سلام.
کاور ژلهای و محافظ شیشه لطفا پیشنهاد میدید؟ ارزانترینش چه قیمت دارند؟ ممنون.
Printable View
سلام.
کاور ژلهای و محافظ شیشه لطفا پیشنهاد میدید؟ ارزانترینش چه قیمت دارند؟ ممنون.
سلام
امروز داشتم قيمت ها رو مشاهده ميكردم. چشمم به x8 خورد . گوشي خودم هم همين هست كه به قيمت 210 تومان گرفتم . الان ديدم حدود 200 تومان گران شده . ! تعجب كردم. واقعا قيمت گوشي ها بالا رفت . همين الان ديدم در سايت دي جي كالا قيمت با گارانتي 410 تومان بود ! ( جهت اطلاع بود!:20: و همچنین میبینم که دیگه این تاپیک مثل سابق نیست یادش بخیر .«خیلی خلوت شده» :20:)
موفق باشيد:40:
دوستان وقتي از google play دانلود ميكنيم ، فايل apk رو روي sd card ذخيره ميكنه ؟اگه ميكنه كجان پس ؟
در sdcard/downloadنقل قول:
نه اونجا ذخیره نمیشه. احساس میکنم وقتی که دانلود تموم میشه ، بعد نصب برنامه دیگه از فایل نصبی چیزی نگه نمیداره.نقل قول:
سلام به همگی
دنبال یه رام میگردم برا بازی هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ اجرای بازی و برنامه.الان رام من priume hd هستش
مثلا تو این رام برنامه Magic Mirror, Hair styler v2.1.2 و بازی های nfs most wanted , trial xtreme hd اجرا نمیشن در صورتی که
برای چنتا از بچه هایی که x8 دارن اجرا شده بود
خواهش میکنم جواب بدین
به نظر من بهترین رام برای هسته اصلی یا همون استوک رام fde+4 ورژن جدیدش هست . شما میتونید اینجا مراجعه کنید : (من خودم هم از همین رام استفاده میکنم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام,
آموزش فلش کردن گوشی ، نصب کرنل ، نصب ریکاوری ، روت کردن » همه و همه در یک ویدیو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد:shayanjojo
موفق و پیروز باشید :46:
سلام رام استوک 2.2 برای x8 هست؟؟
نه متاسفانه سونی بالا تر از 2.1 بیرون نداد.ولی رام های کاستوم زیادی برای x8 هست که میتونی استفاده کنی.:sq_25:نقل قول: