امکانش هست لینک دقیق مطلبی که فرمودید بدید؟نقل قول:
امکانش هست لینک دقیق مطلبی که فرمودید بدید؟نقل قول:
یه مشاوره میخواستم , واسه ماشین 206 , 2تا باند و پخش + آمپیلی در نظر دارم
پخش = 141 آلپاین
آمپیلی = 5602 پیونر
سوالم اینجاس بین این 2تا باند موندم , 690 HERTZ با 693.11i اینفینیتی
دوستان اهل فن پیشنهادتون چیه؟ واسه سیستمی بدونه ساب
صدای این 2 تا باند رو تست کرده کسی؟
کمک کنید ممنون میشم
سلام hamidr15 از اینکه شما و اون یکی دوست عزیز جواب داده بودین بسیار ممنون و متشکر اما باید بگم ماشینم پژو پارس هست و از قدرت و صدا خانوادگی خوشمون میاد تا جایی که برای سینمای خانگی 5.000.0000 خرج کردیم و هنوز در حال ارتقا دادنش هستیم. خیلی دوست داشتم ساب 18 اینچی ام تی ایکس رو بخرم اما به دلیل اینکه مدام در حال سفر هستیم نمیتونم روی صندلی عقب یا توی صندوق عقب باکس بزارم!!!! به همین دلیل باید فقط ساب 12 اینچی روی صاقچه استفاده کنم!!!!!!! میخواستم روی صاقچه 3 تا ساب و توی ستون عقب 2 جفت باند بزارم!!!!!!!!!!! چون یه همچین سیستمی رو روی یه 405 خودم دیدم. با این راهنمایی های شما تصمیم گرفتم یکی از ساب ها رو کم کنم و فقط یک جفت باند روی طاقچه بندازم و دو جفت کامپونت قوی هم قصد دارم اضافه کنم. با یه حساب سر انگشتی فکر کنم قیمتش حدود 8 الی 9 میلیون بشه و من مشکلی ندارم.
در ضمن برای ساب روی طاقچه قصد دارم از ساب RE AUDIO XXX12D2 یا REAUDIO XXX12V2D2 یا PIONEER W8102SPL استفاده کنم!!!! پایونیر رو نمیدونم اما اون 3 ایکس ها 2000 RMS هستند
برای باند هم یک جفت باند HERTZ HCX690 بنظرم چیز خوبی باشه. اما اگر باند با دوامی میشناسید که کیفیت و تحمل داشته باشه معرفی کنید و اصلا از باند بیس نمیخوام فقط یه صدای بلند و باکیفیت
اگر کامپونت و امپیلی خوبی که با این سیستم هماهنگ باشه سراغ دارید معرفی بفرمایید؟؟؟؟؟ و یه راهنمایی هایی هم در مورد برق ماشین بکنید؟؟؟؟؟ اینکه چنتا باطری میخواد؟؟؟؟ ایا خازن لازم داره؟؟؟ از چه مارکی؟؟؟؟ ایا یه دینام اضافه کنم؟؟؟؟ در ضمن اگر اطلاع دارید بفرمایید ساب 308 پایونیر چند RMS هست؟؟؟؟؟ چون دو 6975 و دو تا 308 توی باکس رو داشتم اما خوب راضیم نمیکرد!!!!! میخواستم بدونم چه قدرتی داره هر کدومشون؟؟؟؟ خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد ممنون
اینم لینک مطلب :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این مطلب در ابتدای صفحه 1582 (احتمالا همین صفحه) و صفحه ی قبلش قابل دسترسه
بازم سوالی بود در خدمتم
سلام
دوستان هرکی قیمت باند MTX THUNDER 8000 8693 داره به من بگه چون میخوام بخرم قیمتو فروشنده 580 گفته
تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
حقیقت از دیشب تاحالا با بررسی هایی که انجام دادم این مدل کنوودی که معرفی کردید به دلم نشسته (KDC-U259)
اما سوالی واسم پیش اومده
اگه بخوام ساب وصل کنم حتما باید آمپلی داشته باشم یا میشه یک ساب نسبتا معمولا رو به خروجی این پخش وصل کرد و کیفیت مطلوب دریافت کرد؟
بهترین باندی که مناسب این پخش باشه چی هست؟ (ترجیحا قابلیت اتصال به آمپلی برای آینده هم داشته باشه.
تشکر مجدد...
ممنون از دوستان. نظرتون در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟ سرچ و امکاناتش همهون چیز هایی هست که می خوام. میمونه کیفیت صدا. کسی از این پخش استفاده کرده؟ همینطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
ضمنا کسی نمایندگی Kenwood تو شیراز سراغ نداره؟ مردیم بس که گشتیم هیچی پیدا نکردیم!
سلامنقل قول:
دوست عزیز دنبال هرتز نباش چون مدل های انرژی hcx 690 پیدا نمیشه و جدیدا همش فیک هستن چون قیمیت 350 دلار کجا و قیمت 290 توی بازار ما کجا و اگرم اصل باشه حداقل 800 باید پیاده شی در مورد کاپا جدیدا من خودم باندو دیدم بد نبود ولی چنگی به دل نمیزد بیسش کمی خشک بود و توی مشهد 440 کمتر پیدا نکردم برای همین منم خودم موندم چی بگیرم 2 مدل mtx 6000 و mtx 8000 دیدم اولی 380 و دومی 580 کیفیت ساخت خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت صدای 6000 رو با کنوود 718 مقایسه کردم خیلی بهتر بود
عزیز صدای کاپای جدید چطور به دلت ننشست؟ خیلی تعریف میکنن ازشنقل قول:
یکم توضیح میدی؟
چه حرفیِ بزرگوارنقل قول:
الکترومدیا اینجا نمایندگی داره برای همین قیمت هاش بسیار مناسبِ
فقط و فقط بیضی ecx 690 و hsk 165 تقلبی دارن
سلام.پراید من یه پخش پایونیر 2050 (سی دی میخوره ولی usb نه) داره با باندای فابریک خودش میخوامستم دوستان نظر بدن که اگه یه جفت باند بگیرم با این پخش راضی کننده هس یا نه
دوما اینکه چه باندی تا سیصد هزار تومن بگیرم؟ بیشتر به کیفیت فوق العاده اهمیت میدم تا بیس و گوم گوم کردن :n09:.تشکر
سلام آقا حمید گل
h100 و میخوام ولی نمیدونم چه امکاناتی داره چی به امکانات بیشتری به من میده در ضمن فکر بستن نتورک و بقیه نیستم
در مورد ساب sqx این ساب ۱۲ اینچش گرونه یه کم ۱۰ اینچش که ۳۶۰ وات میده قیمت بهتری داره
بین تایپ اس ۱۲ اینچ و ۱۰ این ساب کدوم بهتر میشه
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
برند Re رو من نشنیدم ولی این ساب رو نمیشه رو طاقچه بست اصلا نه برای این کار طراحی شده و نه صدای خوبی در این حالت میده.ضمن ممکنه طاقچه بشکنه که دور از ذهن نیست.جسارتا بنده مخالم
.در مورد کامپوننت خوب به نظر من در حال حاظر هلیکس Competition بهترین برند حرفه ای بازار هست.اما فعلا آمپ حرفه تو بازار نیست.نمیدون ادیسان کواترو هست یا نه اگر گیر میاد اونم میتونه گزینه خوبی باشه.راکفورد سری پاور هم یکی از دوستان تو تاپیک همسایه تاپیک فروش گذاشته بود نمیدونم فروختن یا نه اونم گزینه بعدی میتونه باشه.t600.4
برای اسپیکر 9*6 چاره جز هرتز نیست.گزینه بهتری فکر نمیکنم باشه. بعد از اون فعلا کاپا هست تو بازار که من شخصا صداش رو نشنیدم.
سراغ پایونیر نرو که پشیمان خواهید شد.شما که دارید حرفه ای جلو میروید به نظر من پایونیر نمیتونه تو سبدتون جای داشته باشه.
به نظر من خورد خورد جلو برید یا صبر کنید تا نیمه دوم مهر ماه تا بار گلیدن ماسکونی برسه بدون شک به مقصودتون خواهید رسید.
هرچی تماس میگیرم شرکت کسی گوشی رو بر نمیداره.همراهشون هم در دسترس نیست.پیگیر میکنم براتون خبر میدم.نقل قول:
من صدای اینفی رو نشنیدم ولی هرتز سری اول با آدیسان خوب بود.نقل قول:
بدون آمپ 7158 جی وی سی صداش خوبه.البته آمپ هم میتونی بهش وصل کنی.حدود 240-50 باید باشهنقل قول:
سلام وحید جان.مخلصم.نقل قول:
میگیرم برات شما دستور بده:n10:
به پخش که وصل میشه اکولایرزهاش که دامنه خوبی داره و ف ی ل ت ر هاش HPF LPFفعال میشه.
100% 10SQX بهتره.شک نکن.
ساب باکس 10 ش موجوده صداش فوق العاده هست.1.020.000 تومن قیمتش هست ولی میتونم برات 980 بگیرم. وحید واقعا عالیه صداشا.ماشین چی بود یادم رفت 206 بود؟تو 206 معرکه میشه صدات.جات بودم از دستش نمیدادم.تو ماشین من متاسفانه 10 کمه باید 12 باشه یا دو تا 10 وگرنه زده بودم تو گوشش.
سلام
برادرم یه جفت 718سری قدیم داره ، میخواد یه پخش و یه آمپ 4 کانال بگیره. ماشین سمند. بودجه 500 تا 550
نظر خودش : پخش کنوود U259 و آمپ MBA 4160 هستش.
ممنون
نوکرمنقل قول:
نمیدونستم این قیمتیه ولی تو فکرش هستم
131 بود ماشین قابل دار نیست
یه مدت صبر کنم اگه شد 12 بگیرم سابرو
تو این قیمت این ساب تایپ آر پیشنهاد نمیشه؟:n01:
سلام.نقل قول:
با آمپ موافق نیستم.بفرمایید از برندهای معتبر تهیه نمایند.از پایوتیر کن وود و....
وحید جان 10برای شما کافیه ها.نقل قول:
تایپ آر های جدید صداشون افت کیفیت داره.پیشنهاد نمیکنم.
REVIEW
سلام
امروز فرصتی دست داد تا در معیت یکی از دوستان خوبم آقا پیام( Pami)از مدیران گل بخش آیتی و سخت افزار انجمن صدای یه سیستم دیگه رو بشنویم.
ماشین ال 90
پخش :آلپاین 9887
استیج جلو:کامپوننت گلیدن SQX165
استیج عقب :اینفیتیتی 6*9سریه رفرنس قدیم
آمپلیفایر:آدیو سیستم ML75.4
اکسسوری و کابل اسپیکر:گلیدن
ابتدا CD AUDIO تست موزیک که فرکانس 20-20کیلو هرتز روش ظبط شده رو گذاشتم.کیفیت صدا فوق العاده بود فقط به نظر هر دو مون نقصی که به گوش میرسید نبود فرکانس پایین به خاطر نداشتن ساب ووفر بود.
رنج فرکانسی از حدود 250به بالا فوق العاده بود.دقت تیوترهای کامپوننت عالی بود.دومین تقصی که مشاهده کردیم رولوم بالای 25-26بود.بله دیستورش مخصوصا رو ولوم حدود 30کاملا صدا خراب میشد و این نبود جز عدم تنظیم گین.همچنین ووفرها تو فرکانسهای میاتی و تقریبا پایین خیلی Xmaxمیزد و بازی داشت.به قول پیام جان ف ی ل ت ر میخواست.درست فرمودن.و کاملا مشخص بود که HPF روی اسپیکرها اعمال نشده.قبل از تنظیم سیستم تعدادی ترک گوش دادیم.بعد cd mp3سلکشنم رو گذاشتم.تو اولین گام کیفیت پایین موزیک(با توجه به بیت ریت 320)مشخص بود.ولی قابل قبول.صدا کاملا روح داشت.sqxها با کمک آمپ خوب و پخش عالی موزیکها رو بسیار نزدیک به سورس و وفادار به اون پخش میکرد.هیچگونه صدای اضافی،مصنوعی شنیده نمیشد.اینجا بود که به پیام گفتم واقعا حق این کامپ هست که از اتو های فای امتیاز 1.3رو دریافت کنه.
ما تو این تست چون تمرکزمون روی کامپوننت بود Faderرو داده بودیم جلو و فقط با یک جفت کامپوننت 120واتی چنان حجم صدایی تو اطاق بزرگ ال 90گرفته بودیم که تحسین بر انگیز بود.
در انتها صندوق ماشین و بالا زدم و یه نگاه به تنظیمات نصاب محترم(کار نصب توسط نصاب خود شرکت انجام نگرفته بود)انداختم.متاسفانه گین ها روی ساعت 1:30دقیقه ست شده بود که خیلی بیش از حد باز بود.کلید hpfهم خاموش بود.خلاصه چون وقتمون محدود بود فرصت نکردم دقیق تنظیم کنم.گین رو حدودا روی ساعت 10و های پس رو هم تقریبا رو 90Hzست کردم.البته چون مجددا صدا رو گوش نکردم به دوستم سفارش کردم که در صورت کم بودن گین یا های پس،چگونه عمل نمایند.
نتیجه گیری:کامپدننت gladen sqx165 عالیه برای مید بیس و کسانی که حجم صدای بالا دوست دارند.کیفیت صدای تیوترها عالیه.فرکانسهای میدرنج هم قابل قبول هستند و به نظر من نمره قبولی نسبتا بالا میگیرن.
تو رنج قیمت تا 800 هزار تومن به نظر من بهترین اسپیکری هست که شنیده بودم.
امیدوارم مورد استفاده تون قرار بگیره.ارادتمند،حمید.:n16::n12:
نقل قول:نقل قول:
آقا نگین تورو خدا
دیروز از مشهد 355 نقد دادم خریدن واسم دو روز ذیگه دستم میرسه.
یعنی قلابیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از یکی از نمایندگی ایران هرتز با همین گارانتی گرفتم.:n28::n30:
نقل قول:
منتظر راهنمائی دوستان اهل فن و دوست خوبمون حمید هستم.
سلامنقل قول:
اقا محسن توی محصولات هرتز با توجه به کیفیت و آر ام اس عالی فقط hcx 690 hi energy سری اولشو قبول دارم که 100 درصد اصله و شما خودت قبول میکنی که باندی قیمتش 369 دلار هست الان تو بازار ایران 355 باشه یه مدل دیگه پشت نارنجی هست که من شک دارم که به کیفیت سری اول باشه اینم چند سایت معتبر که باند اصلو با قیمت گذاشته
کد:http://www.amazon.com/Hertz-Audio-HCX-690-Hi-Energy/dp/B0044AFQPG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1408659470&sr=8-2&keywords=hertz+hcx+690
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Pioneer+DEH-X9650BT&_osacat=0&_from=R40&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=Hertz+HCX690&_sacat=0
اقا حمید عزیز واقعا تشکر که پیگیر قیمت mtx thunder 8000 t8693 هستید اگه بتونید قیمت این باندو (حدودی هم باشه خوبه ) به من بگید لطف بزرگی کردید در ضمن من از چند سایت امارشو در اوردم حول همون 600 خودمون در میومد و باندم دقیقا همینه که داخل عکس هست لطفا نظر خودتونوهم در مورد باند بفرمایید .
اینم چند قیمت که یکم نوسان داره ولی همون حدود هست و باندی که من دیدم دقیقا همینه و جنس داخلش اشتباه نکنم الیاف هستکد:http://www.mtxaudio.eu/products/caraudio/spk/item/t8693?category_id=4
کد:http://www.allesvoorindeauto.nl/webshop/6x9-/674-mtx-t8693-600w.html
کد:http://pricespy.co.uk/product.php?rec=1576039
کد:http://www.pioneerinter.com/br/produtos/linha-automotiva-auto-falante-6x9-polegadas/52949-mtx-falante-kit-t8693-6x9-3vias-150w-rms
سلام.من یک پخش pioneer 4550 با یه جفت 6975 v2 اصل و امپ gm-6500f و یه ساب 10-12 اینچی هرتز دارم.صدای باندام برام کافیه اما بیس اصلا راضیم نمیکنه.اینم بگم وختی یکم با صدای بلند اهنگ گوش میدم صدا قطع میشه که فکر کنم واس خاطر گرم شدن امپ باشه.میخواستم یه امپ و ساب برام معرفی کنید که بیس نرم داشته باشه.امپ خودمو میخوام وصل کنم به 6975 وامپ جدیدو به یک یا دوتا ساب.سابم نمیتونم تو باکس بزارم چون صندوق عقب ماشین لازمم میشه وباید بزارم رو طاقچه.از ساب هایی مثل helix p12w و vibe pro 12 و حتی سانداستریم خوشم میاد.یک ساب میتونه قدرت کافی داشته باشه اونم تو طاقچه یا باید 2 تا بخرم( چون رو تاقچه میزارم مجبورم مدل 12 اینچی بزارم)؟بیس نرم میخوام.ماشین پرشیاست.هزینه هم از 1500 بیشتر نشه.حالا هرچی کمتر بهتر.راستی اگه یه توضیحی درباره ی این 3 تا ساب بدین ممنون میشم.همچنین قیمت تقریبیشونم بگین ممنون میشم.چون تو فروشگاههایی مثل فروشگاه ---- مدل vibe pro 12 v رو 425 زده ولی تبریز 750 میدن!!!!!!!!!!راستی واسه درهای جلو هم چیزی پیشنهاد میدین؟فقط از صدای زیر اصلا خوشم نمیاد
سلام دوستان.
سوالی داشتم.
سیم اسپیکرا ماشینم یکم قدیمیه.(منظورم سیم اسپیکر از پشت پخش تا باندای عقب فابریک خودماشینه)
ماشین پراید مدل 78
آقا حمید پیشنهاد دادن عوض کنم و کابل مخصوص 2*2.5 اسپیکر بگیرم.
که فکر میکنم مقداری هزینه داشته باشه(متری 9 تومن). فعلا آمپ ندارم میخوام بودجه رو بزرام واسه خرید آمپ خوب.
آیا میشه واسه این سیم از سیم برق 2 * 2.5 یا سیم دست ساز دیگه ای استفاده کرد؟
سلامنقل قول:
من تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ دادم خدمتتون. فقط در مورد آمپلیفایر فراموش کردم که باید عرض کنم برای آلپاین بهتره آمپلیفایر تهیه نمائید بدون آمپ هم درایو میشه ولی با آمپ کیفیت صدا بهتر میشه.
ارادت دارمنقل قول:
من مستقیم از شرکت قیمت میگیرم. قیمتی که عرض میکنم قیمت واقعی و قیمت مصرف کننده هست.
سلام ساب برای نصب فری ایر من گلیدن فری این رو پیشنهاد میکنم. RS12Free Air فوق العاده هست صداش . آمپ هم 9604 پایونیر مناسب هست براش.قیمت ساب هم عهر عدد380 هست ولی من میتونم 345 براتون بگیرم. سابهای هلیکس برای طاقچه طراحی نشدن. مخصوص ساب هستند.ولی اگر اونو بخواهید میتونم 340 براتون بگیرم ولی گلیدن یه چیز دیگه هست. در مورد وایب هم متاسفانه اطلاعات ندارم. آمپ 6500 برای 6975v2 کمه و ضعیفه شما باید 5602 براش بگیرید. کاملا درایوش میکنه.نقل قول:
امپ 6500 برا 6975 کمه؟!!!!!!!تازه اونیکه سیستم بسته برام هم 6975 و هم یه ساب هرتز رو با این آمپ راه انداخته!!!!این سابیکه گفتین بیسش چطوریه؟نرمه ؟قدرتیه؟چطوریه؟هلیکس چطوریه؟واسه شهرهای دیگه هم ارسال میکنین؟ پخشم مناسبه؟راستی مگه طراحی ساب واسه طاقچه یا باکس فرق میکنه؟!!!!!!!!!!
سلام
۳ سال پیش یه 206 خریدم
چون باند عقب نداشت . یه پخش 8350 pionner خریدم که اون موقع جزو بهترین ها بود ، حداقل قیمتش که اینو میگفت
۲ تا باند Memphis mc 692 هم گرفتم
خلاصه همینکه کیفیت خوب بود و گوش دادن به موسیقی دلپذیر بود کافی بود
حالا میخوام یه سیستم جمع و جور و با کیفیت بخرم ، دوستان اصلا قصد پر کردن صندوق عقب یا ترکوندن جایی رو ندارم
دنبال یه سیستم خوب و مختصر هستم که توی ماشین با صدای بلند افت کیفیت نداشته باشه و لذت موسیقی ۲ چندان بشه
2 تا باند کوچیک هم واسه داخل درهای جلو میخوام که صدا فقط از پشت سر نیاد
اصلا هم از این بخش سر رشته ای ندارم
فقط میدنم بیس خوبی نداره ماشین چون ساب نداره
و خود بلندگو ها هم چون امپ نداره به حداکثر توان نمیرسه
بودچه نهایت ۱.۲۰۰
خیلی خیلی مرسی . یه چیزایی هم بگین که توی جایی مثل اصفهان پیدا بشه
سلام پخش 9650 bt پایونیر دارم با باند 718 اصل ماشین سمند بلندگوی جلو رو چی بزارم تا صدا بهتر بشه یه توضیح در مورد کامپونت هم بدین لطفا که چیه و چه جوری باید نصب کنم ممنون
سلام
اقا حمید این rs12 باکس استاندارد هم داره یا باید براش ساخت ؟
ساب باکس کارخونه ای توی رنج 500 و با همین کیفیت تو بازار هست ؟
دوستان کاپای جدیدو کسی تست کرده؟
Infinity Kappa 693.11i
یا شنیده از کسی که صداش چطوره؟
اطلاعات بدید ممنون میشم
والا یکی از دوستان یه ساب باکس کرند مدل 30spl 12 inch 1400w exterem داره با باکس شرکتینقل قول:
میخوام بدون قیمت نو این ساب چند هست و کارکرده این مدل چه قیمت هستش؟
در ضمن یه آمپ کارکردهspl 4000w هم داره که ساب رو ساپورت میکنه
میخوام بدونم این دو قطعه لوازم هرکدوم چند میارزه؟(ساب باکس و آمپ)
پیشاپیش بابت جواب ممنونم:n16:
این ها که نام بردید فکر میکنم 2 سال هست اکبندشٌ ندیدمنقل قول:
30spl اخرین قیمتی که بود 450
قیمت کارکردِ هم بستگی به سلامتش داره
اطلاع ندارم نمایندگیش هنوز فعال یا نه اما شمارشو خواستید میدم خدمتتون
spl 4000w هم اخرین بار 1200 دیدم قیمت ها برای سال 91 دوست عزیز :n03:
درود حمیدجان .این سوالای من تمومی نداره انگار و هر سری هم مزاحمت میشم.:n16:
حمید خان من 2 تا ووفر اسپیکر خونگیه رو با کراس اوورش داخل باکسی ک درست کردم براش روی تاقچه ماشین نصب کردم و کامل عایق بندیش کردم به همراه یک جفت باند کنوود 6960 .حالا تو ولم های پایین صدا با کیفیته ولی تو ولم های بالا کلا صدا بهم میریزه.
1-به نظرت با ی امپ خوب میشه این بهم ریختگی رو درست کرد؟
2-این ووفر ها روشون خورده 6 اهم ضبط هم نوشته 4-8 اهم رو ساپرت میکنه.به نظرت مشکلی واسه ضبط ایجاد میکنه این مسئله یا ن؟
3-برای باکس جای اگزوز دراوردمولی لوله ای داخلش نذاشتم.اون لوله چه تاثیری داره؟
سلام
دوستان فرق 3650 پایونیر با 2650 ش آیا فقط تو سیستم بستنه که مشخص میشه یا کلا صداش و اینا هم بهتره؟؟؟
ممنون:n16:
یه ضبط خوب از مارک پایونیر تا سقف قیمت 300 تومن میشه بهم معرفی کنید ؟
خروجی usb و خروجی rca رو داشته باشه .
باند هم تا 200 تومن .
