نه نمیشه چون مراقب ها چک میکنه و اگه بفهمن تخلف حساب میشه(به ریسکش نمی ارزه)نقل قول:
در ضمن فکر کنم میان دفترچه ها رو از روی زمین جمع میکنن
Printable View
نه نمیشه چون مراقب ها چک میکنه و اگه بفهمن تخلف حساب میشه(به ریسکش نمی ارزه)نقل قول:
در ضمن فکر کنم میان دفترچه ها رو از روی زمین جمع میکنن
نه نمیشه راس ساعت جمع میکنند!نقل قول:
پاسخنامه ها یکی شده ولی دفترچه سوالات رو که میندازی رو زمین میان دفترچه ها رو جمع میکنند می برند!
خلاصه امکانش نیست همون راس 75 دقیقه وقت دارید!
پارسال که این طور بود!
گفتند یکشنبه یعنی فردا روی سایته!نقل قول:
کد:www.sanjesh.org
سلام دوستان من خیلی استرس دارم و میترسم به هدفم نرسم به خاطر همین از تک تکتون استدعا می کنم که بهم کمک کنید و بگید رشته عمران دانشگاه شریف واسه منطقه 2 چه رتبه ای میخواد هیچ جا گیرم نمیاد هیچ کارنامه ای :41: یا لااقل یه کارنومه از بالاترین رتبه ای که عمران شریف قبول شده اگه دارین بهم بدین خواهش می کنم :42::44:
واقعآ چیز زیادی نمونده 3 روز دیگه. چقدر این روزای آخر سخت گذشت و میگذره...
من که این اخرا اصلآ حوصله خوندن نداشتم مخصوصآ سرما هم که خوردم خیلی بد شد کلی موندم عقب
فقط خداکنه نتیجه خراب نشه
پس طبیعی زدم به سیم آخر ؟ همش دارم تلوزیون نگاه می کنم ! افتادم تو خط خرید نوت بوک ! دیگه به کنکور فکر نمی کنم !
بچه ها به بعد الظهر پنج شنبه فکر کنید
من که 9 ماهه دارم برای اون لحظه برنامه ریزی می کنمنقل قول:
یعنی از لحظه ای که تابستون تموم شد
وقتیه که باید تمام برنامه هایی که تو این مدت که قرار بود درس بخونم ولی به جای درس خوندن همش برنامه می ریختم اونا رو عملی کنم
کامپیوترم خیلی به هم ریخته باید مرتب شه . سایت ها و وبلاگ هام... برنامه نویسی .... گرافیک ....
از همه بدتر بیخودی نشستن پای تلویزیون و نداشتن برنامه و حوصله سر رفتن...:31:
نشستن پای کامپیوتر ساعت 9 صبح و نگاه کردن به ساعت که ببینی شده 1 ظهر و خودت نفهمیدی کی گذشت!!:31:
GTA و فوتبال و NFS بازی کردن بدون استرس
موسیقی . گردش . مسافرت . مهمانی
تا لنگ ظهر خوابیدن :31:
این رو بگم تمام چیزایی که بالا گفتم رو تاحالا انجام می دادم(زمان درس خوندن) فقط هنگام انجام دادن عذاب وجدان داشتمنقل قول:
من حدود ماه آذر بود افتاده بودم تو خط خرید هارد اکسترنال (دو ماه ادامه داشت) تمام سایتا رو زیر و رو کردم (خوب شد نخریدم)
فروردین افتادم تو خط خرید نوت بوک
خرداد افتادم تو خط خرید --- و خریدم و الان هم باهاش فرصت برابر نگاه می کنم
من کلا تو هر دوره ای به یه چی گیر میدم دیگه
آخ دست گذاشتی رو دلمنقل قول:
نوکرتم با این حرفات
چه حالی بده بعدظهر پنجشنبه
واییییییییییییییییییییی:39:
واقعیتش اصلا نمیتونم تصورش کنم که بی خیال دارم pes2012 بازی میکنم اصلا نمیتونم تصور کنم که درس ندارم و همه کارام بدون محدودیت زمانیه
این کنکور با من چیکار کرده
یعنی میشه من یه وقتی رو ندونم از بیکاری چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19: بهترین روزام خواهد بود.
باورتون میشه تا حالا جرات نکردم تو تقویم بعد 9 تیر رو نگاه کنم؟
واسم گنگه
یعنی چی؟
من و بدون کنکور؟(مسلمان و دروغ(واو مباینت از زبان فارسی3)
میشه؟
دستام داره میلرزه بای. . .. . . .... . .. .... . .. . . . . . . :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
همه اونا که گفتین یه طرف ولی من حسابی موندم که بعد کنکور درصدام رو در بیارم یا نه.؟
چون اگه بد بشن کل اون 1 ماه هم خراب میشه
بابا الان ساعت 8 شد چرا کارتا رو نمیزارن.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نمیدونه>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
ساعت 2 میاد رو سایت الان اخبار گفت