تو تبریز هم سفیدش هست هم سرمه اینقل قول:
نقره ای ندیدم ولی
کدوم شهری؟
Printable View
تو تبریز هم سفیدش هست هم سرمه اینقل قول:
نقره ای ندیدم ولی
کدوم شهری؟
سلام به همه...
گویا بحث خرید قاب ارک اس هست...من هم میخوام قابش رو بخرم...چند قیمته؟از کجا میشه خرید؟(اصفهان کسی سراغ نداره)
شرکت سوتی بلاخره آپدیت رو برای اندروید 4 ارائه داد اما برای کشور های اسکاندیناوی ( فنلاند نروز سوئد دانمارک و ... )و برای دیگر کشور ها برای آپدیت از طریق معمول طی 2 تا 3 هفته آینده .
اما نیاز به صبر برای 2 تا 3 هفنه اینده نیست.
با فلش firmware4.1.A.0.562 به راحتی گوشی خود رو به اندروید 4 آپدیت کنید
آموزش کار با فلش در دیگر پست ها گذاشته شده
برای دانلود فریم ور به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود فلش تولز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت فلش تولز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود برنامه برای روت کردن اندروید 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شخصا آپدیت کردم به اندروید 4 و واقعا دارم لذت می برم تمام ضعف ها بر طرف میشه
و تغییراتی :
1- اضافه شدن تسک منیجر
2- تغییرات کلی setting و اسکرین لاک
3- تغییرات در دوربین
4- شماره گیری هوشمند
5- بهینه شدن مصرف باتری به صورت چشمگیر
و....
سوالی بود در خدمتم .
با نصب ics رم خالی چند مگ میشه؟
مثل اینکه دیگه بالای 70 نمیره
جالبه بدونی وقتی 2.3 رو بار اول اجرا میکنی رم آزادش حدود 160:20:نقل قول:
اما ics حدود 210 مگ فری داره .:18:
واقعا بی نظیره امکاناتش دیونه کنند است .
تسک منیجر به صورت فوق العاده سریع کار میکنه . میتونی تنظیم کنی در بک گراند گوشی هیچ برنامه ای باز نمونه
قسمت مپ گوگل و فیسبوک این ساید رو خاموش کنی .
و...
همین الان زدم دانلود شه :دی
اگه در مورد روتشم توضیح میدادی دیگه عالی میشد.کرنل که نیست؟با فست بوت باید نصب بشه؟
از کدوم کرنل استفاده کردی؟
روتش ONE CLICK ROOT که هم روی بوت لودر باز هم بوت لودر بسته اجرا میشه . راحترین روش . لبته هنوز خودم روت نکردم . روشش هم ساده اسنت برنامه روت رو اجرا میکنید بعد گوشی وصل میکنید سیستم که کوشی شناخت گوشی روت میشه ریست میشه دوباره بوت میشه . ( یعنی قرار چه حالی بکنیم ما ) :8:نقل قول:
این فقط واسه arc s هستش دیگه ...
مگه نه؟؟!!!
واسه آرک کی میاد؟؟؟
برای آرک هم کار میکنه فکر کنم . !! برای ray va neo v va هم اومده خواستن بگن بزارم لینکشو .نقل قول:
رام خاورمیانه آرک اس
لینک می دید ؟؟
از طریق PC Companion امکانش نیست رام خاورمیانه رو بگیریم ؟؟