[QUOTE=h@medM;6274839]سلام
چطوری میشه سیستم رو به اون بکاب اولیه که تو هارد هیدن هست ریستور کرد وخلاصه سیستم رو مثل روز اول کرد..(در ضمن سیستم الان رو هوا ست و بلا استفاده..)[/QU
کسی اطلاعی نداره؟
Printable View
[QUOTE=h@medM;6274839]سلام
چطوری میشه سیستم رو به اون بکاب اولیه که تو هارد هیدن هست ریستور کرد وخلاصه سیستم رو مثل روز اول کرد..(در ضمن سیستم الان رو هوا ست و بلا استفاده..)[/QU
کسی اطلاعی نداره؟
سلام
من یه مشکل دارم
چند وقتیه که ویندوز روی عکس باتری توی تسکبار ضربدر کشیده
و باتریم هم زود خالی میشه
میخواستم ببینم مشکل از چیه و کسی راه حلی داره؟
شما با برنامه Drive info از Nero مدل دقیق اپتیکو پیدا کنید به سایت سازنده مراجعه کنیدنقل قول:
اخرین فریم ویر رو دانلود و در حالت Safe Mode ویندوز نصب و ریست کنید!
سلام
بچه ها قضیه این چیه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظرفیت الانش از ظرفیت اسمی بیشتره،چجوری میشه ؟؟؟ :blink:
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید
اخیرا وقتی میرم توی LifeFrame و میخوام فیلمای قدیمی رو 2باره نگاه کنم ، کل برنامه هنگ میکنه و یعدش بسته میشه ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟
سلام لطفا میشه تو یه پست جدید ترین درایورها برای این مدلو بذارین کل درایور های مور نیاز اگه اپدیت بشه که عالیه
ممنون :11:
سلامنقل قول:
تعداد درایورها و نرم افزارها که کم نیست به نظرم بهتره که به همون سایت اسوس مراجعه بشه .
اخه به نظر میاد اونا قدیمی هستند اصلا دیگه اپ نمیشند
به نظرم تنها مهمترین چیز که باید همیشه آپدیت باشه درایور گرافیک INTEL و ATI/NVIDIA و همچنین sound هست که نه از سایت asus بلکه از خود سایت اصلی باید دانلود کرد .نقل قول:
بقیه نرم افزارها هم طوری هست که اختصاصا مربوط به همون مدل asus هست و ورژن جدیدتری در جای دیگه وجود نداره !!!
سلام من درایور 11.2 داشتم پاکش کردم کلا و الان 11.7 از خود سایت ای ام دی گرفتم ولی وقتی نصب کردم کاتالیست نصب شد و درایور نصب نشد میشه کمک کنین چیکار کنم کاتالیست هم همش میگه این درایور نصب شده باهاش سازگار نیست مثل حالت بی درایور شده چند بار هم امتحان کردم نشد