کامارو جان این عکسها رو از کجا پیدا میکنی؟!!
عالی بود
Printable View
کامارو جان این عکسها رو از کجا پیدا میکنی؟!!
عالی بود
اين تصاوير مربوط به مجلات دانشمند بسيار قديمي است...دهه 40 و 50 كه پدرم ميخريد و هنوز هم از آنها داريم..من مقالات خودرو و معرفي خودروهاي آنرا خيلي دوست داشتم و از همان بچگي ميخواندم..تصميم گرفتم كه از تصاويرشون عكس بگيرم و اينجا بگذارم..خيلي جالبه..
يكي از مدلهايي كه خيلي برام جالب بود ( و هست) پونتياك و دماغه خاص اونه..تقريبا اين فرم دماغه توي همه مدل پونتياك وجود داره و بيشتر يه كلاس و شخصيت منحصر بفرد به اون داده..
گاهي اوقات توي تبليغات شركت نشون ميدادند كه اين دماغه نرم پلاستيكي خاصت جذب ضربه خوبي در تصادفات داره و البته بر اثر ضربات محكم هم خراب نميشه و حتي رنگ اونهم صدمه نميبينه!! از اين مدل پونتياك GRAND AM من توي ايران نديدم..بجز يه مدل كه فكر كنم پلتفرم مشابهي با نوا كوپه داشت (اسم دقيق اون مدل را نميدونم)
اينجا تصوير همان مدل در سال 1973 در مجله دانشمند سال 1352 و خاصيت ارتجاعي همان دماغه اثر فشار را نشون ميده..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
گرندام یه دونه 4 در ش مدل 1973 تهران هست
با سلام
من بین دوستان فورد باز هیچ به حساب میام ( و علاقه چندانی هم به موستانگ ندارم ) ،
این مطالبی که اینجا میذارم رو از تحقیقات فروم های همسایه و ... بدست اوردم :
نسل 1 : 1964 - 1973
این نسل طلایی ترین سالهای تولید موستانگ بود :
نسل 2 : 1974 - 1978
( از نظر من ) افتضاح !
من هیچ وقت نفهمیدم که چطور از 73 به 74 اینجوری شد :
من شیشه میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اام
البته طلق هم بد نیست اگه گیر بیاد
اگه گیرت نیومد باید بدی برات بسازن
اصفهان هست حدود 400 فکر کنم در بیاد
دمتون گرم مرسي
يعني هر نوع شيشه ماشيني كه بخواهيم ميتونن بسازن؟ شيشه واقعي يا اپكسي گلاس؟ اگر شيشه واقعي باشه ارزش داره..چون ممكنه براي خيلي از ماشينها اصلا نشه شيشه گير آورد...مثل شيشه عقب ريويرا دم قايقي...!!!نقل قول:
اگه گیرت نیومد باید بدی برات بسازن
اصفهان هست حدود 400 فکر کنم در بیاد
من يكي دو بار اين نسل سوم ( 74) رو از نزديك ديدم...ميتونم بگم بيشتر به يه ماشين ژاپني كم مصرف دهه 70 شبيه بود تا يه ماسل قدرتمند آمريكايي...هيچ چيز جذابي در اون نديدم و به زور ميشد ردپاي يه طرح آمريكايي رو توي اون ديد..اما انگار همون مدلهاي معمولي و بي رمق هم اينروزها خيلي الكي الكي قيمت پيدا كردند و قيمتهاي اونها مثل همون اسب وحشي آمريكايي( ماستنگ) داره چهار نعل ميتازه!!نقل قول:
نسل 2 : 1974 - 1978
( از نظر من ) افتضاح !
من هیچ وقت نفهمیدم که چطور از 73 به 74 اینجوری شد :
بله شیشه واقعی میسازن
هم سفید و هم رنگی
چند روز پیش اونجا بودم گفت 1 هفته پیش یه کرایسلر از تهران اومده بود شیشه جلوش رو براش ساختیم حدود 500 هزینه برداشت