سلام کسی پیدا نشد جواب من را بدهد؟ یعنی اینجا هم پارتی می خواد تا جواب آدم را بدهند؟ یا کسی بلد نیست؟نقل قول:
به هر حال از اینکه پاسخ من را می دهید پیشاپیش تشکر می کنم.
:10::10::10:
Printable View
سلام کسی پیدا نشد جواب من را بدهد؟ یعنی اینجا هم پارتی می خواد تا جواب آدم را بدهند؟ یا کسی بلد نیست؟نقل قول:
به هر حال از اینکه پاسخ من را می دهید پیشاپیش تشکر می کنم.
:10::10::10:
با تشكر از راهنماييتوننقل قول:
من باز موفق نشدم دستورات شما رو مو به مو انجام دادم
حالا نميدونم چطوري بقيه كار ( با چند آي دي لوگين شدن ) را انجام دهم
يه سؤال ديگه هم داشتم : يه گوشي چيني دارم كه وب كم هم ميشه ولي وقتي وصلش مي كنم به كامپيوتر و تصوير دارم توي ياهو كه ميرم و گزينه my web رو ميزنم پيغام ( the webcam does not support the required image size) رو ميده
ميشه بگين مشكل از چيه؟
سلام من دنبال برنامه اي هستم كه بشه اي دي كه با ياهوم لوگين شده پسوردش رو ببينم اگه برنامه اش هست بهم بدينش مرسي
سلامنقل قول:
شما احتمالا يه جاي كارت ايراد داره چون من الان خودم دارم استفاده ميكنم و ميشه
به بزرگي و كوچكي حروف توجه كردي توي رجيستري . ميدوني كه نسبت به اون حساسه ها
اگر هم كاركردن با رجيستري برات سخته به نظر من يه سري به اينجا بزن و برنامهاي رو كه گذاشته دان كن و حال كن حجمش هم كمه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1873652&postcount=5
سلامنقل قول:
اين طور كه از ظاهر پيغام پيداست سايزي كه دوربين شما ميده مناسب براي ياهو مسنجر نيست و احتمالا سايز بزرگتر ميخواد
موفق باشي
اقا يون كسي نيست به ما كمك كنه
چت منو دوستمو يه نفر تونسته متناشو بخونه اين شخص نه به كامپيوتر من دسترسي داشته نه كامپيوتر دوستم
لطفا به من بگيد چجوري اينكارو كرده يا اصلا امكان پذير هست اينجور كاري ؟:41::41:
به كامپيوترت دسترسي نداشته يا به رمز ياهونقل قول:
چون اگه به كامپيوترت به هر نحوي دسترسي داشته باشه ميتونه بفهمه
من از كافينت و از خونه و از محل كارم باهاش چت كردم يه جا نبوه كه بگم از يه كامپيوتر برداشته پسوردمم رو فكر مميكنم برداشته باشه اگه من بخوام اينكارو بكنم چكار بايد بكنم؟نقل قول: