سلام دوستان کمک فور ی فوری من هر وقت vpn استفاده میکنم در اسیاتک اینترنتم قطع میشه علت چیه؟
Printable View
سلام دوستان کمک فور ی فوری من هر وقت vpn استفاده میکنم در اسیاتک اینترنتم قطع میشه علت چیه؟
این دیگه از اون مشکلات عجیب غریب و تخیلیه :دی فکر نمیکنم دلیلش این باشهنقل قول:
اینو بگم که من امروز حدودا 20-30 بار دیسی شدم و چراغ adsl مودمم خاموش شد بلافاصله روشن شد
و آن زمان که آسیاتک آدم میشود
256 حجمی همین الان:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرعت دانلود بهم تا 120 هم میده خدا کنه کمتر نشه:31:
اینم مال ساعت 1هستش خدا کنه که مثل سابق نشه:2:
زیاد خوشحال نباش اول هفته بر میگرده به حالت قبل:27:ولی تا میتونی ازشون بدوش:27:نقل قول:
برای من که فرقی نکرده با 1 مگ حجمی سرعتش مثله قبله!! 105 kl مگیره اکثر اوقات الان هم میبینین
امروز رفته بودم شرکتشون تو خیابون عباس اباد داشتن سرور ها شون رو عوض میکردن به احتمال زیاد به همین خاطره که بعضی از مناطق قاط زده سرعتشون زیاد شده
:31:خدا نکنه مثل قبل بشه:2:نقل قول:
شایدم بشه چون اولین هفته که اومده بودم آسیاتک 128 بود سرعتم هفته اول بهم 150 وقتای خلوت بهم 200 هم میداد که یه دفعه رفت رو 15:2:
خدا کنه تغییر نکنه همینجوری سرعت بالا بده:40:
مگه خیلی ببخشیدا مغز خر خوردن که پول اضافی به مخابرات بدن و پهنای باند رو تامین کنننقل قول:
مطمئن باش اول هفته که اینترنت ها میخواد تعطیل بشه درست میشه بخاطر سالگرد انتخابات و مراسم رحلت امام:27:
به زور می خواهند ببرن مردم رو رحلت :( ! اینترنت داغون شده !
:31::31:خدارو شکر خدارو شکر سرعت ما زیاد هم شده از 30 رسیده به 100:38:نقل قول:
همون اینترنت ما رو گرفتن دادن به شم :41::18:نقل قول:
یه نکته دیگه ، من اینترنت 1 مگ نیمه شب نیم بها گرفته بودم ، سرعت تا 220 هم می رفت شب ها 2 به بعد ! ولی سرویسم رو که تغیر دادم 1 مگ نیمه شب ها رایگان ! سرعت به زور 70 می رسید !
عجب آدم های شارلاتانی هستند
سلام دوستان
از كدوم قسمت ميشه حجم باقي مونده رو چك كرد؟
اينجا 8 تا قسمت هست ... همه رو امتحان كردم اما پيداش نكردم ... اگه آدرس بديد ممنون ميشم
:11: