرد؟؟؟
ممنون می شوم دوستان راهنمای بفرماین
باتشکر
مبین نت حسابی خراب کرده!! اول وقتی که نزدیک انتخابات شدیم هر روز بدتر از دیروز شد ولی 2-3روز بعد انتخابات سرعتش بهتر شد(ولی نه مثل قبل).پینگ هم همچنان از اواسط خرداد تا حالا افتضاح شده.
حالا هم که هیچ پیشنهاد ویژه ای برای تابستان نداده!!!
منم به زودی دوباره adsl میگیرم:n20:
صفحه مشترکین قبلی که معمولا نشون نمی داد این یکی رو نمی دونمنقل قول:
بهتره حواست به حجم مصرفیت باشه
همه طرح های محدود شبانه رایگان دارندنقل قول:
سرعت دانلود هم بستگی به شانس تون داره و منطقه و شهرتون. معمولا شبانه باید بین 65 تا 120 باشه.
سرعت دانلودتون هرچقدر بود اپلودش حدودا نصفه اش میشه و بلکه کمتر.
سلامنقل قول:
ممکنه نزنه تو قسمت حجم ، ولی حتما باید تو قسمت پرداختی ها باشه و بلافاصله میاد اونجا ، اگه ایمیلت هم وارد کرده باشه یه ایمیل هم میاد که تایید میکنه پرداخت رو ، اگه نیست حتما بهشون اعلام کن چون اضافه نشده
سلام مجدد.تو قسمت پرداختی که نبود .ایمیلم که ایمیل خودم نبوده .فروشنده ایمیل خودشو تو مشخصات داده که منم اطلاعی ندارم ازش.یه سوال ممکنه چون من هنوز از طرح قبلیم 1 گبگ باقی مونده بوده این 1 گیگ تازه رو که گرفتم لحاظ نکردند تا حجم قبلیم کلا تموم شه؟ به خاطر همین داستاناش که 1گیگ به طور امتحانی گرفتم که ببینم نتیجش چی میشه؟ که اینم شد نتیجش .
نه عزیز من خودم ۲ گیگ حجم داشتم تا حالا چند بار زدم و افزایش دادم ، تو قسمت حجم نمیزنه ولی تو پرداختی همون لحظه که پرداخت انجام میشه میزنه مثلا ۱۲ تومن به حساب افزوده شد یا پرداخت شدنقل قول:
اصلاً معلوم نیست چه خبره! تعداد شهرها از 120 رسیده بود به 123، الان چک کردم باز کاهش پیدا کرده و به 121 رسیده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس یک مگ ساعت 2.30 شب
آقا ما یه مشکلی داریم که هنوز حل نشده
دلار پایین اومده طلا پایین اومده اما این مبین جون نمیخاد کوتاه بیاد
https کلا برای من هنوز سکته میزنه مثلا اگه برم داخل ایمیل بعد 2 سه دقیقه به صورت راندوم میگه ارتباط قطع شد دوباره وارد ایمیل شید
یه مشکل اعصاب خورد کنه دیگه اینه که وقتی یه سایت باز میکنم بیشتر مواقع سایت کامل بالا میاد ولی روی Tab هنوز حالت لودینگ فعاله انگار سایت کامل بالا نیومده ولی این طور نیست
دیشب برای تورنت گذاشته بودم دیدم کلا زده خطا نمیدونم دیشب قطع شده بوده یا نه؟
اتفاقا من دیشب حدود 50 مگ از تورنت دانلود کردم، ساعت 3. مشکلی نداشت. اون قضیه ی لودینگ هم مربوط میشه به google analytics که تو اکثر سایت ها استفاده شده و هر موقع که HTTPS و کلن گوگل رو محدود میکنن، اون API هم نمیتونه لود شه و به همین دلیل PAGE در حالت لودینگ میمونه. اما یک هفته ای میشه که گوگل و کلن HTTPS برای من مشکلی نداره.نقل قول:
اولا اگر این جا جای این سوال نبود.بگید که کجا بپرسم.
اول بگم این مودم روی یک لب تاپ به صورت وای فای نصب هست.
