قبلنا تو نسخه های قبلی آهنگامونو تو شاخه mp3 بازی می ریختیم و تو خود بازی می تونستیم گوش بدیم
تو این نسخه واسه اینکه آهنگامونو تو بازی بشنویم چی کارباید بکنیم؟
Printable View
قبلنا تو نسخه های قبلی آهنگامونو تو شاخه mp3 بازی می ریختیم و تو خود بازی می تونستیم گوش بدیم
تو این نسخه واسه اینکه آهنگامونو تو بازی بشنویم چی کارباید بکنیم؟
beny جان اون net framework 3.5 که لینک دادی دموستنقل قول:
این اصلشه . منتها حجمش بالاست . لینکشم مستقیمه . 197 مگابایت .:46:
کد:http://software.unl.edu/pub/winxp/Microsoft/Microsoft%20.NET%20Framework/3.5/dotnetfx35.exe
نقل قول:
دوست عزیز بفرما
اول از منوی استارتروی قسمت ران کلک کرده و regedit را تایپ میکنید و روی ok کلیک کنید. از طریق مسیرزیر به ولیو CSDVersion دسترسی پیدامیکنید.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows
رو CSDversion کلیک کنید و مقدار 200 ( برای سرویس پک 2 ) یا 100 (برای سرویس پک 1 ) رابه 300 تغییر بدهید. صفحه را ببندید و ریستارت کنید.
بله درسته من این رو دیدم ولی با در نظر گرفتن اینکه خیلی ها در دانلود اون هم مشکل دارند این رو گذاشتم .. البته آپدیتی که توسط فایل اینستالر دو مگابایتی انجام میشه 60 مگ بود !نقل قول:
البته برای sp3 اکس پی و sp1 ویستا همین هم زیاده ! چون پیشفرش بیشتر اینها رو دارند !
من یه چیزی تو gta کشف کردم !!!!
البته نمیدونم شاید خیلی هاتون دیده باشید ... ولی من هنوز تو خماریش موندم :18:
یه ماشین با کلاس دیدم رفتم سوار شدم، سیستم گویا هوشمند داشت !!!!
یعنی تو gps که تعیین میکردی کجا میخوای بری، سیستم گویاش بهت میگفت از کجا بری.
مثلا میگفت : 100 متر دیگه بپیچ دست راست !!!! :18:
آدرس رو هم درست میداد !!! :18:
بعد میگفت تا ... متر دیگه بپیچ دست چپ.
به نظر من خیلی جالب ساختن.
البته مسخره نکنید، شاید خیلی هاتون پیدا کرده باشید ولی من تازه پیدا کردم :11:
دو ساعت زور زدم تا اون تیکه riva tuner بیاد تا مشکل لود اشیا درست شه ...حالام که اومده و روش کلیک کردم باز همونطوریه و فرقی نکرده.اگه من راه رو درست رفته باشم
نتیجه میگیریم این مشکل طبقه گفته ی beny nvidia از کمبود رمه که تا عرضه پچ باید صبر کرد وکاریش نمیشه کرد .... یعنی من دیگه مشکلی ندارم و فعلا بازیو میذارم کنار تا پچ بیاد یا اینکه یه ترفنده دیگه درست شه ...
ولی اگه یکی از بچه ها تونسته این مشکلو رفع کنه حتما بیاد بگه .... تشکر
-------------------ویرایش-----------------------
الان که پست معروف رو نگاه کردم (آخرین ویرایشش رو) متوجه شدم که علاوه بر لود نشدنه اشیا داخل بازی من ، تکسچر ها هم دیر لود میشوند ...حالا یه سوال این دومشکل به هم مربوطند ؟ یعنی راه حلشون با پچه....یا لود نشدنه اشیا به خاطره چیزه یگه ایه ؟
چون این لود نشدنه تکسچر رو میشه یه جوری فعلا تحمل کرد ولی لود نشدنه ساختمونا و ... رو اصلا نمیشه (داری با ماشین میری یهو میخوری به یه دیواره نامرئی)........من طبق دستورالعمل riva tuner رو اجرا کردم و تیک مورد نظر رو هم زدم ولی بازم درست نشد چرا ؟ بازیو دوباره نصب کنم ؟ درایور رو دوباره نصب کنم ؟ چیکار کنم ؟دارم دیوونه میشم بخدا..........
آره تو xbox360 دیده بودمنقل قول:
حالا یه کار دیگه بهت میگم بکن:
برو یه کافه ای جایی حسابی میگساری کن (ادبیات رو داری!!!!!:27:) بعدش ببین رانندگی چه فازی میده!!:21:
اصل کار روون بودن بازیه ... با این برنامه over clock کن ببین چه حالی میده :31:نقل قول:
دو ساعت زور زدم تا اون تیکه riva tuner بیاد تا مشکل لود اشیا درست شه ...حالام که اومده و روش کلیک کردم باز همونطوریه و فرقی نکرده.اگه من راه رو درست رفته باشم
نتیجه میگیریم این مشکل طبقه گفته ی beny nvidia از کمبود رمه که تا عرضه پچ باید صبر کرد وکاریش نمیشه کرد .... یعنی من دیگه مشکلی ندارم و فعلا بازیو میذارم کنار تا پچ بیاد یا اینکه یه ترفنده دیگه درست شه ...
ولی اگه یکی از بچه ها تونسته این مشکلو رفع کنه حتما بیاد بگه .... تشکر
منظورت بار هست ؟نقل قول:
آره تو xbox360 دیده بودم
حالا یه کار دیگه بهت میگم بکن:
برو یه کافه ای جایی حسابی میگساری کن (ادبیات رو داری!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بعدش ببین رانندگی چه فازی میده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی برم شراب بخورم مست بشم ؟
تو داری من رو به کارهای خلاف شرع دعوت میکنی ؟ :31:
فردا حتما میرم، الان دیگه وقت خوابه.
فکر کنم شب خواب ببینم به جای نیکو با رفیقم داریم بیلیارد بازی میکنیم :20:
راستی این بیلیاردش رو چه باهال ساختن !
فعلا ... بای بای.
آره دیده بودم جالب بود ولی حال نمیده میدونی چجوری باید قطعش کرد؟؟؟نقل قول:
یه چیز دیگه هم توی یه لباس فروشی بود که نمیدونم چی بود چون تو ماموریت بودم نمی تونستم ازش استفاده کنم بعداً میرم ببنیم جی بود ولی فکر کنم game بود...
یه چیزه جالب دیگه به نظر من این بود که اگه حس رانندگی نداری میتونی واسه خودت تاکسی بگیری هرجایی هم بخوای طبق منویی که تو تاکسی داره می برتت!!!!