بازم فکر نمیکنم اینطور که فرمودید باشه. بهتره بازم با ۷۰۷ تماس بگیرید.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
بازم فکر نمیکنم اینطور که فرمودید باشه. بهتره بازم با ۷۰۷ تماس بگیرید.نقل قول:
بله شروع ميشه
كلا بسته هاي ايرانسل از زمان خريد شروع ميشه
حالا ممكن حجم استفاده نشه ولي زمان شروع ميشه
چيزي به معني واقعي رزرو نداره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
من نمیدونم این بیشعور ها برای چی ورداشتن 3500 اوردن ؟ قحط فرکانس بود آخه بیسواد های میمون دزد بگو ؟ یه ساختمان جلوی دکل باشه سیگنال نصف میشه انقدر این فرکانس آشغاله فقط به درد بیابون میخوره که هیچی جلوی سیگنال نباشه , من مودم داخلیم همون سرعتی رو میده که این مودم خارجی که جدید گرفتم میده در حالی که مودم خارجی سیگنالش بهتره ولی بازم با این که 3 تا خونه آنتن پره سیگنال رو زده ضعیف weak و به شدت نوسان داره یک لحظه سرعت 4 مگابایت هست یک لحظه دیگه میشه 500 کیلوبایت , پینگ هم که دیگه الله و اعلم از 140 میشه 290 میشه 350 میشه 140 دوباره
بله 707 اشتباه نوشتمنقل قول:
گفتم اطلاع رسانی کنم کسی ضرر نکنه
کلا سرعت و پینگ ایرانسل لحظه ای بالا پایین میشهنقل قول:
مبین نت ثبات بهتری داره از این نظرها.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
حالا این که مشکل الان پیش اومده من قبلا همچین مشکلی نداشتم , مشهد مشکل داره 2 هفته ای هست الان ولی من الان روی FDD مشکلی ندارم و فقط TDD مشکل داره و یکی از دلایل هم اینه که یک مشت بیسواد 3500 استفاده کردن توی مناطق شهری پر ازدحام فقط به خاطر این که حرف مفت بزنن بگن فزکانس 3500 ظرفیت 1.2 گیگابیت رو داره در حالی که یک صدم اون رو هم نمیتونن ارائه بدن البته فکر کنم یک دلیل دیگه هم داره اونم این که تجهیزات 3500 ارزون ترهنقل قول:
تهرانم اوضاع td خرابه. تستاشم بالا گذاشتمنقل قول:
سلام دوستان ارازل اوباش پی سی ورلد.
من یه سوال داشتم یه شبانه امروز خرید میتون بعدا فردا پس فردا استفادش کنم یا اینا میدزدنش؟:n13::n01:
امشب بايد خداحافظي كني باهاشنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستان عزیز اوضاع نسل 4 ایرانسل چطوره؟ ارزش داره الان تعویض کنم؟ سرعت نتم الان اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا 512 نامحدود یکماهه دارم تقریبا 50 میدم، میخوام نامحدود ماهیانه بخرم، قیمش چقدره؟
بعد از نظر آنتن دهی خوبه؟ منطقه مارو زده پوشش داخلی