حالا من میخوام روی pc که ویندوزش xp هست نصبش کنم.خواهشا مو به مو بگید چطوری نصبش کنم. که کار کنه.
وقتی کابل لن را به pc وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته
سلام دوستان بنده قصد خرید یک مودم کارکرده outdoor مبین نت دارم میخواستم بدونم باید به چه نکاتی توجه کنم؟ ایا لازم هست یوزر و پسورد اکانتی که قبلا روی این مودم ست بوده را همراه با مودم از فروشنده دریافت کنم یا نیازی نیست و فقط خود مودم کافیه و میتونم به نام خودم از مبین نت اکانت تهیه و روی این مودم که قبل استفاده شده هست ست کنم ممنون میشم پاسخمو بدید با تشکر
سلام اگه صوالتون مربوط ب مودم های وایمکس مبین نت می شه جای درستی مطرح کردید.نقل قول:
می تونید به هر دو صورت نسب کنید هم با سیم هم بدون سیم ... در کل کار سختی نیست .
با کامپیوتر همین طور ک ب لپ تاب وصل شدید باید وصل شید یعنی سرچ کنید تا شبکه بی سیم ک مودمتون هست رو شناسایی کنه بعد اینکه شناسایی شد واردش می شید و پسورد رو وارد می کنید این پسورد همون پسوری هست ک برای لپتاپون استفاده کردید و بعد وارد کردن اینترنت شما وصل می شه.
از طریق سیم هم ب محضی ک شما کابل لن رو از پشت مودم وایمکستون به پشت کیس پی سی بزنید سریع باید گوشه صفحه ویندوزتون کنار ساعت ایکون دو تا کامپیوتر ابی رنگ بیاد .اگه نیومد برید ب CONTROL PANEL آز اون قسمت NETWORK CONNECTION رو بزنید و وارد اون قسمت ک شدید یک ایکون می بینید باید فعال باشه اگه نبود روش راست کلیک کنید و اون رو ENABLE کنید .
سلام حتما باید اطلاعات کامل رو دریافت کنید مثلا اگه مشکلی پیش بیاد قطعی اینترنت یا خرابی مودم یا .... وقتی تماس می گیرید ک پیگیری کنید اول تمام اطلاعاتتون رو می گیرن ک چک کنن مودم ماله خو شماست بعد مشکلتون رو پاسخ می دن. هر بار ک من زنگ می زنم از کد ملی تا ادرس خونه تلفن ثابت شماره شناسه مودم و... همه اینارو می پرسننقل قول:
من بتون پیشنهاد می کنم با هماهنگی با مبین نت این مودم دست دوم رو بنام خودتون تغییر نام بدید. . .
مودم هاشم کیفیت انچنانی نداره من طرح یک ساله دارم مودمش 1 ماه اول سوخت البته خوشبختانه شامل گارانتی شد ... پهنای باند مبین نت واقعا گرونه ی نگاه ب تعرفه هاش بندازید.
ایرانسل طرح تشویقی های خوبی هم داره مثلا اگه ب جای 1 گیگ 5 گیگ بخری اضافه کنی ارزوتر حساب می کنه ساعت دانلود شبانشم یک ساعت زودتر شروع می شه.
