امیدوارم ژاوی به بازی برسه
اما اگر نرسید هم مشکلی نیست چون این جامها در برابر سلامتی ژاوی کوچکترین ارزش ندارن
اگر مثل بازی رفت بازی کنیم و فقط کمی بیشتر در ضربات آخر دقت کنیم میلان رو به امید خدا میبریم
Printable View
امیدوارم ژاوی به بازی برسه
اما اگر نرسید هم مشکلی نیست چون این جامها در برابر سلامتی ژاوی کوچکترین ارزش ندارن
اگر مثل بازی رفت بازی کنیم و فقط کمی بیشتر در ضربات آخر دقت کنیم میلان رو به امید خدا میبریم
اینیستا: « در لالیگا نیز شانس قهرمانی خواهیم داشت»
هافبک تکنیکی بارسا که در دیدار با اتلتیک بیلبائو گل ابتدایی تیمش را به ثمر رساند، به تمجید از روحیه مبارزه طلبی تیم بیلسا و همچنین توانایی تیمش برای غلبه بر سبک بازی یاران ایالت باسک پرداخت. آبی و اناری پوشان پس از پیروزی در لالیگا، هم اکنون تمرکز خود را به بازی برابر میلان در دور برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا معطوف کرده اند.
کسب سه امتیاز دیگر در لالیگا، قبل از بازی سرنوشت ساز سه شنبه در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، روحیه ای مضاعف به آبی و اناری پوشان داده است. با پیروزی 0-2 بارسا مقابل اتلتیک بیلبائو، فاصله 6 امتیازی بارسا با رئال مادرید همچنان محفوظ مانده است. تمامی بازیکنان در مصاحبه پس از این دیدار، به اهمیت این پیروزی که در واقع هشتمین برد متوالی آنها در لالیگا بود، اشاره کردند.
آندرس اینیستا که پیش از این، شکست تیم ایالت باسک در نیوکمپ را کار دشواری دانسته بود، پس از این دیدار گفت: «بازی بسیار سختی بود که نیاز به مبارزه طلبی داشت. به اعتقاد من بازیکنان تیم ما نمایش بسیار خوبی در این دیدار داشتند. در واقع بیلبائو همه بازیکنان ما، از داخل دروازه گرفته تا خط حمله را به تلاش واداشت و همین باعث شد ما عملکرد خوبی داشته باشیم. ما در این دیدار بازی فوق العاده ای از خود به نمایش گذاشتیم».
هافبک بارسلونا در بخشی از صحبت های خود به تمجید از تیم رقیب پرداخت: «آنها نتوانستند فرصت های متعدد گلزنی بر روی دروازه ما ایجاد کنند، اما با بازی خوب خود ما را به زحمت انداختند. ما باید ارزش زیادی برای این پیروزی قائل باشیم، چرا که اگر فقط یک لحظه در این مسابقه ما آنها را دست کم می گرفتیم، تیم رقیب بازی را به اختیار خود در می آورد».
شادی بی حد و حصر پس از گل
اینیستا همچنین در مورد شادی فراوان پس از گلش گفت: «گلزنی همیشه همراه با شادی است، من هم به همین دلیل پس از گل شادی خود را به این شیوه ابراز کردم. در آن لحظه من تصمیم گرفتم اینگونه خوشحالی خود را به نمایش بگذارم، من همیشه دوست دارم بازیکنی موثر باشم و بازی خوبی از خود به جای بگذارم».
«این گل پس از بازی سریع ما به ثمر رسید، در حالیکه آنها به بازی خوب ما اهمیتی نمی دادند ما آنها را غافلگیر کردیم». آبی و اناری پوشان که امیدوارند به رئال مادرید در صدر جدول نزدیکتر شوند، بعد از ارائه یک بازی خوب، شانس خود برای قهرمانی در لالیگا را همچنان زنده نگه داشته اند. اینیستا همچنین اضافه کرد: «ما به این پیروزی و سه امتیاز آن نیاز داشتیم، چیزی که خیلی برای ما اهمیت داشت. اگر ما همه امتیازهای باقیمانده را بگیریم قهرمانی این فصل لالیگا نیز دور از دسترس نیست».
حالا باید روی بازی خود در لیگ قهرمانان تمرکز کنیم
اینیستا در مورد بازی برگشت تیمش مقابل آ.ث میلان در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا نیز صحبت کرد: «واقعیت آن است که ما در این دیدار باید یک پیروزی کسب کنیم. بازی در خانه و ما از امتیاز میزبانی برخورداریم، لذا ما باید به مرحله بعدی این رقابت ها صعود کنیم و لازمه آن نیز داشتن اعتماد به نفس برای برای دستیابی به این هدف می باشد».
در بخش زیر هم می توانید بخشی از صحبت های سایر آبی و اناری پوشان پس از دیدار شنبه شب بارسا مقابل اتلتیک بیلبائو را مرور کنید:
تیاگو آلکانترا
«ما باید به تیم اتلتیک بیلبائو به خاطر بازی خوبش تبریک بگوییم. آنها فصل خوبی را پشت سر می گذارند، و تیم بسیار جوانی دارند. نتایج خوب آنها تا اینجای کار شایسته تحسین می باشد و نمی توان آن را اتفاقی تصور نمود».