جمعا 500 تومن . باند هم متعادل باشه هم کیفیت هم قدرت . ممنون
باتشکر
سلام دوستان و اساتید محترم
ما به یه مشکلی برخوردیم ممنون میشم راهنمایی کنین :
وقتی بیشتر از 30دیقه موزیک گوش میدم آمپ مونو به شدت داغ میکنه و یه بوء خیلی بدی به مشام میرسه ! ( در حدی که فیوز میسوزونه )
میخواستم بدونم این مشکل از چیه ؟ ( هدیونیت 7650 پایونیر )
لینک آمپ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ساب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال بعدی : در کل این آمپ و ساب چطور هستند ؟
سلامنقل قول:
بله 60 وات خروجی این آمپ هست تازه رو ولتاژ 14.4 ولت. :n02:متاسفانه خیلی از نصابها و فروشنده ها دانش این کار رو ندارد.
بیس بسیار نرم ولی در عین حال قوی رو تولید میکنه .بله براتون تهیه و ارستل میکنم. مشکلی نیست.پخشتون رو هم اگر بتونید تعویض کیند با 7056 خیلی کیفیت صداتون بهتر میشه. ولی حدود 530 قیمتش بوده البته چند روز دیگه میاد بازار الان شرکت تمام کرده.
در مورد طراحی که سوال کردید باید عرض کنم نصب فری ایر یا همون طاقچه که طراحی نداره.این باکس هست که باید با نرم افزار مخصوص حجم و پورت رو محاسبه کنیم.
ساب هلیکس رو من خودم نشنیدم ولی اونم میگن صدای خوبی داره.
محمد جان من پیشنهاد میکنم u456 یا x400 رو بردارید.برای سیستم بهتر جواب میده. ساب هم حتما باید با آمپلیفایر مناسب درایو بشه.نقل قول:
برای اسیپیکر هم بستگی داره شما چه میزان بخواهید هزینه نمائید.ماشینتون چیه؟
باکس فابریکش تمام شده.باید خودتون براش باکس بسازید با توجه مه مشخصاتی که تو دفترچه راهنماش هست.ماشین چیه؟نقل قول:
ساب باکس شرکتی هست ولی من دقیق از مدلها و قیمتها اطلاعی ندارم.
RS12FREE رو تو باکس سیلد من شنیدم واقعا معرکه بوده.هم تو پراد و هم تو 405 دوگانه.
از نظر سری اون یکی بالاتره خیلی تفاوت ندارن تو کیفیت صدا.نقل قول:
خواش میکنم من درخدمتم.نقل قول:
1-بله به احتمال زیاد. البته من نمیدونم شما چه کابینتی براش درست کردید. ولی اگر کابینت از نظر حجم مناسب باشه و اصولی ساخته باشید تهیه آمپلیفار حتما در بهبودی صدا کمکتون خواهید کرد.
2-خیر ولی بهتره آمپ براشون در نظر بگیرید. توان RMS شون چقدره؟
3-:n08:دوست عزیز جای اگزوز که فرمودی اسمش پورت هست. کلا مبحث داینامیک و طرحی پورت رو بردید رو هوا:n02:
پورتها باید با توجه به میزان لیتراژ خالص درونی باکس از نظر طول و قطر توسط نرم افزارهای طراحی و مهندس Enclosure
ساخته شوند.همینجوری نیست.برای همینه که باکسهائی که اصولی ساخته میشوند به مراتب کیفیت بیس بهتری دارن نسبت به باکسهای فله.نویز پورت خیلی کمی دارن و تقریبا میشه گفت شنیده نمیشه.میزان تاخیر صدای بیس درشون خیلی کاهش میابد. و...
آلپاین SPR50 قیمت 400 تومن ولی آمپلیفایر نیاز داره .همینطور 718 تون. یه 8604 پایونیر باید تهیه کنید.نقل قول:
در مورد کامپوننت هم بنده تو این تاپی توضیح دادم. لطفا مطالعه بفرمائید:
دوستان مخصوصا عزیزانی که تازه وارد هستند حتما این سه آدرس که تو امضاء بنده هست رو ابتدا کامل مطالعه بفرمائید.
اجناس دست دوم هست اما فوق العاده تمیزهنقل قول:
میخام بدون اصلا قیمت 1میلیون و دویست که فروشنده میگه میارزه؟
اصالا قیمت عقلانی هست؟
ماشین مزدا 3 قدیم هسjنقل قول:
(تو یکی از ساتهای همسایه یکی هست ( دیکس.....) باکس میسازه شما کارش رو قبول دارید ؟)