رمز چی را؟نقل قول:
همه گیرنده ها به صورت دیفالت رمز 0000000000000000000 را دارند
Printable View
رمز چی را؟نقل قول:
همه گیرنده ها به صورت دیفالت رمز 0000000000000000000 را دارند
اگر قصد خريد گيرنده فراسوراداريد فقط پك جديد آنرا بخريد زيرا پك قديمي آن مشكلات فراواني از جمله كش دارشدن صدا دارد. فقط وفقط پك جديد آنرا بخريد در پك جديد آنتن روميزي اضافه شده با كارتون بزرگتر كه مشخصه ي آن ميباشد.نقل قول:
کد:http://digitaltv.vcp.ir/forum/showthread.php?id=nc828d&fid=x276b
با سلام . میخواستم بدونم ال جی مدل LCD470 با کد LD460 قابلیت دریافت گیرندگی دیجیتال را دارد و چگونه ؟ ممنون میشم که راهنمایی بکنید
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان
لپ تاب بنده دل ال 502 فول وگارانتی زیگوراته و تو سایت دل چک کردم که سفارش کانادا و بدون تعمیر هست می باشد .تمام مراحل نصب کارت تی وی فروم اموزش نصب تی وی رو انجام می دم ولی بعضی از صفحات ( دوتا i agree ) مییاد نمیایدو تو صفحه 4 قسمتی جدید به نام update playready می یاد و بعد از صفحه 8 صفحه به نام install play ready مییاد که باید گزینه i agree بزن و بعد از صفحه 12 صفحه جدید که سیستم clearQAM ویک بار سیستم TV System (Digital) : ATSC میاد به جای ----T و صفحات 14-15-16- نمیاد و در صفحه 17 گزینه clearQAM به جای ----T می یاد .و با کارت تی وی فقط تونستم آنالوگ بگیرمو بسیار ضعیف می گرفت و اصلا عبارت ----t تو هیچ یک از صفحات media center نیومد و به جای اون کلمه astc میاد که استاندارد آمریکا هست ..... مشکل کجاست
نوشته های زیر رو از یه سایت کپی کردم
HDTV در برابر شماست
اگر بدنبال سیستمی هستید که کاملترین و بهترین ابزار برای پخش برنامه های سرگرم کننده باشد، دست نگه دارید. نمایشگر این دستگاه دارای تیونرNTSC و ATSC TV است و ClearQAM را پشتیبانی می کند. شما می توانید مانند تلویزیون های آنالوگ و دیجیتال، کانالهای محلی و قابل دسترس با کیفیت HD را تماشا کنید. با کمک Windows Media Center شما می توانید بطور زنده و مستقیماً برنامه های مورد علاقه ی خود را از تلویزیون به هارد سیستم ضبط کنید. و با استفاده از خروجی HDMI می توانید به تلویزیون های HD متصل شده و تصاویر را در نمایشگر بزرگتر و رزولوشن HD 1080p تماشا کنید.
دقیق همین مدل ا ما داریمنقل قول:
فقط من زمان جستجو کانال های دیجیتال همه کانال ها را پیدا میکنه اما بعد از ذخیره فقط کانال های یک فرکانس را نشون میده. به نظرتون مشکل از کجاست؟
دوستان من یک دستگاه دیجیتال provision x5 برای برادرم خریدم بالاخره .
امروز کلی باهاش ور رفتم دستگاه خیلی خوبیه با mkv هیچ مشکلی نداره و راحت پخش میکنه و کیفیت 1080p هم هست .
اما با زیرنویس srt فارسی بر خلاف اونچه که گفته شده اصلا خوب نیست و حروف رو جدا جدا نشون میده . کلی با encoding های مختلف امتحان کردم ولی هیچ فرقی نکرد . حتی اندازه زیرنویس رو هم نمیتونی تغییر بدی یا من بلد نبودم چون تو تنظیماتش چیزی نداشت .
ولی یه مزیتش این بود که زیرنویس sub/idx رو براحتی اجرا میکنه و مشکلی نداره باهاش . یعنی میشه srt رو به sub/idx تبدیل کرد و فیلم دید باهاش .
حالا امیدوارم با آپدیت مشکلش برطرف بشه .
حالا اگه دوستان نظری یا سوالی چیزی دارن در خدمتم .
تایید میشه فعلا توی فارسی کمی مشکل داره اسمهای فیلمهای فارسی من رو از روی هارد برعکس نشون می ده اما امکاناتش قابل قبوله. فکر کنم دستگاه رو به چین سفارش می دن خودشون هم یه بار تست نمی کنن.نقل قول:
ضمنا شما یه لطفی کن ببین زمانی که از پخش تصاویر و صدا با هم استفاده می کنی (slide show) آیا هنگام عوض کردن عکسها یه مکث نیم ثانیه ای توی پخش صدا وجود نداره. توی تست مطالب ( عکس و mp3) هارد خود من یه همچین حالتی احساس می شد خواهشا این مطلب رو تست کن و منعکس کن. با تشکر
نمی دونم مشکل از کجاست ولی یک مدت گیرنده های مارشال هم این عیب را داشت و شرکت با آپدیت نرم افزار مشکل اش را حل می کرد (با گارانتی رایگان و بدون گارانتی 6000 تومان! برای آپدیت)نقل قول:
آره منم زنگ زدم قسمت فنی با یه بنده خدایی صحبت کردم و اصلا نمیدونست زیرنویس srt چی هست . خلاصه اصلا هم تست نمیکنن به قول شما .نقل قول:
والا همونطور که گفتم واسه برادرم خریده بودم و فقط 1 روز دستم بود الانم دادم بهش ولی چشم حتما میگم یه تست بکنه slideshow رو ببینه این مشکل رو داره یا نه .
سلام
دوستان بهترین مارک گیرنده دیجیتال داخل بازار چیه؟(قیمت برام مهم نیست فقط کامل باشه مثلا 1080p پخش کنه یا مثلا قابلیت اتصال به هارد یا فلش داشته باشه و...)