خوش به حالتون سرویس بالاتر میگیرید همونم به ما نمی دن خلاصه همه جوره دست و پای من رو بستن :n27:
Printable View
خوش به حالتون سرویس بالاتر میگیرید همونم به ما نمی دن خلاصه همه جوره دست و پای من رو بستن :n27:
1 مگ محدود اندیشه پورت مخابرات در ساعات رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان همشهری کسی سرویس 2048 یا همون 2 مگ محدود اندیشه رو نداره یا تست کرده ببینه چه سرعت دانلود و اپلودی داره ؟! 512 دارم ... اما بین 170 تا 180 میچرخه ! 1 مگ هم که از شات های دوستان معلومه رو 210 تا 230 میچرخه ! 2 مگ ممکنه سرعت بالای 300 باشه ؟! مشکل نویز خط تلفن اینا هم اصلا ندارم و خداروشکر snr همش بالای 40 ه :n01:
+
ویرایش : اوه ... اصلا دقت نکرده بودم اون سرویس 2048 اندیشه اینترانته نه اینترنت !! مارو بگو تعجب کرده بودیم که چه قیمت مناسبی :n09::n21::n02:
نهایت سرعت پورت 2 مگ همینه , مگر اینکه سرعت پورت افزایش پیدا کنه
پایین اومدن سرعت سرویسهای اینترنت 2020 ارتباطی به تموم کردن پهنای باند نداره
من قبلا هم گفته بودم , مهم نیست اسم شرکت چی باشه , اینها بنگاه اقتصادی هستن یعنی با این کار باید سودآوری کنند
حساب دودوتا چهارتاست , پهنای باند قیمت داره و مطمئن باشید قیمت 1 مگابیت پهنای باند اینترنت خیلی خیلی بیشتر از 15000 تومن هست , وقتی دوست خوبم 24 ساعته با سرعت 250 کیلوبایت در ثانیه معادل تقریبی 2 مگابیت در ثانیه دانلود میکنه یعنی از پهنای باند واقعی 2 مگابیت اسفاده تجاری میکنه و فقط چند درصد هزینه اون رو پرداخت میکنه اون سرویس دهنده بعد از 2 ماه که میبینه درآمدش جوابگوی هزینه پهنای باندی که میخره نیست خب باید کم کم سرعتها رو پایین بیاره و در هزینه هاش صرفه جویی کنه.
در مورد اینترنت مخابرات مازندران فکر میکنم تنها استثنا در کل کشور باشه و نمیدونم اونها از این نوع سرویس دهی دنبال چی هستن , یا کلا درآمد بخش اینترنتشون براشون مهم نیست و فقط میخوان رقبا رو از میدون به در کنن یا اینکه حساب کتاب بلد نیستن
حذف شود لطفا
. با تشکر
حتی اگه همین سرعت الآن هم باشه بازم برای من نسبت به اندیشه می صرفه. چون تو رودسر:نقل قول:
256 نامحدود اندیشه ------> متوسط سرعت دانلود 32 کیلوبایت -----> قیمت 28000 تومان
512 نامحدود مخابرات -----> متوسط سرعت دانلود بین 60 تا 70 کیلوبایت -----> قیمت 25000 تومان
با سلام
من قصد دارم خطمواز یه شرکت در رشت جمع آوری کنم باهاشون تماس گرفتم گفتند 1-2 هفته طول میکشه
ایا واقعا این مدت طول باید بکشه؟ من تو این مدت اینترنت ندارم؟ اگه مدتشو زیاد گفتن چه جوری میتونم مجبورشون کنم زودتر قطع کنند
با تشکر
من روی سرورهای ایران مشکل تایم اوت دارم !!!
ولی روی سروی خارج ایران پینگ عالی بدون تایم اوت ...
کسی این مشکل را نداره
سلام خدمت همه دوستان یک سوالی داشتم من امروز رفتم بانک شارژ اینترنت این ماهم واریز کردم زنگ زدم پشتیبانی گفت از دفعه بعد باید شارژ به صورت اینترنتی پرداخت کنین
من الان کارت عابر بانک بانک ملی دارم با همین میتونم شارژم واریز کنم هر ماه؟
آره میشه ولی باید رمز دوم فعال بشهنقل قول:
مرسی ممنون از راهنماییت:n16:فردا صبح میرم بانک فعالش میکنمنقل قول:
دوستان یه سوال فنی
واسه خطوط بالای 512 که کارت دانشجویی میخوان
اگه ما کارت ارائه بدیم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
فردا نیان یغه ما رو نگیرن چرا داری این سایت هارو باز میکنی ؟؟:n02:
به طور کل هیچ مشکلی نداره ارائه کارت دانشجویی ؟؟
نمیخواد بری بانکنقل قول:
برو عابر بانک همون بانکی که ازش کارت گرفتی
رمز دوم رو فعال کن
الکی 2 ساعت بانک صف وانستا
این تست پینگ از سایت تابناک tabnak.ir:نقل قول:
دوستان زنگ زدم 2020 طرف گفت سرعت همین هست که میبینید
گفتم قبلا سرعت بالا بود !؟!!
گفت قبلا پهنای باند کنترل شده نبود ولی الان کنترل شده هست (( منظورش این بود سرعت رو واقعی کردن ))
چرا فقط گیلان رو باید کنترل پهنای باند کنن ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا اوایل تابستون که شارژ این ماه تموم میشه صبر میکنم
اگه این شکلی باشه بازم باید برم اندیشه :n27:
تا حالا 10 بار از اندیشه جمع کردم و از دوباره رفتم اندیشه :n02:
رفیق بی کلک اندیشه :n02:
منم همین حدسو می زدم که سرعت ها واقعی شده باشه. اگه سرعت رو همین حدود نگه دارن خوبه و گرنه اگر بازم پایین تر بیارن که بعید می دونم اصلاً جالب نیست.نقل قول:
فقط یه راه داری عین حرفشون رو بگو و ازشون شکایت کن فرداش برات جمع میکنن تازه بعد از جنع رضایت نامه هم ازت میخوان حالا تو میتوننی اذیتشون کنی:n02:نقل قول:
من شکایت کردم همون روز برام جمعش کردن.رضایت نامه ر. براشون سریع دادم
دیدی گفتم! سرعتی که پایین بیاد دیگه بالا نخواهد رفت!نقل قول:
اون سرعت هم 2-3 ماه گذاشته بودن برا جذب مشتری، که خوبم جذب شد! دیگه دلیلی نداره که پهنای باند به این گرونی رو یا مفت بدن مردم بخورن:n02:
کجا رفتی شکایت کردی؟ :n13:نقل قول:
شرکت ها برای جذب مشتری تا چند ماه سرعت بالا میدن؟
پدر آسیاتک رو دراورد
اینا به مخابرات هم رحم نمیکنن.چه برسه شرکتای خصوصی.
تو شکایت هم بنویسین که طبق مصوبه 152 شرکتا موضف هستن که نامه تخلیه رو در همون روز به مرکز مخابراتی بفرسته و اون مرکز هم باید 48 ساعت خط رو تخلیه کنن.واین شرکت از این قانون سرپیچی کرده.من همینو نوشتم.الان بنویسی فردا برات زنگ میزنن و در نهایت همون رو تخلیه:n02:
نقل قول:
دوستان گفتم که مخابرات نتش خوب نیست گفتم که مثل این میمونه که کباب رو بزاری بقالا خوروش بخوری بعضی از دوستان ناراحت شدن گفتن مخابرات مشکلی نداره وو....... از این حرفا من خودم تو شرکتم خبر دارم چی داره میگذره اندیشه هم پورت مخابرات میفروشه اما نه اون مخابراتی که خوده مخابرات مستقیم به مشترهاش میده سرعت اندیشه کنترل شده هست مثال اگه 200 هست همیشه 200 هست دیگه پایین نمیاد منتظر بدتر شدن نت مخابرات هم باشید دیگه خود دانید بس
همچین چیزی نیستش . 2048 دارم هیچ مشکلی نداره سرعت 235 تا 250 نوسان داره همیشه . هیچ مشکلی هم نداره . شما گویا تبلغات اندیشه را میکنی . خوب توش کار میکنی
نقل قول:
سلام دوستان
من الان بیشتر از 3ساله از اندیشه استفاده میکنم.تا یکی دوسال پیش قبل اینکه شرکتای دیگه وارد استان بشن رقابتی وجود نداشت و همین اندیشه بود و پارس آنلاین! ولی الان با ورود شرکتایی مثل شاتل و ضحی کیش به نظرم اندیشه اصلا به صرفه نیست.اونم با این قیمت هایی که داره و سرعت کمی که اراِئه میده!! من الان 256 نامحدود دارم سرعتم بین 40 تا 50 هستش! قبلا سرویس 1مگ اندیشه رو هم تست کردم با تغییر سرویس چند روزه، سرعتش بین 160 تا 170 تا بود!! اونم با قیمت باورنکردنی 255 هزار تومن!! :n04: آخه کدوم شرکت دیگه ای تو ایران همچین حرکتی انجام میده!! واقعا اسم اینکارو چی میشه گذاشت؟! :n13:
حالا سوال من اینه در حال حاضر اگه آدم بخواد از اندیشه جمع کنه از یه شرکت دیگه ADSL بگیره بهترین گزینه تو رشت کدومه؟
بازم که جنابعالی تبلیغ کردی ؟؟؟ :n02:نقل قول:
شما یه بار دیگه بخون من چی نوشتم بعد پیام بازرگانی بیا :n02:
ضحی کیش سرعت پورت رو واقعی کرده
یعنی اگه با 48 تومان پورت 1 مگ نامحدود بگیری سرعت 120 و اگه با 73 تومان 2048 نامحدود بگیری سرعت 250 رو داری (( مثل همین دوست عزیز که این بالا گفت ))
در حالی که اندیشه واسه 1024 نامحدود 250 تومان پول میگره ولی ضحی کیش فقط 48 تومان میگیره
اندیشه هم که قربونش برم 2048 نداره تا بخواد رقابت کنه :n02:
بازم در این حالت ضحی کیش بهتره
شما قبل از اینکه پیام بازرگانی پخش کنی یه زحمتی بکش خبر رو درست بخون :n02::n02::n02::n02::n02::n02:
//////////
ضمنا شما پرسنل نمیخواید واسه بخش پشتیبانی فنی ؟؟ من اطلاعات عمومیم خوبه در زمینه اینترنت و شبکه
اگه پرسنل جدید خواستید خبر بدید
:n18:
تو پست بالا هم گفتمنقل قول:
اگه نامحدود میخای بدون شک بیا ضحی کیش
چون مثلا واسه پورت 512 سرعت 60 میده با قیمت 24 تومان
و واسه پورت 1024 سرعت 120 میده با قیمت 48 تومان (( در حالی که اندیشه 250 تومان میگیره ))
و ضحی کیش واسه پورت 2048 قیمت 73 میگیره بدون شک سرعتش باید بالای 200 باشه (( اندیش اصلا همچین پورتی نداره :n02: ))
نا محدود ضحی کیش فوق العاده هست ولی پورت 512 به بالا (( البته اگه لازم داشته باشی ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنون از جوابت.
حالا اگه آدم بخواد واسه ضحی کیش اقدام کنه باید به کجا مراجعه کنه؟ دفتر داره تو رشت؟ این سرعت هایی که گفتی رو خودت تست کردی؟
در ضمن نظرت درباره شاتل چیه؟
بیا دادا
برو رو استان خودت
شاتل که مفت هم بدرد نمیخوره همه ی سرویس هاش محدوده:n21:نقل قول:
برای ثبت نام برو تو این صفحه و ثبت نام کننقل قول:
بعد از چند دقیقه باهات تماس میگیرن و اطلاعات دقیق رو میگن (( زمان نصب - و هرچیزی که لازم باشه ))
واسه پشتیبانی و هر مشکل دیگه ای با 2020 تماس بگیر (( امور مشترکین و پشتیبانی و ......... ))
///////////////////////////////////////////////////////////
در مورد تست هم که گفتی
من 256 نامحدود و بقیه دوستان 512 و 1024 و 2048 رو تست کردن
اکثرا به سرعت واقعی نزدیک هستن
512 >> 64
1024>> 120
2048 >> 250
///////////////////////////////////////////////////////////
در مورد شاتل
شرکت دزد تر از شاتل که به طور حتم پیدا نمیشه
اصلا فکر دانلود رو نکن با شاتل
به محض اینکه یه ذره دانلود کردی سرعتت میاد زیر صفر
همه از شاتل فراری هستن
اینو همین الان گرفتم مال اندیشست
256 نامحدود!!!!!
شانس مارو باش تا یه ماه استفاده کردیم اینطوری شد؟ چی کارکنیم رفقا isp دیگه معرفی کنید:n03:نقل قول:
مگه شما 512 نامحدود ندارید؟ سرعت دانلودتون مگه چنده؟نقل قول:
بله دوست من بین 60تا70 هست البته سرعت ها رو به قول خودشون استاندارد کردن اما قبلشم مث بقیه بچه بالای100 بودنقل قول:
خب شرکت دیگه ای فکر نکنم همچین سرویسی بده. تا زمانی که همین عدد باشه سرویسش ارزش داره.نقل قول:
راستش رو هم بخواید فکر کنم عادلانه شم باید اینطور باشه که سرعت سرویس به اندازه ی اسمی بده. قبلش خیلی خب بود سرعت 200 تایی برای دانلود ولی خب سرعت اسمی و حقیقی نبود و بیشتر یه طرح تشویقی یا جذب مشتری بوده.
بله درست میفرمایید حداقل تو رشت کسی همچین سرویسی رو نمیده البته امیدوارم پایدار باشهنقل قول:
اوضاع مخابرات خوبه فقط شبکه داخلی مشکل داره
اینم یه خط تلفن خوب بدون نویز بهترین کیفتی یه خط تلفن میتونه داشته باشه ببنید لذت ببرید عالی
دوستان سلام وضعیت نویز من چطوره . ایا نویز داره یا نه؟
زنگ زدم ضحی کیش میگه ما مشکل پهنای باند داریم تعدا یوزرا زیاد شدن داریم افزایش میدیم ولی معلوم نیست کی این مشکل برطرف شه میگه یه مدتی صبر کنید سرعت بهتر میشه گفت 256 به نظر من بعد از افزایش پهنای باند باید سرعتش 60-70 بره حالا یه مدت وایستیم ببینیم اوضاع چی میشه :n13:
نقل قول:
نه اصلا نویز ندارید
کیفیت سیگنال خط عالیه
به قول معروف از این بهتر نمیشه