تو صفحه مشترکین قبلی همه اطلاعات مالک رو نشون میداد ولی انگار تو این جدیده نشون نمیده؟ یا من نمی تونم پیداش کنم؟
ممنون از پاسختون متاسفانه از روی ناچاری قصد گرفتن اشتراک از مبین نت را دارم تنها راه دسترسی متاسفانه توی منطقه مسکونیم یا دایال اپ هست یا مبین نت خلاصه اینجا اگر کسی مودم outdoor داره من خریدارمنقل قول:
من از کرج هستم 4 روزه که سرعت من با اکانت 1 مگابیت رسیده به زیر 10 کیلوبایت ! هرچی هم زنگ میزنم همان اراجیف همیشگی رو میشنوم جدا خسته شدم
نشون نمی دهنقل قول:
اگه خط انتنتون 1 - 2 تا هست تنها راحش اینه که مودم رو جابجا کنید و بعد هر جابجایی خاموش روشن کنی ببینی درست می شه یا نه .ولی اگه خط انتن تون پره دیگه نمیدونم علت چی میتونه باشه . امیدوارم درست بشهنقل قول:
تو قسمت تنظیمات مودم هم یک قسمت داره که میشه اتصال مودم رو تغییر داد ... زیاد اون قسمت رو وارد نیستم اگه تست نکردید این مورد هم امتحان کنید البته خود اوپراتورشون حتما اگه زیاد پیگیری کرده باشید ب این مرحله هم شمارو رسوندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://s4.picofile.com/file/7818034729/IMG_20130624_215952.jpg سلام یه نگا به این عکس بندازید .. کسی میدونه مشکل از چیه؟ رومودم ضربدر زده ... مودم واسه من نیست واسه عموم هستش یه چند روزه وقتی به برق وصل میکنم همون 2 ثانیه اول همه چراغاش روشن میشه بعد چراغ wifi سه تا چهار ثانیه روشن میمونه بعد اونم خاموش میشه .. بعد آنتن اولی به حالت چشمک زن در میاد ... نمیدونم دیگه چرا wifi خاموش میشه ... تویه تنظیمات مودم هم دستکاری نکردم واسه خودش اینطوری شده ... مدل مدم همDX350 هستش .
نظر بدید لطفا
یک bm632 دست دوم با طرح ویژه 128 که 18 گیگ و 12 ماه ازش مونده رو چند بخرم خوبه؟
اگه از پشتش ریست کردی و درست نشد، احتمالا فریم ویرش اسیب دیده،نقل قول:
تهران باشی دفتر فنی مبین نت خیابان مطهری ببری چک میکنه، یک سالمشو بعد چند روز میفرسته واست،رایگان
ممنون .. نه از پشت ریست نکردم .. اگه از پشت ریست کنم چه اطلاعاتی میپره؟ کانفیشگش سخته؟ یا همون یوزر پسورد مبین نت رو بدیم کافیه؟نقل قول:
دوستان من فعلا تا چند ماه دیگه مجبورم مبیننت باشم. دوستی هست که از سرویسهای نامحدود استفاده کرده باشه؟ اوضاع سرعتشون به طور متوسط چقدره؟مثلا یک سرویس نامحدود ۵۱۲، چیزی حدود ۶۰ کیلوبایت در ثانیه پهنای باند داره؟
در ضمن دوستان طرحهای ۱۰۲۴ حجمی سرعتشون به ۳۰۰ کیلوبایت در ثانیه میرسه؟ همینطور ۲۰۴۸
من بین این طرحها مرددم:
18GB/6 mo/ 1024............80t
Unlimited/ 1 month/1024...........70t
Unlimited/1 month/512............50t
پ.ن: قیمت/کیفیت اینترنت در ایران کلا غیرمنصانه است ولی قیمتای مبیننت به شکل مضاعف غیرمنصفانه است، امیدوارم فرصتی دست بده و یه سرویسدهندهی خوب پیدا کنم:n24:
داداش نامحدود فقط اداری بگیرنقل قول:
اگه بقیه رو گرفتی یعنی پولتو ریختی تو سطل زباله
من ۱ مگ اداری دارم سرعتش 130 هست
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
سایت مبین نت پوکیده.امیدوارم وقتی برگشت قیمتاش نصف کرده باشه!!( توهم:n02: )
حداقل پیشنهاد تابستونی بذارید:n24:.:n23:
ممنوننقل قول:
من فقط به یک bsid میتونم وصل بشم (فقط با یک فرکانس) ولی وقتی وصل میشه خوبه (قدرت 100% و cinr و rssi هم مناسب) ولی مسئله سرعت هست که بشدت پایینه امروز تمام روز ماکزیمم به 10 کیلوبایت رسید من بعید میدونم از طرف من باشه
اگه پیدا کردی به ما هم بگو من ک واقعا تو خرید پهنای باند اضافش موندم .نقل قول: