DHCP رو فعال کن و سیو کنی فک کنم درست بشهنقل قول:
Printable View
DHCP رو فعال کن و سیو کنی فک کنم درست بشهنقل قول:
سلام
من الان سه تا رکورد دارم که ترافیک یه گیگ هر ماه هست من هر کاری کردن نتونستم انلاین پرداخت کنم روی فیلد پرداخت هیچی نیست قسمت جزئیات رو هم زدم چیزی نشد
یه وسال دیگه چرا دو تا ترافیک اخری رو زده اول هر ماه (ماه 10 و 11 ) ولی برا 9 رو زده 30 ؟ من از وسط ماه نه بودم که منتقل شدم روی این سرویس قبلش روی پنل قبلی بودم
فعال کردم نشد در ضمن من تنظیمات کارت شبکه را این جوری گذاشتمنقل قول:
DHCP رو فعال کن و سیو کنی فک کنم درست بشه
مودم خنده داره بعضی وقته می تونم برم تو تنظیماتش بعضی وقتا نه باید کامپیوتر ریست کنم تا یره
مودم خوب وبی درد سر برای مخابرات اصفهان چیه وایرلسش مهم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که رفتیم شکایت کنیم وسط کار ارور داد
نقل قول:
بنده اجازه ام دست خودم هست فقط سوالم اینجاست که حضرتعالی می خواهید بعنوان کارمند مخابرات استان اصفهان تشریف بیارید برای مناظره یا بعنوان کارمند شرکت پرورش داده ها؟؟
متأسفانه و یا خوشبختانه یک ایراد بسیار اساسی و حیاتی در پنل شما پیدا کردم که بعلت اینکه می خواهم از تأثیــر مثبت اعلامش مطمئن شوم این ایــراد را در این هفته به سازمان تنظیم مقررات اعلام و گزارش می کنم.
حقیقتاً بعید می دانم با توجه به عمـــــــــق این ایــــــــراد سازمان تنظیم مقررات حتی منتظر پاسخ شما شود:5:.
:20: چه فرقی میکنه شما اجازه ات رو بگیر و بیانقل قول:
او او منو ترسوندی :8:
سلام
اگر صفحات این تاپیکو خونده باشی میفهمی که بیشترشون شبانه میخان و به وضعیت فعلی معترضند در مورد پنل هم خیلی بد شده و الکی الکی حجم کم میمکنه انگار جوری تنظیم شده که خودش هر دفعه که به اینترنت متصل بشی مقداریشو اتوماتیک برداره
قصد تهمت زدن ندارم ولی اکثرا با نظر من موافقن بلاخره یجای کار عیب داره
ضمنا اگر چیزی به شما نمیماسه چرا انقدر بهتون بر میخوره:5:
دوست عزیز شما سه تا دلیل بیارین که شبانه رایگان نباشه بهتره
نقل قول:
یسری به این تاپیک بزنید دیگه منت سر ملت نمیزارینن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من D-Link 2640U دارم انصافا راضیم ! شما میتونی یک TP-LINK 8811 ّبخری حدود 22-23 ت که با مخابراتم هیچ مشکلی نداره !نقل قول:
مودم خوب وبی درد سر برای مخابرات اصفهان چیه وایرلسش مهم نیست
بعدم شما چندین کانکشن ساختین ! من پیشنهاد میکنم اول سعی کنید مودم رو بصورت PPOE کانفیگ کنید ازش مطمئن بشین بعد BRIDGE ! بعد اینک تا حالا مودم کانفیگ کردین ؟ اگه نکردیدن از یک کسی که بلده بخواین بیاد خونتون کمکتون کنه !
esfahanweb شما که از شبانه رایگان و طرح زمرد خبر دادی پس چی شد ؟ سرکاری بود ؟!
طرح زمرد هنــوز در مرحله پیشنهاد است ، متأسفانه بعضی افراد که به این تاپیک هم سر می زنند با این طرح مخالفند چون با قابلیتهای فعلی نرم افزارشان این طرح قابل اجرا نیست.نقل قول:
با سلامنقل قول:
منظورتون از نرم افزار همین پنله ؟ پس مخابرات مشهد چطوری چند تا طرح گذاشته 128 نامحدود و .. هم طرح حجمی
مخالف یعنی کاربرها یا مخابراتی ها؟
به نظر من اگه بیان چند تا طرح بذارن یکی حجمی یکی نامحدود یکی شبانه رایگان