به پا هدیه اش تموم نشه که تو کف میزاردت:n08:نقل قول:
حالا بگو از کجا گرفتی ما قول میدیم نیایم:n09:
Printable View
به پا هدیه اش تموم نشه که تو کف میزاردت:n08:نقل قول:
حالا بگو از کجا گرفتی ما قول میدیم نیایم:n09:
دقیقا مثل پاییز سال قبل که میگفتن خوبه ولی تا من گرفتم ترکید :n02: هر پینگ تستی که میزاشتم حداقل ، کم کم 1 درصد تایم اوت رو نشون میداد:n08:نقل قول:
نه داداش نه هدیه داره نه قانون مصرف ونه...............نقل قول:
شرمنده اما فقط میتونم بگم قیمتاش فضاییه.
.
.
..
...
....
دیگه خودتون که حتما فهمیدین.:n02:
همین شرکت جدیده...........:n08:
اگه بگی اسم شرکت رو ثواب کردی:n02:نقل قول:
ویرایش:
آهان اون که قیمتاش فضایی هست،نمیصرفه
چشم امیدمون فعلا به فن اوا هستش این ماه میرم اونجا ببینم چی میشه،شانس،کسی هم نامحدود نداره از اونجا،وضعشو بدونم به خودشون که زنگ میزنی میگن سرعت اسمی بدون قانون منصفانه،ولی خودشون حرف زیاد میزنن
فن آوا رو نمیدونم اما رفیقم که داشت میگفت افتضاحه.نقل قول:
درسته پشتیباناش زیاد دری وری میگن مثلا 1 مگ نامحدودشو زنگیدم میگفت حتی تا 200 هم میره و بستگی به کیفیت خطتت داره.
نقل قول:
30 گیگ 4 مگ با مالیات و غیره میشه 100 هزار تومان چطوری برای شما 90 حساب میکنه..............
نه کی گفته بگردونده:n13:نقل قول:
من که 512 رو 20 هست
اون دو سه نفرم احتمالا همون منصفانصت
من روزی 200 مگا با سرعت 60 دان دارم بعد میاد رو 20
من حجمی هستم شنیدم نامحدود درست شده امدم مطمئن شوم..............نقل قول:
ببین سرعت نور چقدر کم شده که آسیاشت هم ازش جلو زده :n08: این جوک سال بود که دیدم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نا محدود ما که درست نشدنقل قول:
512 برنزی نا محدود 12 گیگ رو دانلود کردم سرعت اومد رو 20 ساعت 12 تا 2 میره رو 60 فقط
بک کلام
دزدی
نه سرعت نامحدود درست نشدهنقل قول:
روزانه بین 100 تا 200مگ با سرعت 60 دانلود میکنه بعدش سرعت میاد رو 20 کیلو
نمی دونم ولی شاید هنوز برای قضاوت کردن زود باشه ولی بعید میدونم از دولت جدید هم واسه اینترنت این مملکت آبی گرم بشه:n28::n28:
همون محمود بدبخت که اونقدر فحشش میدادن داشت یه کارهایی میکرد:n23:
بزرگترین اشتباه یک نفر تو این دنیا می تونه گرفتن اینترنت از آسیاتک باشه
بزرگترین اشتباه یک نفره اینه که الان از اسیاتک داشته باشه و بتونه جمع اوری کنه بره از یه شرکت دیگه بگیره ولی جمع اوری نکنه!نقل قول:
با این وضعیت افزایش قیمت و کاهش کیفیت و دزدی ترافیک
این مشکلات رو همه ی isp ها دارن دیگهنقل قول:
شاتل هم دسته کمی نداره
توی هر تاپیکی برید این مشکلات هست
یکی دوستان هفته پیش از مخابرات گرفت طرح 512 نامحدود قیمت 24000 سرعت 120 تا 130 دانلود تا الانم بالای 14 گیگ دانلود داشته بدون افت سرعت و بدون کند شدن
اینم سایتش
بگردید ISP خوب همه پیدا میشهنقل قول:
مثلا همین مخابراتی که دوستمون گفتن در بعضی جاها سرعت دانلود واقعی را میده
این همه ISP باید امتحان کرد.همه ISP ها که همه جا بد نیستند!
مثلا همون شاتل هم با اینکه خیلی ها ناراضی هستند از نظر محدودیت شبانه و ... بعضی جاها هم این مشکلات را نداره بستگی به مرکز مخابرات و شهر داره
سلام دوستان من 1 مگ حجمی دارم از امروز سرعت دانلود روزم از 400 شده 85 ایا مال شما هم اینطوریه؟
از سرور های داخلی مانند -------------.com میشه با سرعت 300 400 دانلود کرد ولی از سرور های خارجی امروز سرعت من بین 60 تا 150 بالا پاین میشد:n04:.من به زودی حجمم تموم میشه و میرم از یه شرکتی میگیرم که حداقل سرعت روزانش درست حسابی باشه.به این که هم شبانش افتضاح باشه هم روزانه هم قیمت خون گرون میرم 16 گیگ دینامیت میگیرم حداقل سرعتم میشه 1 مگ در ثانیه.:n09:نقل قول:
همون جناب محمود با افکار افراطی و رادیکالی و توحم ابر قدرتی و اون سخنرانی در مجمع سارمان ملل باعث شد به این بدبختی دچار شیم از این حرف ها نزن که اتیش میگیرم.طرف اصلا حالیش نیست سیاست چیه وقتی با کسی دشمنی که از خودت قوی تره که نمیری تو روش بگی من میخوام بکشمت:n02:.بلکه باید به طرف نزدیک بشی و به عنوان یک دوست بهش ضربه نهای رو بزنی.حال که یه مجمع جهانی علیه ما درست کردن فکر کردی میشه درستش کرد؟؟ نه گلم نه به اینا نیست.نقل قول:
خب این نسبی هست دیگهنقل قول:
دوست ِ من آسیاتک داره راضی هست
ولی در کل همه ی isp ها مشکلات یکسانی دارند
اوایلش خوب هستند بعدش گندشون درمیاد
من خودم پارس داشتم خیلی بود بود مشکلاتی که دوستان توی تاپیکش مطرح میکردن رو نداشتم
الان هم شاتل دارم اونقدرها بد نیس
قرار بود از آسیاتک بگیرم که پورت خالی نداشتند
تاپیک مخابرات رو چند صفحه ی آخرش رو بخونید می بینید که از مرکز مخابراتی های مختلف مشکلات بزرگی دارن مثل باز نشدن سایت های خارجی و قطعی یکی ۲روزه و ...
دوستان کسی سرعتهای جدید 4 مگ امتحان نکرده بگه با چند دانلود میکنه؟
روزانه حدود 500 شبانه 250نقل قول:
سلام
این اینترنت ملی یا اینترانت آسیاتک چیه؟با این دیگه نمیشه سایتهای خارجی مثل گوگل و یاهو رفت؟ این حداقل یا حداکثر تبادل گیگ
به چه معنا است؟
2مگ محدود،معمولا در همین حده.سرور خارجی یکم پینگش بالا تره.از نظر دوستان دیگهای که این سرویس رودارن چهطوره؟البته اینو هم بگم که درعمل سرعت دانلود معمولا 700-750 هستش.
شبکه ملی در کل یعنی سایت و سرور هایی که سرور هاشون داخل ایرانه مثل سایت هاست دی ال که سروراش تو ایرانه و سرعت بالایی داره باز میکنهنقل قول:
مثل شبکه کردن چند تا PC باهم دیگه
کسی میدونه این سرویس جدید آسیاتک 4 مگ 10 گیگی تو ساعت رایگانش 8 تا 10 صبح ، چقدر سرعت داره؟؟؟؟:n13:
نمیدونم اما حدس میزنم چون بازه کمه همون سرعت 4مگ رو میدننقل قول:
سلام دوستان کمک فوری فوری.کسی میدونه سرعت 4 مگ جدید برنزیش چنده ؟
برنزیش فکر کنم بیشتر برای صحفه اینترنت خوبه چون دانلود زیاد کنی فکر کنم محدودت میکنند...اصلا سراغ برنزیش نری اگر قصد دانلود نری بهتره فکر کنم بهتر باشد البته نظر شخصی بنده بود.............نقل قول:
دوستان آيا خبري از افزايش سرعت سرويسهاي نامحدود داريد ؟ سرعت 512 نامحدود همون 20 هست ؟
شبکه ملي اطلاعات 2048 كيلو بيت ( اينترانت ) سایت مانند دانلود ها سافت گذر میشه دانلود کرد اصلا باز میکننه دوستانی که اينترانت دارندچک کنند ممنون میشم
افزایش سرعت نامحدود؟! سرعت ها را کم کردند تموم شد رفت دیگه نمیان زیادش کنن که!نقل قول:
سافت گذر و خیلی از سایتهای دیگه سایتشون را آوردند روی هاست ایران و از هاست دی ال هاست می گیرن.نقل قول:
دوستان سرعت روزانه سرویس حجمی 128 و 256 اسیاتک چقدره؟
سرعت روزانه همه سرویسها فرقی نداره بالا میبندن!نقل قول:
هر چی بگیری سرعت دانلود داخیلی خوبه ولی سایت ها خارجی نهایت خیلی خوب باشه 200 خیلی عالی باشه ها در غیر این صورت بین 50 تا 100:n13:نقل قول:
از اسیاتک سرویس نگیرید به هیچ عنوان من بعد ار مدتی که نامحدود داشتم به سافرش نمایندگی که هی میگفت نامحدود ها محدود شدن و شما بهتر سرویس محدود بگیرید سرویس محدود 512 گرفتم به گفته نماینگی سرعت اینترنت من حداقل در روز باید از 200 کمتر نباشه.وقتی این سرویس رو گرفتم متوجه شدم سرعت 200 برای سایت های داخیلی هست و برای دانلود ار سرور های خارجی سرعت من رو روی محدود کردن و بیشتر مواقع سرعت من 60 کیلوبایت هست.:n04: مملکت که قانون گذارش شریک دزد و رفیق قافله باشد از این بهتر ممکن نیست
دوستان کسی 4 مگ برنزی نگرفته سرعت دانلودشو بگه چنده ؟ باید 300 باشه حداقل
عزیز از من میشنوی قید نامحدود رو بزن:n27:قبلا خوب بود من خودم 1 مگ داشتم که 90 تا سرعت میداد . شما حتی اگه دانلودت هم زیاده چاره ای نداری جز اینکه محدود بگیری:n05:نقل قول:
الان 4مگ جدیده تو ساعترایگان حداقل 200 تا سرعت میده وتو ساعت پولی 500 تا :n02: فقط از نظر قیمت خیلی رفته بالا:n04:
تصمیم با خودت آسیاتک هر لحظه ممکنه سسیاستشو تغییر بده از من میشنوی همیشه ماهیانه بگیر که اگه خواستی بری اساسی حالتو نگیرن:n09:
دل خوشی داریا!!!! نهایت سرعتش بعد 170 مگ روزانه میشه 50-60نقل قول: