ببینین تو صفحه گلد نت چی نوشته
مشترکین محترم از تاریخ 92/5/27 محصولات ADSL شرکت مخابرات خراسان رضوی برخوردار از دانلود شبانه رایگان (از ساعت 1 الی 7 صبح) فقط شامل طرح بعثت، طرح کمپین نوروزی، طرح آشنای خانواده و طرح کمپین آشنای اول می گردد
Printable View
ببینین تو صفحه گلد نت چی نوشته
مشترکین محترم از تاریخ 92/5/27 محصولات ADSL شرکت مخابرات خراسان رضوی برخوردار از دانلود شبانه رایگان (از ساعت 1 الی 7 صبح) فقط شامل طرح بعثت، طرح کمپین نوروزی، طرح آشنای خانواده و طرح کمپین آشنای اول می گردد
نقل قول:
اونوقت ما که اینهمه پول دادیم رفتیم طرح طلایی یا نقره ای گرفتیم چی؟نه سرعت داره نه شبانه=یعنی برید بمیرید می دونستم دولت جدید بیاد از دولت قبلی بدتره بخاطر همین من8ساله رای نمیدم وشناسناممو با مهر اینا نجست نمیکنم
سلام به همگی
مام که این پیامو دیدیم به کل کفری شدیم و به قول این رفیقمون سرمون رو کوبیدیم به کیبرد که کلید اسپیسش شکست!!!
به وزیر نامحترم مخابرات هم ایمیل زدیم از طریق اون لینک هم شکایت فرستادیم. ببینیم بلاخره پیگیری میشه یا نه ... خدایی سرعت شبانه بیشتر از 10 کیلوبایت نبود ، همونم از ما گرفتن ...
مخابرات برو به جهنم...
های وب سلام من دارم میام...:n25:
دوستانی که از حجمشون کم شده تو ریز مصرف دانلود امروزشونو (از ساعت 1 تا 7) تو قسمت محاسبه شده زده یا تو قسمت رایگان ؟
آخه این عکس ریز مصرف امروز صبح منه درحالیکه تو قسمت رایگان زده ولی فک کنم از من کم کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم فحش ندید بهتر هست چون یا فیلتر میشه یا بسته میشه هنوزم دولت کلیدساز روزهای اول چه کار میخواد بکنه باید فقط به تهران شکایت کنیم و هر روز ایمیل بزنیم مخابرات مشهد هم بجای نمیرسین چون همینطور که امید گفت و همینطور که قبلا گفتم احمدی نژاد تخصص در آوردن آدم های بیسواد و... به مملکت بود خود مخابرات و کارمندهاش فقط به فکر پول هستن همین ماموریت های الکی همیشه اونها میلیونی صاحاب میشن و هیچ کاری مخابرات مشهد نمیکنه همینطور که تا حالا نکرده و نامحدود وصل نشده هیچ شبانه هم ورداشتن
یکی از بچه لطف کنه متن یکنامه رسمی برای برداشتن نامحدود شهر مشهد و برداشتن شبانه و دادن به بخش خصوصی یعنی گلدنت و دزدی های مخابرات مشهد بنویسه هرروز ایمیل بزنیم شاید در انتخاب مدیران جدید مخابرات مشهد تاثیری بگذاره چون همه میدونیم قبلا روزی که میخواستیم ثبت نام کنین گفتن شبانه داره و باید اگه شبانه میخواستن بردارن برای ثبت نام های جدید و تمدید های جدید بر میداشتن
فیبر نوری هر کس میتونه وایمکس بگیره خط مسی هم بطور متال برن شرکت دیگه شبانه نباشه های وب میگیری سرعت بالاتر حجم زیاد هم شارژ کنی گیگ خیلی ارزون تر میشه
کثافتا من همین چن روز پیش رفتم یک گیگ خریدم همش زیر سره این گلد نت دزده!و بعدش این مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی !
ما که طرح ویزه همکار داریم به احتما 99 درصد دیگه شبانه نداریم!خوب شدش دیشب چیزی نزاشتم دانلود کنه!وگرنه 1 گیگم میپرید فردا به بابام میگم بره پیگیری کنه ببینه این چه وضعشه آخه!!!! دیشب ی چیزی بهم میگفت دانلود نکن اتفاقا تا3 ام بیدار بودم!:n02:
تو روح مخابرات مشهد
دزد
..
..
دزد
برید به سایت تابناک قسمت با بینندگان مشکل رو مطرح کنید و مطمنا اگه زیاد باشیم در سایت مطرحش می کنه و یقینا بهترین جا است چون وقتی سر وصداش بالا بگیره مجبور هستن جواب بدن. 100% اقدام کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این یعنی چینقل قول:
اخه بعثت شبانه اش از 12 شروع میشه نه یک
دوستان بازهم اطلاع رسانی کنند
خدایا فقط شکرت
دیشب گذاشتی بخوابم دی ال نکنم
از این بعد 28 هر ماه دانلود نکنید
زمان دزدی است دوستان مشهدی:n09: