up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام. nikon coolpix l820
سلام منم با nikon l820 موافقم بشدت توصیه میشه باهاش کار کردم. لنز بسیار با کیفیتی دارد و در شرایط نوری کم بسیار عالی عکس میگیرد. به نظر من فرا تر از قیمتشه.
من سونی دارم راضی هم هستم :n01:
دوستان . یه دوربین سوپر زوم (20x) که وای فای و gps نداشته باشه چی میتونین معرفی کنین؟
مدلهای کنون خوبه. اما وای فای و جی پی اس باعث کارکرد کمه باطریش میشه! در اون حد چه مدلی مد نظر هست؟
اول از همه باس بگی برا چه کاری میخوای و چقدر پول میتونی براش جور کنی؟!!نقل قول:
gps و wifi را از طریق منو های دستگاه میشه خاموش کرد.نقل قول:
بهترین گزینه در این محدوده قیمت از نظر بنده L820 نیکون هست.
برخلاف اکسر سوپر زوم های ارزان قیمت سنسور CMOS و فیلم برداری Full HD داره.کیفیت عکسهاش هم بهتر از اکثر دوربین های این رده هست.
قیمتش حدودا 660 میشه.
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 2
این مشکلی که شما میگید خیلی شدیده؟ چون من قصد خرید این دوربین رو دارم البته میدونم قدیمیه ولی بین w690 , w730 نمیدونم کدومو بگیرمنقل قول:
کیفیت تصویرش چطوره؟خودم فکر میکنم کیفیت تصویر هردوشون یکی باشه ولی w690 یخورده باطری و قدرت زومش بیشتره (البته قیمتشم بیشتره) به نظر شما کدومو بگیرم؟
دوستان کسی نظری نداره تا حدود 400 چه دوربینی بگیرم؟ بیشتر مصرف خانوادگی داشته باشه و باطریشم قوی باشه (البته زومشم بالا باشه چه بهتر)
خودم توی این حدود قیمت بیشتر عکسای سری w سونی رو میپسندم هرچند زیاد رنگهاش واقعی نیست و اغراق داره ولی عکسایی که میگیره جذابه.
فراخوان 14000 دوربین SX50
ظاهرا کانن 14000 دوربین SX50 رو تو آمریکا به خاطر ایجاد سوزش و ناراحتی در پوست و چشم فراخوان کرده. ظاهرا مواد شیمیایی استفاده شده در لاستیک دور چشمی دوربین ایجاد واکنشهای آلرژیک در یه سری از افراد کرده. سال 2012 کانن این مشکل رو با 650D داشته
متن خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه زیاد عکس میگیری ، و میخوای دوربینت خدایی نکرده مشکل پیدا نکنهنقل قول:
برو همون سری W سونی رو بگیر که خوب کار میده. یه جوری خر کاراه
سلام . من دیروز یک hx50 گرفتم.دوربین خوبیه ولی دو سه تا عیب داره که بعدا توضیح میدم.
دوستان یکی میتونه تفاوتهاس a4050 با a2600 رو برام بگه؟ من یه دوربین با همین حدود هزینه میخوام. یعنی 300 تومن. چیزی هم که برام مهمه اینه که تو محیطی که نور مناسب نداره خوب عمل کنه. مثل گوشی نباشه نور آفتاب از یه طرف میاد هی مجبور باشی دقیقا رو به آفتاب وایسی! یا تو نور کم عکساش مناسبی بندازه.
داداش یه نصیحت بهت بکنم،نقل قول:
تو دوربین های کامکت ارزون قیمت ، اصلا به این فکر نکن که تو نور کم ، خوب عکس بگیرن!!
بهترینشونم تو نور کم نویز داره!!!
اگه میخوای در نور کم عکس بهتری بگری در این نوع دوربین ها حداقل باید یک دوربین با سنسور CMOS بگیری . مثلنقل قول:Canon IXUS 500
دوست عزیز من تا قیمتی که گفتید نمیتونم هزینه کنم. سقف خریدم 300 تومنه. حالا اگه a2500 a2600 a4050 تفاوت زیادی ندارن که همون 2500 رو بگیرم هزینه اضافی نکنم. چندان هم تو فضای داخلی و اتاق عکس نمیندازم. حداقل یه سایتی به من معرفی کنید سایت درست حسابی عکی از این دوربینها تو شرایط مختلف داشته باشه. سایت کامل برای ریویو میشناسد دوستان؟نقل قول:
دوستان این دوربین
Canon Powershot A1400 به نظرتون مدل خوبی هستش ؟ کیفیت عکس هاش چطوریه ؟ مثلا از گوشی خودم که نوت 2 هستش و 8 مگا پیکسله خیلی بالاتره ؟ یا فیلم برداریش چطوره ؟ گوشیم فیلم برداریش 1080p هستش ولی این 720p ! یعنی ضعیفتره ؟ کلا خرید این دوربین پیشنهاد میشه ؟
کلا یا باید یه هچین مدل های ارزونی بگیرم یا کلا اگه پیشنهاد نمیشه و خوب نیستن و نمیشه عکس های با کیفیتی باهاشون گرفت کلا نخرم !
به نظرم در حد و اندازه گوشی خودت عکس میگیره نه بالاتر. و فیلم برداری گوشیت خیلی بهتر از این دوربین است.نقل قول:
دوستان من یک hx50 خریدم. گوفتم راجبش یکم توضیح بدم :
1-اولا که fh را با 50 فریم میگره نه 60 فریم.
2-برای اینکه 10 عکس در ثانیه بگیره باید روی تایمر تنظیم کرد.
3-سرعت فوکوس خوبی داره
4-به وسیله گوشی اندرویدی کنترل میشه.
5-سرعت شاترش 1/1600 است نه 1/4000.
6-در حالت 16:9 ، حداکثر عکسش 15m است.
7-لرزشگیرش در فیلمبرداری بسیار خوب عمل میکنه.
8-تنظیمات بسیار زیادی داره.
9-بعد از گرفتن عکس وقتی در کامپیوتر روی عکس زوم میکنی، کیفیت عکس کم میشه.
10-در حالت فیلمبرداری تنظیمات خاصی ندارد.
سلام
دوستانی که تجربه دارند از بین سه دوربین زیر کدام بهتره و کیفیت عکس و فیلم بهتری رو ارائه میده و برای یه کاربر مبتدی کار و تنظیمات راحتتری داره ؟ کیفیت و دوام بهتری داره ؟
canon powershot a 2400is دارای لرزشگیر اپتیکال
fuji finepix jz100 دارای لرزشگیر اپتیکال
sony cybershot dsc w710 دارای لرزشگیر دیجیتال
تا رنج مبلغ 300 هزار تومن از دوربینهای پاناسونیک گزینه ای است ؟ چون شنیدم از لحاظ لرزشگیر خیلی بهتر از برند های دیگه عمل میکنه ، البته کیفیت عکس و فیلم دوربینهای پاناسونیک رو نمیدونم چطوریه ( در مقایسه با موارد بالا).
سلام دوستان بنده قصد خرید دوربین canon sx510 رو دارم ولی چند سوال برام پیش اومده
1- نبود چشمی مشکلی نداره من تا حالا دوربین دیجیتال نداشتم ولی از عکاسی خوشم میاد
2- صفحه دوربین در تاریکی عملکردش چه جوریه
3 - پردازندش کمی قدیمی نیس
اگه پیشنهاد بهتری دارین لطف کنین بگین البته تو این رنج نه بالاتر
دوستان عزیز تفاوت a1400 a2500 a2600 a4050 در چه حدیه ؟ و اینکه سایت خوبی برای ریویو کامل سراغ دارید؟
چرا کاربرانی که تو این تاپیک فعالیت میکنن فقط پست آخر رو میخونن ؟ اینطوری هی اسپم و تکرار پست و... افتضاح میشه تاپیک خلاصه!
سلام دوستان
یه دوربین میخام بگیرم ترجیحا SLR باشه ، رنج قیمت هم 1500
موارد استفاده هم به عنوان کاربر خانگی که ممکنه هم تو فضای بسته هم باز و منظره بخام استفاده کنم
یه مقداری تحقیق کردم این دو مدل رو فروشنده ها بیشتر پیشنهاد دادن : canon 1100 d و nikon d3100
نظر شما چیه ؟
اگه میخوای تا 1.5 هزینه کنی ، به نظرم برو D5100 بگیر که از تو این رنج قیمت خییییلی خوبه و عالیه.نقل قول:
بازم خودت میدونی:n02:
خب به نظرم اصلا ارزش اینقدر هزینه رو نداره و اصلا خوب نیست.نقل قول:
با یکم افزایش بودجه ، میتونی 1100D رو بگیری که خییلی بهتره
البته تو قیمت های پایین ترم گزینه های زیادی هست.
بازم خودت میدونی
دوستان ما را هم در یابید :n02:نقل قول:
اگه زیاد عکس میگیری ، برو دنبال سونی ، آخه سونی یه چیز دیگه هست.نقل قول:
البته رو کنون هم میتونی حساب باز کنی
دوستان کیفیت دوربینهای ارزان قیمت فوجی تا حدود 300 هزار تومن چطوره ؟ آیا میتونه با کانن و سونی رقابت کنه ؟
آخه هزینه های dslr زیاده و من نمیتونم این همه هزینه کنم چندنوع باید لینز اینا بگیرم
دوست عزیز تو قیمت های پایینتر پیشنهادتون چیه؟یه چیز کامل با کیفیت:n11:
دوست عزیز اگر با بنده هستید من هم وارد نیستم و اومدم از تجربه دیگران استفاده کنم ، ولی ظاهرا دوستان که وارد هستند یا مدیران عزیز کمتر به این تاپیک سر میزنند یا شاید هم مدلهایی که راجع به آنها پرسیده بودم مورد استفاده دوستان و مدیران نبوده و نمیتونند به درستی نظر بدند .نقل قول:
خب اون طور که فکر میکنید نیست!نقل قول:
کی گفته چند نوع لنز نیازه؟
با یه لنز کیت که معمولی هست ، به مراتب از همه کامپکت ها بهتر میگیره.
اینو بهتون قول میدم
خوب لطفا کمی بیشتر راهنمایی کنین و توضیح بدین
1- آیا لنز کیت روش هست یا باید جدا تهیه بشه اگه جدا است هزینش چقدره
2- برای کار کردن با این دوربین ها تنظیمات خاصی باید بلد باشیم
3- با لنز کیت میشه زوم کرد و فاصله دور رو گرفت و هم عکسهای نزدیک
4- زوم تو dslr چطوری انجام میگیره آیا زوم اپتیک داره
لطفا اون چند مدل ارزونتر رو هم معرفی کنید؟
ببخشید که سوالام زیاده ممنون از راهنماییتون:n16:
نقل قول:
1.خب بستگی به خری شما داره ، یعنی شما دو گزینه برای خرید دوربین داری؟ یکی اینکه body بخری ، یعنی توی کارتن ، فقط دوربین هست ، یکی اینکه دوربین و لنز کیت رو با هم بخری که در این صورت ، در کارتن بغیر از دوربین یه لنز کیت هم وجود داره.
2. تنظیمات آنچنانی خیر ، ولی باید کمی اطلاعات داشته باشید که با 2 روز جستجو در اینترنت ، به اندازه کافی مطلع میشوید. البته دوربین حالت اتو داره و اونقدر نگران نباشید ، چون تا موقع اونکه شما مساط بشی ، میتونی از اون حالت استفاده کنی
3.بله ، البته لنز 18-55 هست که یعنی بزرگ نمایی 55 و با اون اعداد تو کامپکت ها خیلی فرق داره و در کل زوم کیت ، خیلی کمه، البته بعدن میتونید هر وقت پول دستتون اومد ، یه لنز زوم بگیرید.
4. با چرخوندن لنز ، بزرگتمایی اپتیکی هم حدود 3 هست.
الانم 1100 حدود 1.25 میلیون هست که البته کمی گرون شده!
سوال دیگه ای بود در خدمتم.
بازم تصمیم گیری با خود شماسسسست.
با تشکر
شما 1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بین این دو کدوم رو پپشنهاد میدید و تفاوت اصلیشون
2- خرید با لنز کیت به صرفه است یا بدون لنز و درضمن قیمت با لنز چنده و اگه جدا بخرم چقدر برام آب میخوره
3- و اینکه میگین بعدا میتونین لنز زوم تهیه کنین آیا همیشه براش لنز تو بازار هست؟
1.اول از همه بستگی به نیازتون داره و اینکه چه توقعی از دوربین دارین و چقدر میخوایین براش خرج کنین.
ولی در کل ، 3100 رو ترجیح میدم و خودم نیکون رو دوست دارم و استفاده میکنم.
2. برای شما با لنز کیت بهتره. ( من خودم هم با لنز کیت میخرم همیشه )
3. بله
فقط یک توصیه در هنگام خرید ، به غیر از دوربین و کیف و مموری ، هیییییچ چیز دیگه ای همراه دوربین نگیر.
یعنی به حرف هیچ مغازه داری گوش نده و هیچ فیلتر و .... نگیر.
با تشکر مجدد
قیمتش با لنز چنده الان تو بازار
جفتشون شدن 1.3 که به نظرم 3100 خیلی بهترهنقل قول:
خواهش میکنم ، البته برای تشکر ، رو گزینه تشکر از کاربر میتونین کلیک کنین :n02:
سلام
کیفیت دوربینهای کامپکت سامسونگ در حد 250 الی 350 تومن چطوره ؟ میتونه از لحاظ کیفیت و کارایی با کانن و سونی رقابت کنه ؟
دوستان سلام
من به شدت بین ۲ مدل g1x و g16 مرددم
راهنماییم کنید
سقف بودجمم ۱۵۵۰
کیفبت و نویز کم خیلی برام اهمیت داره،همینطور ماکرو
اگر گزینه مناسب دیگه هم میشناسید معرفی کنید
ممنونم
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk