فکر نمیکنم با اسپلیتر فرقی داشته باشهنقل قول:
فرقش با اسپلیتر در اینه که اسپلیتر دوتا خروجی داره یکی برای مودم یکی برای تلفن ولی میکروفیلتر فقط یه خروجی داره برای تلفنه
Printable View
فکر نمیکنم با اسپلیتر فرقی داشته باشهنقل قول:
فرقش با اسپلیتر در اینه که اسپلیتر دوتا خروجی داره یکی برای مودم یکی برای تلفن ولی میکروفیلتر فقط یه خروجی داره برای تلفنه
یه سوال برام پیش اومده.یعنی با اینترنت ماهواره ای اگه وبگردی کنی از حجم ترافیک adsl کم میشه؟! فک نکنم این جوری باشه....این جور که من دیدم وقتی با اینترنت ماهواره ای وصلی کل پهنای باند سند کردنت میشه با Adsl.یعنی چه وبگردی چه دانلود!!! پس این حساب 14 گیگ شما درست از آب در نمیاد...نقل قول:
حذف شود.............
نقل قول:
دقیقا اینطوری درمیاد:20: . البته بازم میگم برای یکی مثله من شاید شما اصلا نخواید وبگردی کنید و کل ترافیک مثلا 8 گیگتون رو بخواید بزارید برای اینترنت ماهواره ای! اونطوی میشه حتی بالای 150 گیگ هم گرفت ولی من یه کاربر معمولی اینترنت رو گفتم که حداقل روزی 2 ساعتی هم وبگردی میکنه! به هر حال از ترافیکش کم میشه
البته اگر خیلی طالب ماهواره ای هستین مک تست هم میدن خیلی ها(با هزینه کم) (اطلاعات بیشتر معذورم) میتونید سرعت بالا رو تجربه کنید :11:
این جوری بگیم درست تره: اینترنت ماهواره ای از ADSL برای سند استفاده میکنه.البته اینو میدونستم.من چیز دیگه ای پرسیدم دوست عزیز.نقل قول:
بر چه اساسی زمان استفاده از اینترنت ماهواره ای اگه وبگردی کنیم فقط از حجم ADSL کم میشه؟ مگه بین دانلود و وبگردی فرقی هست؟نقل قول:
دوست من خیر فرقی نیست امانقل قول:
خیلی خوبه که شما یه نتورک ماتیورینگ داشته باشی یا فایروال میبینی که هنگامی که قصد داری وارد یه سایت بشی درمرحله اول باید سند داشته باشی
بعد هم دریافت اطلاعات
به عنوان مثال من تا از شما چیزی نپرسم که شما نمیای به من چیزی جواب بدی ایا تا حالا شده؟
به هر حال شما هرطوری حساب کنید باید فکر سند هم باشید
من گفتم که هر 1گیگ دانلود حدود 50 مگ سند میخواد اونم در شرایط بسیار عالی و لینک های مسقتیم همچنین سرعت مطلوب شما.
قائدتا هر مقدار که سرعت سند شما بیشتر باشه رسیو شماهم بیشتره
ا.........
به هر جهت اگر که بتونید یه ADSL نامحدود گیز بیارید با سرعت سند بالا میتونید سرعت رسیو بالایی هم داشته باشید بسته به نوع سرویس ماهواره ای تون.
به عنوان مثال شما الان که فرمودید مگه دانلود با وبگردی فرق داره گفتم بزار خودم یه تستی کنم
۱۳۹۰/۵/۱۷00:10:002MB 66KB976KB
بنده همین الان دیسکانکت کردم و ریز مصرفم رو نگاه کردم
دیدم 2 مگ دریافت داشتم و حدود 1 مگ ارسال! به عبارتی برای وبگردی ارسال بیشتری نیاز دارید ! تا دانلود
چون معمولا وقتی دانلود میکنید مقداری اطلاعات سند میشه و شروع به دانلود میکنه تنها از یه سایت و سرور معین ولی وبگردی اینطوری نیست چون شما تنها با یه سایت و صفحه خاص سروکار ندارید
.
:11:
دوست عزیز ممنون از پاسختون اما شما نوشتین من با ADSL روزی 60-70 مگ حداقل وبگردی دارم که میشه ماهی حدود 2 گیگ و 700-800 مگ فقط میمونه برای سند اینترنت ماهواره ای!!! من میگم چرا حجمی که صرف وبگردی میشه رو از ترافیک ADSL خودتون کم میکنید؟نقل قول:
یعنی اینکه اگه به فرض ADSL شما ماهی 3 گیگ ترافیک بهتون بده و اینترنت ماهواره ای داشته باشین در هر صورت چه وبگردی کنید چه دانلود این 3 گیگ صرف سند کردن اطلاعات میشه و ریسیو با اینترنت ماهواره ای هست که نامحدوده.
سلامنقل قول:
درست متوجه شدین (همونطوری که گفتم خودم رو میگم) بنده زیاد وبگردی میکنم معمولا هم حدود 30 تا 40 مگ سند هست و بقیش رسیو > من گفتم 60 تا 70 مگ درست گفتم معمولا هر از گاهی چشممون یه کلیپ اهنگ و یا..
میگیره
همه این ها سند میخواد دوست من. البته منظور من کل وبگردی بود شما درست میگید.:11:
به هر جهت میتونید اینترنت ماهواره ای رو هم تست کنید.
اما از نظر هزینه برای بنده معقول در نمیاد ! بازم میگم برای بنده؛ شاید برای شما بسیار مناسب باشه
............
این اینترنت ماهواره ای ها هم که میبینید حدود ماهی 30 تومن میشه سرعت هم حدود 120 هست اکانت 1 مگ درصورتی که شما با حدود ماهی 50 تومن میتونید سرویس های مناسبتری گیر بیارید که فقط شبانه بتونید حدود 4 تا 5 گیگ دانلود کنید به عبارتی ماهی همون 120 گیگ که میخواید با ماهواره ای بگیرید(همین ارم نت تا مدتی پیش حدود 1 پیش میشد با سرویس 256 شبی 3.5 تا 4 گیگ گرفت ولی الان بد شده)
دستت درد نکنه ولی فکر نکنم با 50 تومن بشه همچین سرویسی رو در حال حاضر از این شرکتهای مزخرف گرفت
درست میگی چون الان خیلی وضع بد شده!نقل قول:
به زور شبی یه گیگ میگیرن ! :20:
کلا بیخیال ماهواره ای شدن هم بهتره دردسرازی خودشو داره!