اينم ازاد بزشكي
همش تموم بلاخره
اين اخريش بود
خيليم ساده بود
Printable View
اينم ازاد بزشكي
همش تموم بلاخره
اين اخريش بود
خيليم ساده بود
این امکان دیگر وجود ندارد ....
مگر انکه ترازتون از تراز اون رشت های که میخوایید بیشتر بشه اینجوری با واحدتون صحبت کنید شاید امکان جابجایی باشد....
نقل قول:
تخمین رتبه قلم چی اصلا واقعی نیست توصیه میکنم این کارو نکنید .....
چون رتبتون رو خیلی کمتر از اون چیز واقعی نشون میده موفق باشید .....
این امکان دیگر وجود ندارد ....نقل قول:
مگر انکه ترازتون از تراز اون رشت های که میخوایید بیشتر بشه اینجوری با واحدتون صحبت کنید شاید امکان جابجایی باشد....
خوب بود پزشکی . زیستش سخت بود
دینی شم مسخره . خدا از اسمون اب فرستاده تا چه میوه ای پرورش پیدا کنه . خیلی نامردی بود .یه چیزایی من در آوردی میگردن پیدا میکنن مسخره ها .
تو ادبیات 2 تا سوال شعر حفظی داده بودند !!!!!! تا حالا سابقه داشته ازاد شعر حفظی بده ؟
رتبه های برتر کنکور رو کی اعلام میکنن ؟
کنکور آزاد رو دادیم و فینیش:دی
البت من فکر میکردم خیلی کشک تر باشه:) ولی خو بد نبود...من با شیمی شروع کردم یکم به نظرم سخت اومد(چون سه هفته هیچی نخونده بودم) ولی فیزیک و ریاضیش عالی بود...تو عمومیا ادب و انگلیس فوق العاده بود...عربی بد نبود دینی بیخود بود.... با توجه به این مدت طویل که درس نخوندم به نظرم خوب یادم مونده بود...5 تا سفید دارم از 180 تا سوال....
دیدم یکی گفته بود تخمین رتبه ی قلمچی واقعی نیست...من نمیدونم با کدوم مدرک این حرف رو میزنین ....این که یکی از قلمچی خوشش نمیاد دلیل نمیشه که از قلمچی بد بگیم...یقیقا تخمین رتبه ی قلمچی از سنجش و گزینه دو خیلی قوی تره....تو سنجش آخر سنجش رتبه ی من رو تو 90 دویست پیش بینی کرد!!!!در حالی که قلمچی بین 850 تا 1000 پیش بینی کرد....تعصب رو کنار بگذارید....هر سازمان آموزشی خوبی و بدی داره...هیچی خالی از اشکال نیست اما کل کار رو زیر سوال بردن خیلی قشنگ نیست... تصمیم رو به عهده ی خواننده می ذارم...با سپاس فراوان
اینو نمیدونم ولی میدونم اگه 1تا 10 بشی زنگ میزنن خونتون میگن: این پسرتون نابغس.:31:نقل قول:
رتبه های برتر کنکور رو کی اعلام میکنن ؟
میشه مال منم تو گزینه دو بزنید ببینید چند میشه
ادبیات 40دینی 40عربی40زبان88
ریاضی20فزیک20شیمی10
بعد معمولا چقدر نزدیک میشه رتبه ای که میده به نتیجه بر اساس پارسال میگم
لطفا راجع بع کنکور کاردانی به کارشناسی هم اطلاعات بدید. ممنون