«پاسکاری های مدام و حفظ مالکیت توپ، رمز پیروزی ما در این بازی بود. اینکه در این مسابقه در سطح بالایی ظاهر شویم برای ما بسیار اهمیت داشت».
وی در مورد دیدار مجدد دو تیم در فینال جام حذفی گفت: «تا آن بازی هنوز زمان زیادی باقی مانده است، وقتی ما دوباره با هم روبرو می شویم، در قالب دو تیم متفاوت خواهیم بود. در این دیدار شاهد یک توتال فوتبال خواهید بود، چرا که هر دوتیم با توپ بازی می کنند».
وی در مورد دیدار برگشت تیمش مقابل میلان گفت: «در این بازی هم مالکیت توپ تعیین کننده خواهد بود».
تیاگو در مورد جایگاهشان در لالیگا گفت: «ما امیدواریم به صدر جدول دست یابیم. ما متعقدیم که می توانیم و شایستگی رسیدن به ان را هم داریم. هر چیزی ممکن است رخ دهد و ما به تلاشمان ادامه خواهیم داد، اگر چه ما به اما و اگرها دل نمی بندیم».
کریستین تیو
«اتلتیک بازی بسیار سنگینی را انجام داد. آنها در طول این بازی مرتب ما را تحت فشار قرار می دادند، اما آنچه اهمیت دارد این است که ما سه امتیاز این مسابقه را به نام خود ثبت کردیم».
«گرفتن خطای پنالتی بر روی من، هم برای من و هم برای تیمم رضایت بخش بود. ما هم اکنون روند خوبی را طی می کنیم که این موضوع را با عملکردمان در مسابقات هم می توانید متوجه شوید».
سرجیو بوستکس
«میلان در ضد حملات می تواند خطر ساز ظاهر شود. مسابقه دشواری در انتظار ماست».
«هنوز بازیهای زیادی از لالیگا باقیمانده است، ما تا لحظه آخر دست از تلاشمان نمی کشیم».
جرارد پیکه
«مسابقه بسیار جذابی بود! به اتلتیک برای داشتن چنین تیمی و چنین فوتبالی تبریک می گویم. بازی بسیار تماشایی و جذاب بود».
منبع:سايت رسمي باشگاه
نقل قول:اطلاع رســانی :نقل قول:
شبــکه 3 قــرار شــد بازی بــارســـا-میــلان رو پخش مسـتقیم روی آنتن ببـره
بارسلونا-میلان
ساعت 23:15
شبــکه 3
"همیشه با هم"، موزاییک بازی اف سی بارسلونا - میلان
اف سی بارسلونا خواهان حضور هواداران در بازی برابر آث میلان ایتالیا در ساعت 20 (بوقت محلی) میباشد. هوادارات توسط موزاییکی (کاغذهای رنگی) تحت عنوان "همیشه با هم" از بازیکنان استقبال خواهند کرد.
تیم پپ گواردیوالا سه شنبه شب در یک بازی درگیرانه و سخت، ساعت 20 بوقت محلی در برابر میلان ایتالیا به میدان میرود. ادامه حضور در لیگ قهرمانان دشوار است و با توجه به تساوی دیدار رفت در جوزپه مه آتزا آسان نخواهد بود. تیم در این مقطع زمانی بیش از هر وقت دیگری به هوادارانش نیاز دارد. هواداران میتوانند یار دوازدهم تیم باشند و به کمک آنها میتوان به نیمه نهایی صعود کرد.
درها ساعت 19:45 باز می شوند
لذا باشگاه از هواداران این درخواست را دارد تا در زمان مناسب در ورزشگاه حضور داشته باشند. راس ساعت 20 بازیکنان برای گرم کردن بیرون خواهند آمد. به این ترتیب تیم از لحظات آغازی از اینکه چه تعداد هوادار از آنها حمایت می کنند آگاه خواهند بود. برای آسایش هواداران درهای ورزشگاه از ساعت 19:15 باز خواهد شد. همچنین ، وقتی بازیکنان از تونل خارج می شوند ، تماشاگران نیز قصد دارند با خواندن ‘Sempre Junts’ " همیشه با هم " به بازیکنان خوشامد بگویند.
در کنفرانس مطوباعاتی پس از بازی هفته پیش، جوزپ گواردیولا گفت واضح است که چقدر حمایت طرفداران در زمان های مثل این مهم است . " هواداران در روز سه شنبه به ما اجازه عقب افتادن را نمی دهند . آنها باید برای کمک به ما برای رسیدن به نیمه نهایی به ورزشگاه بیایند. این بازیکنان بازی های زیادی را انجام داده اند که در آن تنها بودند. روز سه شنبه ما یک فینال در ورزشگاه خودمان در برابر مردم خودمان داریم. ما احتیاج داریم ورزشگاه پر شود. ما شانس خوبی برای بردن داریم و باهم موفق خواهیم شد. "
منبع: سایت رسمی باشگاه
20 بازیکن برای بازی امشب
گواردیولا 17 بازیکن از تیم اصلی به همراه مونیسا، تیو و مونتویا از تیم بارسا ب را برای بازی امشب با آ.ث میلان در استادیوم نیوکمپ انتخاب کرده است. ابراهیم آفلای که دیروز 26 ساله شد به همراه تیم تمرین کرد.
استادیوم نیوکمپ برای لیگ قهرمانان اروپا آماده است. باسلونا این دوشنبه آخرین تمرین خود را در جلسه یکی مانده به آخر بازی بسیار تعیین کننده در برابر آث میلان به انجام رساند. گواردیولا با 20 بازیکن یا به عبارت دیگر 17 بازیکن از تیم اصلی به همراه مونیسا، تیو و مونتویا از تیم بارسا ب تمرین کرد. سرمربی بارسا باید تا قبل از بازی، 2 بازیکن را از بین این بازیکنان حذف کند.
ابراهیم آفلای نیز همانند آبیدال با تیم تمرین کرد. این بازیکن هلندی که همین دوشنبه 26 ساله شد، قبل از جلسه تمرین برای هم تیمی هایش سخنرانی کرد و پس از آن همه ایستادند و او را تشویق کردند.
اما ژاوی هرناندز دیروز با تیم تمرین نکرد. گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی گفته بود: «از 2 روز گذشته مشکلاتی برای عضلات ساق پای وی به وجود آمده است که به همین دلیل ما ریسک نکردیم و نگذاشتیم او تمرین کند». امروز صبح آزمایشات بیشتری روی او انجام شده است؛ نام او جزء بازیکنانی است که دربازی حضور خواهند داشت که این به آن معناست که می تواند در صورت لزوم بازی کند.
بارسا آخرین تمرین خود را ظهر امروز در ورزشگاه نیوکمپ انجام داد.
گوارديولا و مسي در انتظار عدد 50 در بازي امشب
بازي امشب پنجاهمين بازي گوارديولا روي نيمكت سرمربيگري بارسلونا در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپاست. حاصل كار گوارديولا در 3 فصل گذشته 2 قهرماني و 1 بار حذف در نيمه نهايي است. تيم گوارديولا در 49 بازي گذشته خود، 30 پيروزي، 14 مساوي و 5 شكست داشته است.
همچنين مسي امشب در آستانه به ثمر رساندن پنجاهمين گل خود در اين رقابت هاست. مسي از 49 گل گذشته خود 41 گل را در دوران مربيگري گوارديولا به ثمر رسانده است. او در 3 فصل گذشته با 9، 8 و 12 گل آقاي گل ليگ قهرمان شد و اين فصل هم با 12 گل در 8 بازي پيشتاز عنوان آقاي گلي اين رقابتهاست.
کوئیپرز هلندی , داور دیدار بارسلونا - میلان
یوفا این داور 39 ساله هلندی را مامور قضاوت این دیدار حساس برگزیده است, این داور اخیرا بازی یک شانزدهم مرحله لیگ قهرمانان اروپا بین زسکامسکو و رئال مادرید را که با نتیجه تساوی 1-1 در روسیه به پایان رسید را قضاوت کرد, همچین این داور دیدار فینال سوپر کاپ اروپا بین بارسا و پورتو که با قهرمانی بارسا به پایان رسید قضاوت کرده بود.
پــــسر کوچک نیوکمپ , همه امشب مــیخوان که سنگ تموم بزاری, یه بار دیگه دنیا رو شگفت زده کن مثل همیشه.
پیش بازی: بارسلونا- میلان؛ بازی مرگ یا زندگی در نوکمپ
یک برد خانگی بعد از تساوی بدون گل دوتیم در سن سیرو، کافی است تا بارسا بتواند خود را به جمع 4 تیم برتر اروپا برساند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب احتمالی :
بارسلونا
والدز
آدریانو، پویول، پیکه، آلوز
اینیستا، بوسکتس، تیاگو
سسک، مسی، سانچس
میلان
آبیاتی
آنتونینی، مکسس، نستا، آباته
نوچرینو، آمبروزینی، سیدورف
بواتنگ
روبینیو، ابراهیموویچ
سایت گل- بعد از تساوی دو تیم در دیدار رفت، بارسلونا در دیدار شنبه شب خود در رقابتهای لالیگا به تعدادی از بازیکنانش در مصاف با اتلتیک بیلبائو (که با برد 0-2 بارسا به پایان رسید) استراحت داد. انتظار می رود که کارلس پویول در دیدار امشب نوکمپ به ترکیب آبی اناری ها بازگردد و در کنار جرارد پیکه در خط دفاعی قرار بگیرد.
چابی ممکن است نتواند در این بازی برای بارسا به میدان برود. البته ساعاتی قبل از آغاز بازی ،مورد تستهای پزشکی نهایی قرار خواهد گرفت ولی او دچار گرفتگی عضلانی شده ولی در صورتی که نتواند برای بارسا به میدان برود، تیاگو جای او را خواهد گرفت. اریک آبیدال و داوید ویا هم قادر به همراهی بارسا دراین بازی نخواهند بود.
آدریانو بعد از سپری کردن مصدومیت در دیدار با اتلتیک به ترکیب تیمش بازگشته و انتظار می رود که پپ گواردیولا سسک فابرگاس را هم بعد از پشت سرگذاشتن محرومیت از ناحیه کمر در اختیار داشته باشد. از همین رو رقابتی حساس را با پدرو برای قرار گرفتن درکنار لیونل مسی که در دیدار رفت به خوبی توسط بازیکنان میلان مهار شده بود و الکسیس سانچس خواهد داشت.
از سوی دیگر ماسیمیلیانو الگری، مربی میلان امیدوار بود تا بتواند مارک فان بومل را که از حضور در بازی رفت محروم بود در اختیار داشته باشد ولی این بازیکن 34 ساله در نهایت به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیم الگری نشد
تیاگو سیلوا، هنوز به خاطر مشکل عضلانی از میادین ورزشی به دور است و از همین رو الساندرو نستا مجددا و بعد از نمایش خوبی که در سن سیرو مقابل بارسا داشت، به ترکیب روسونری بازخواهد گشت
خبر خوبی که در رختکن روسونری به گوش می رسد، بازگشت پاتو است که در دیدار دو تیم در مرحله گروهی در نوکمپ در ثانیه های ابتدایی بازی دروازه بارسا را باز کرد. او بعد از سفر پزشکی ای که به آمریکا داشت، بهبود یافته و می تواند تیمش را همراهی کند. شنیده می شود که او قادر است برای میلان به میدان برود و البته احتمالا نیمکت نشین خواهد بود و زلاتان و روبینیو درترکیب اصلی تیمشان قرار خواهند گرفت.
آیا می دانستید ؟
بارسلونا از اکتبر سال 2009 به بعد در بازیهای اروپایی و در خانه شکست نخورده و آخرین شکست آنها باخت 1-2 مقابل روبین کازان بود
بازی رفت دو تیم با تساوی بدون گل به اتمام رسید و این اولین باری بود که شاگردان گواردیولا در سی دیدار اخیرشان در اروپا به این نتیجه دست یافتند.
اگر مسی در این بازی به گل برسد، رکورد به ثمر رساندن 12 گل در یک تورنمنت لیگ قهرمانان اروپا را خواهد شکست . او درحال حاضر در کنار رود فان نیستلروی، با رکورد این اسطوره هلندی برابری می کند.
میلان تاکنون و در رقابتهای اروپایی مقابل بارسا به 4 برد، 5 تساوی و 5 شکست دست یافته.
شاگردان الگری در رقابتهای این فصل هنوز نتوانسته اند تا دردیدارهای خارج از خانه به پیروزی برسند و سه تساوی و یک شکست را در کارنامه شان ثبت کرده اند.
روسونری در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 1994 و در آتن موفق شد تا بارسا را با نتیجه 0-4 شکست دهد.
زلاتان: مسی سرتاپا مهارت است ولی رونالدو، محصول تمرینات زیاد
مهاجم میلان که یک فصل در بارسا توپ زده معتقد است که مسی بهترین بازیکن دنیاست
سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ مهاجم سوئدی بارسلونا معتقد است که تفاوت اصلی بین لیونل مسی و کریستیانو رونالدو این است که مسی یک فوتبالیست ذاتی است و رونالدو درخشش خود را از تمرین کردن فراوان به دست آورده
این ستاره سوئدی که در فصل 10-2009 در کنار لیونل مسی توپ می زد معتقد است که گرچه رونالدو بازیکن شگفت آوری است ولی تلاش و تمرین فراوان او را به اینجا رسانده
زلاتان در صحبتهایی به تی وی 3 گفت:« مسی سرشار از مهارت و استعداد است ولی کریستیانو رونالدو، ثمره تمرینات فراوان است.»
البته مهاجم میلان معتقد است که شاید کریس رونالدو در مقایسه با مسی بازیکن کامل تری باشد، ولی مسی که با یک پا مهارت فراوانی دارد را بهترین بازیکن دنیا می داند.
ایبرا ادامه داد:« مسی به پای راستش نیازی ندارد. او فقط از پای چپش استفاده می کند و با این وجود بهترین بازیکن دنیاست. تصور کنید که او از پای راستش هم استفاده می کرد. در آن صورت میلان واقعا به مشکلات اساسی برمی خورد.»
فرانکو بارزی:هنوز فکر می کنم بارسا مدعی اصلی است؛الگری باید به همه اعتماد کند
فرانکو بارزی به بهانه مصاف بارسلونا و میلان در نوکمپ با روزنامه آ.اس به گفتگو پرداخته
سایت گل-بازیکنان کمی هستند که به اندازه فرانکو بارزی فوتبال تدافعی را درک کرده باشند؛ستاره میلان آریگو ساکی هنوز اوضاع روسونری را زیر ذره بین دارد.او که معمولا از مصاحبه کردن طفره می رود، در آستانه دیدار حساس دو تیم بارسلونا و میلان با روزنامه آ.اس گفت و گو کرده که متن آن را در اینجا مطالعه می کنید
برای کسی مثل فرانکو بارزی سخت نیست که از دنیای فوتبال دور باشد؟
چرا. مدتهاست که با میلان همکاری می کنم. من روز به روز با فوتبال هستم وبرای تیم بزرگی کار می کنم که همیشه از پیراهنش دفاع کرده ام.خودم را دور از فوتبال نمی بینم.
این افتخار را داریم که برای بازی برگشت بارسا- میلان شما را ببینیم؟
راستش،نه. برای این سفر برنامه ریزی نکرده ام.
بعدازتساوی در بازی رفت و انجام بازی در لیگ ایتالیا،نظرتان درمورد بازی برگشت بابارسا چیست؟
بعداز بازی رفت هفته پیش،فکر می کنم که بارسا مدعی صعود باشد. این فقط نظرمن نیست و بقیه ایتالیایی ها هم این طور فکر می کنند.باین این وجود، میلان هم شانس خودش را دارد. نکته مهم این بود که در سن سیرو گل نخوریم. دفاع ما مقابل حملات متعدد بارسا سرسختانه ایستاده؛ پس به هدفمان در بازی رفت رسیدیم.
یکی از نکات تعجب آور دربازی رفت این بود که میلان بیشتر به دنبال یک بازی کاربردی بود،تا یک بازی زیبا، برخلاف آنچه معمولا از میلان می دیدیم.
بله.میلان اخیرا خیلی خوب بازی می کند.ولی بازی کردن مقابل بارسا داستان دیگری دارد. آنها مقابل دروازه حریف خیلی تماشایی بازی می کنند و بازی سه شنبه شب خیلی جذاب و تماشایی خواهد بود.
زلاتان بهترین سلاح شماست. اوبا انگیزه به نوکمپ خواهد آمد؟
زلاتان بزرگترین سلاح میلان است و همه این رامی دانند.اگر او خوب و آماده باشد که این طور هم هست، برای صعود تیمش به مرحله نیمه نهایی مهم و موثر خواهد بود. هرچند که همه بازیکنان خوب بازی می کنند.الگری باید به همه اعتماد کند.او می داند که همه بازیکنان تیم انگیزه های زیادی برای حذف کردن بارسا دارند
به عنوان مدافعی باتجربه درتیم ملی ایتالیا و میلان،غیبت تیاگو سیلوا را چطور می بینید؟
خیلی مهم است. او یکی از بهترین مدافعان دنیاست،هرچند که هفته گذشته، باحضور نستا، تیم عملکرد تدافعی خوبی داشت.
به عنوان یک مدافع،به نظرتان چطور می توان مسی را متوقف کرد؟
خیلی سخت است.او همیشه خیلی خوب حرکت می کند و فضای خالی برای زدن ضربه نهایی و یاارسال پاسی تماشایی به هم تیمی اش را پیدا می کند.تمام بازیکنان میلان باید مقابل چنین بازیکن خارق العاده ای خیلی هوشیار باشند.چون مسی می تواند درهر دقیقه ای هرکاری انجام دهد.
به نظرتان مسی شبی
ه مارادوناست؟می توان آنها راباهم مقایسه کرد؟
هیچ ربطی به هم ندارند.ناپولی مثل بارسلونای کنونی بازی نمی کرد. بدون هیچ شکی، بارسلونا خیلی قدرتمندتر از آن تیم مارادوناست. بحث این است که باید نقش فابرگاس ، ژاوی، اینیستا، بوسکتس را هم درنظر داشت. همه این بازیکنان هستند که بارسلونا را مبدل به بهترین تیم اخیر نموده اند.
شماکه بازیکن مورد علاقه ساکی بودید، درمورد مربیان باما صحبت کنید.نظرتان درمورد گواردیولا چیست؟
او وقتی بازیکن فوتبال هم بود،خیلی باهوش بود.همیشه وقتی درزمین بود، خواسته و هدفش روشن و مشخص بود. می دانست چطور حرکت کند و سایرین را به حرکت وا دارد
خب درمورد مورینیو بگوئید
او یکی از مربیان بزرگ است. درایتالیا، انگلیس وپرتغال به موفقیت رسیده و الان می تواند این موفقیتهارا دراسپانیا هم تکرار کند.او شخصیت کافی برای دستیابی به موفقیتهای مهم و حکمرانی در رختکن را دارد.این بدشانسی اوست که با این بارسا رودررو شده.
کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 3 آوریل 2012امروز ما احتیاج داریم تا آخرین لحظات تشویق شویم !
لندن ، پاریس ، رم ، لندن ، مونیخ؟
پویول: " آنها به من گفتند در ماه می مونیخ فوق العاده هست ... مثل همه شما. "هوادار اول: " شب قهرمانان ... دو تیم بزرگ .. آنها قصد دارند شبی عالی را به کام فوتبال رقم بزنند! "
کاریکاتورهای روزانه ی الموندو در 3 آوریل 2012
هوادار دوم: " و من امیدوارم نتیجه کام ما را تلخ نکند. "
گواردیولا: احساس می کنم که میلان گل می زند؛چابی می تواند بازی کند
مربی تیم کاتالان بی صبرانه در انتظار بازی امشب نوکمپ است
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا معتقد است که تیمش دست کم دوبار در دیدار امشب به گل می رسد. البته او بعید می داند که دروازه تیمش در بازی امشب بسته بماند
دو تیم میلان و بارسا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در سن سیرو به تساوی بدون گل دست یافتند و مربی تیم کاتالان بی صبرانه درانتظار دیدار برگشت دو تیم درنوکمپ است
گواردیولا در کنفرانس خبری قبل از بازی به خبرنگاران گفت:« احساس می کنم که میلان مقابل ما به گل می رسد. به همین خاطر است که باید خیلی هوشیارانه حمله کنیم و سعی کنیم فرصتهای زیادی را خلق کنیم. بازی سختی خواهد بود. میلان در خط دفاعی خیلی محکم و منسجم است و ضد حملات آنها هم نگران کننده است؛ آنها مهاجمانی مثل ایبراهیموویچ و بواتنگ را در اختیار دارند.»
مربی جوان بارسا ادامه داد:« ما باید با ریتم بالایی بازی کنیم و منسجم باشیم و از حداکثر توانمان بهره ببریم.»
روز دوشنبه اعلام شد که چابی ارناندس احتمالا دربازی امشب غایب خواهد بود و با مصدومیت عضلانی دست و پنجه نرم می کند ولی طبق صحبتهای گواردیولا این بازیکن اسپانیایی شانس حضور دراین بازی را خواهد داشت
گواردیولای 41 ساله دراین باره گفت:« نام چابی در لیست قرار دارد. این بدان معناست که او می تواند بازی کند.او مشکلات فیزیکی دارد ولی من خوشبینم و فکر می کنم که این مشکل مانع از بازی کردن او نخواهد شد. اگر او آماده باشد قطعا بازی می کند و درغیر این صورت بازیکن دیگری جای او را خواهد گرفت.»
ماریو گومز: خودم را با مسی مقایسه کنم؟مگر دیوانه ام؟
مهاجم آلمانی بایرن مونیخ با وجودی که گلهای فراوانی را برای تیمش به ثمر رسانده ولی اصلا خودش را با مسی مقایسه نمی کند
سایت گل- ماریو گومز در آستانه دیدار امشب تیمش مقابل المپیک مارسی در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد
گومز در پاسخ به سوالی که او را با لیونل مسی مقایسه می کرد گفت:« من دیوانه نیستم و نمی خواهم خودم را با مسی مقایسه کنم و یا خودم را در کنار او قرار دهم.چون خیلی روشن است که مسی بهترین است؛ شاید بهترین بازیکنی در میان تمام کسانی که قبل از او آمده اند و بعد از این خواهند آمد.»
گومز 26 ساله در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا 11 گل برای بایرن به ثمر رسانده و این درحالی است که مسی تنها یک گل بیشتر از او زده و عدد 12 را مقابل نامش می بیند.
گومز در ادامه صحبتهایش که در روزنامه اسپورت کاتالونیا منتشر شد گفت:« من و مسی دو بازیکن کاملا متفاوت هستیم. اینکه بتوانم به گلهای بیشتری نسبت به مسی دست بیابم فوق العاده است ولی خودم را با او مقایسه نمی کنم.»
این بازیکن آلمانی در41 دیدار رسمی ای که در طول امسال و درتمامی تورنمنتها برای بایرن برگزارکرده، 37 گل به ثمر رسانده و این آمار یوپ هاینکس، مربی گومز را هم تحت تاثیر قرار می دهد:« گومز در مقابل دروازه حریفان قابلیتهای فوق العاده ای دارد.»
گالیانی: میلان در دیدارهای این فصل برای بارسا دردسر ساز شده
دو تیم در رقابت های این فصل سه بار با هم روبرو شدند
سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، معتقد است با توجه به دیدارهای قبلی میلان مقابل بارسا در این فصل، روسونری می تواند راهی مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ شود.
دو تیم در مرحله گروهی رقابت ها دو بار مقابل هم قرار گرفتند که بعد از تساوی 2-2 در نوکمپ، بارسا در دیداری نزدیک در سن سیرو 3-2 به پیروزی رسید.
دیدار رفت دو تیم در مرحله یک چهارم نهایی هم با تساوی بدون گل به پایان رسید و گالیانی معتقد است تیم حریف نمی تواند به راحتی راهی مرحله بعد شود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما با این هدف که جایی در مرحله نیمه نهایی پیدا کنیم، مقابل بارسا قرار می گیریم. بارسا در سه دیدار قبلی مقابل ما به دردسر افتاده است."
پاتو در فهرست میلان برای دیدار امشب قرار دارد و گالیانی امیدوار است این مهاجم برزیلی با پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت بتواند بار دیگر برای روسوتری گلزنی کند.
" باید ببینیم شرایط چطور پیش خواهد رفت؛ آنگاه سرمربی تصمیم خواهد گرفت. من دکتر نیستم اما پزشک باشگاه به من گفت که در آمریکا یک درمان قطعی برای او پیدا کرده اند."
حمایت آبیدال از هم تیمی هایش در آستانه دیدار مقابل میلان
آبیدال همچنان با سایر بازیکنان بارسا تمرین می کند و تنها ساعاتی پیش از دیدار حساس مقابل بارسا، دنی آلوس یک عکس از این مدافع فرانسوی در صفحه توئیترش قرار داد
سایت گل- اریک آبیدال، مدافع فرانسوی بارسا، از هم تیمی هایش در آستانه دیدار مقابل میلان در لیگ قهرمانان اروپا حمایت کرد.
این مدافع 32 ساله در یک ماه و نیم گذشته برای بارسا بازی نکرده و در حال حاضر در انتظار عمل پیوند کبد است. او سال گذشته یک تومور را از کبدش خارج کرده بود.
با این وجود آبیدال همچنان با سایر بازیکنان بارسا تمرین می کند و تنها ساعاتی پیش از دیدار حساس مقابل بارسا، دنی آلوس یک عکس از این مدافع فرانسوی در صفحه توئیترش قرار داد.
مدافع برزیلی در کنار عکس نوشت:" ما اینجا هستیم؛ آماده برای بازی مقابل میلان. پیش به سوی بازی. ما ترسی از این دیدار نداریم."
آبیدال که در سال 2007 به بارسا پیوست، در ابتدای سال جدید قراردادش را تا سال 2013 به بارسا تمدید کرد.
گواردیولا بازی را با نمایش گل پیش بینی کرد
گواردیولا گفت که تیمش به خاطر امید ماندن در لیگ قهرمانان بسیار هبجان زده است. او باور دارد که میلان به گل خواهد رسید و تیمش باید راهی برای ایجاد هرچه بیشتر موقعیت گل پیدا کند. «وضعیت ساده ای است و تیمی که ببرد به مرحله نیمه نهایی راه خواهد یافت. ما بازی های بسیاری انجام دادیم، اما این بازی ها مرا به یاد اولین روزهای مربیگری ام می اندازد که احساس خوش شانسی و برتری داشتم».
جوزپ گواردیولا پس از جلسه تمرین در نشست مطبوعاتی پیش از بازی گفت: «موفقیت ما این است که برای پنجمین بار متوالی برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان می جنگیم؛ این نشان دهنده این است که ما کارمان را به خوبی انجام داده ایم.من واقعا افتخار می کنم». مربی بارسلونا گفت: «وقتی شما تا این حد در رقابت ها پیش بروید، همه بازی ها حیاتی محسوب می شوند. امید ماندن در لیگ قهرمانان برای ما بسیار هیجان انگیز است». گواردیولا آشکارا گفت که «وضعیت ساده ای است. تیم برنده به مرحله نیمه نهایی راه خواهد یافت. من میدانم که میلان به گل خواهد رسید؛ آن ها پتانسیل این را دارند و این چیزی است که من به بازیکنانم گفته ام. ما در این دو روز اخیر بر روی چگونگی ساختن هرچه بیشتر موقعیت گل کار کردیم. باید راهی بیابیم تا بتوانیم در دفاع بسیار قدرتمند آن ها رخنه کنیم. من ایمان دارم که راهی پیدا خواهیم کرد».
مربی بارسا پیش بینی کرد که بازی برگشت لیگ قهرمانان با نمایش گل همراه خواهد بود. گواردیولا توضیح داد: «میلان با وجود نتیجه 0-0 برای بازی آسوده است. ما باید با قدرت بسیاری بازی کنیم و راه خوبی برای حمله به آن ها پیدا کنیم. ما قادر به دفاع از نتیجه برای یک مدت طولانی نیستیم». این کاتالانی ترس و واهمه ای از ستایش آث میلان نداشت: «میلان تیمی است که پتانسیل آن را دارد تا بر بازی ها تسلط یابد. وقتی در دیداری حضور دارند که تحت تسلط قرار گرفته اند، در زمین خود به خوبی دفاع می کنند و در ضد حمله بسیار قدرتمند هستند. آن ها می توانند باعث حذف ما شوند.آن ها صدرنشین لیگ ایتالیا هستند و بازیکنان فوق العاده ای دارند».
اهمیت بازی منطقه ای
برای گواردیولا مهم ترین جنبه بازی فردا، «بازی منطقه ای بارسا و ایجاد عدم تعادل در مناطق مختلف زمین است». او اضافه کرد: «ما باید در کناره ها بازی کنیم. این کار را می توانیم توسط بازیکنان ساکن و بازیکنان مهاجم انجام دهیم».
مربی بارسا درمورد توانایی ابراهیموویچ در کنترل توپ های هوایی هشدار داد: «وقتی او توپ ها را در هوا دریافت می کند، از ما پیشی می گیرد و ما بازی را از دست رفته می پنداریم؛ ما سعی می کنیم تا او را در بازی متوقف کنیم و در دور ترین حد ممکن از زمین خود نگه داریم». وقتی یک خبرنگار ایتالیایی از او درمورد توانایی مسی در به ثمر رساندن گل به تیم های ایتالیایی سوال کرد، وی پاسخ داد: «مسی به تنهایی نمی تواند دفاعی که از 8 یا 9 بازیکن تشکیل شده است را در هم بشکند؛ ما باید به عنوان یک تیم عمل کنیم. با این وجود درمورد مسی شوخی نکنید. او را تحریک نکنید».
ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد
همراه با ژاوی و یا بدون او، که با مصدومیت ساق پا دست و پنجه نرم می کند، «تیم با 11 بازیکن به زمین خواهد رفت و شک نکنید که تمام تلاش خود را می کند». گواردیولا تصدیق کرد که زمین برای بازی فردا در بهترین حالت خود قرار دارد. او صحبتش را با گفتن این که بازی هایی همچون بازی فردا باعث می شود که احساس برتری به او دست دهد، به پایان رساند: «این بازی ها بسیار من را خوش حال می کند. ما بازی های بسیاری انجام دادیم اما این بازی ها مرا به یاد اولین روزهای مربیگری ام می اندازد که احساس خوش شانسی و برتری داشتم».
نوار 16 بازی همراه با گلزنی در خانه، در بازی های لیگ قهرمانان
بارسا در امر گل زنی در بازی های لیگ قهرمانان که در خانه برگزار شده از 28 آوریل 2009 تا به حال ناکام نبوده است.
از آن زمان به بعد ، آنها به طور میانگین 2.93 گل در بازی های خانگی به ثمر رسانده اند.
در مقابل آث میلان تنها اینکه مانع گلزنی ایتالیایی ها در زمین خود شویم مهم نیست . بارسا به گلزنی نیز احتیاج خواهد داشت. اما بازی های اروپایی در کمپ نو ، یک موقعیت خاص برای کاتالان هاست تا آنها را شکست دهند و به مرحله ی بعد راه پیدا کنند. در حقیقت ، آنها حداقل یک بار در همه 16 بازی اروپایی خود که در خانه برگزار شده موفق به گلزنی شده اند. آخرین باری که موفق به گلزنی نشدند به 28 آوریل وقتی که با چلسی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان 0-0 مساوی کردند برمی گردد. از آن زمان به بعد ، آنها حداقل یک بار در هر بازی خانگی موفق به گلزنی شده اند.
بارسا در 16 بازی آخر 47 بار گلزنی کرده است ، میانگین 2.93 گل در هر بازی . بهترین گلزن تا به حال لئو مسی با 18 گل بوده : 5 گل در 12-2011 ، 6 گل در 11-2010 و 7 گل در 10-2009 .
تاریخ در کنار اف سی بی
مدافعان قهرمانی (بارسلونا) در نیمه نهایی های اخیر هیچ وقت هر دو بازی رفت و برگشت را از دست نداده اند و در بازی های که در کمپ نو برگزار شده ، نتیجه لازم را برای رفتن به چهار تیم نهایی کسب کرده اند . در مجموع در این مسابقات 14 گل به ثمر رسانده اند و 2 گل دریافت کرده اند ، نتایج شامل برد 5-1 در برابر شاختار ( 2011 ) ، 4-1 برابر آرسنال ( 2010 ) ، 4-0 برابر میلان ( 2009 ) و 1-0 برابر شالکه 04 ( 2008 ) می باشد.
این خیلی خوبه که ابیدال و داوید ویا به بچه ها روحیه دادن امیدوارم باز هم مثل فصل گذشته هم قسم بشن و برن فینال و برای اولین بار و اولین تیمی باشیم که دو سال پشت سر هم قهرمان اروپا بشیم
ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 3 آوریل 2012
با این تیم و با این تماشاگران .....امروز به نیمه نهایی میرویم!
بارسا-میلان ( 20:45 به وقت محلی )
بازی بزرگ اروپایی در نوکمپ
ژاوی دیروز تمرین نکرد ، اما در 11 نفر قرار میگیرد
10 دستورالعملی که گواردیولا به تیم داد
---------- پست اضافه شده در 02:53 PM ---------- زمان پست قبلی در 02:28 PM ----------
==================
ترجمه ی تیترهای روزانه ی الموندو در 3 آوریل 2012
شب قهرمان
لیگ قهرمانان_ بارسا-میلان ( 20:45 )
بارسا در مقابل یک چالش تاریخی: بازی در پنجمین نیمه نهایی پیاپی
پپ:"آنها گل میزنند و مهم ترین چیز ایجاد موقعیت گل های زیاد است"
مسی، قهرمان _ ایبرا:" مسی سرشار از استعداد است و ک*ریس تمرین زیاد میکند "
گواردیولا به ایتالیایی ها توصیه کرد که ستاره ها را هدف قرار ندهند
ژاوی که دیروز تمرین نکرد ، در لیست قرار دارد ، اما درد همچنان ادامه دارد