برا منم از دیشب تا حالا خراب شده سرعتم باز رفته رو سی چهل کیلوبایت
Printable View
برا منم از دیشب تا حالا خراب شده سرعتم باز رفته رو سی چهل کیلوبایت
همیشه تو این مواقع برید به استاتوس مودم و snr و پهنای باند خططتون ببینیدنقل قول:
شاید نویز گرفته باشه خططتون و شرکت پهنا باند رو کم کنه مثلا برای من خیلی از این اتفاقا افتاده که اگر نویز بگیره خطمن پهنای باندو کم میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;نقل قول:
اسکرین شات گرفتم
خططتون عالیه مخابرات شما رو محدود کرده شما تا 24 مگ هم میتونید دانلود داشته باشید یعنی با سرعت 3 مگ بر ثانیه هم میتونید دانلود کنید ولی الان خططتون روی 2 مگ باز هم با سرعت 256 کیلو میتونید دانلود کنید ولی مخابرات شما رو محدود کردهنقل قول:
نگاه کنید من هم واسه 3 ماه از مخابرات سرویس گرفتم و شبانه رایگان بود ولی خودشون گفتن شبانه رایگانو ما تا 256 سرعتشو کم می کنیم
بیشتر مواقع هم درست بود با سرعت 30 کیلو دانلود میکردم ولی بعضی وقتا از دستشو در میرفت و با سرعت 1مگ دانلود میکردم نمیدونم قضیه از چه قرار بوده
خلاصه اگر الان دارید از شبانه رایگان استفاده میکنید پس خود مخابرات سرعتو کم کرده
بله خطم مشکلی نداره ساعت یک شب که میشه سرعتم رو محدود میکنند الان برای وبگردی هم مشکل دارم سه ماه پیش به وزارت ارتباطات شکایت کردم تا یه مدت سرعتم خوب شده بودنقل قول:
دوباره باید شکایت کنم
هر کس از دست مخابرات اراک شاکیه از طریق این لینک میتونه شکایت کنه
کد:https://195.ict.gov.ir
خب سرویس شما شبانه رایگان داره؟بعد خودشون گفتن شبانه رایگانو محدود می کینم یا نه؟نقل قول:
چون من قم که بودم محدودیت گذاشته بودند و گفتند ما سرعتو برای شبانه رایگان روی 256 میذاریم
حالا نمیدونم تو شهرتون هم این قانون هست یا نه؟!
من تو روز سرعتم رو 250 شبا میاد رو 30 تا 40 پشتیانی مخابرات که کلا جوابگو نیست میگه شبا دانلود زیاد سرعتت کم میشه
من سرویس دو مگ خریدم باید حداقل رو 250 بم سرعت بده تو قرادادم ننوشته شبا سرعت کم میشه
ماهی 150 دارم پول اینترنت میدم شبا نمیتونم حتی وبگردی کنم مخابرات اجازه نمیده از شرکهای دیگه اینترنت بگیرم چون انحصار فیبر نوری رو مال خودش کرده
مخابرات منطقه ما خط مسی واگذار نمیکه تا همه مجبور بشن از خودش اینترنت بخرن
الان ساتیا بم sms داد 50 گیگ ترافیک 60 هزارتومن
مخابرات کلاه بردار 50 گیگ رو 112 هزارتومن میفروشه
دیشب هم سرعت افتضاح بود
نقل قول:
این ساتیا شبانه رایگان داره یا مثل مخابرات محدود میکنه و از این مسخره بازیها در میاره از خودش ؟