نقل قول:
فرقشون اينه كه اگه گوشيتون ساپورت شده نباشه اون كلاينت كار نميكنه ولي اينا كار ميكنن.
براي اين كه بين پي دي اي ديگه رفته و كرك نميكنه.
نقل قول:
فرقشون اينه كه اگه گوشيتون ساپورت شده نباشه اون كلاينت كار نميكنه ولي اينا كار ميكنن.
براي اين كه بين پي دي اي ديگه رفته و كرك نميكنه.
ممنون دوستاننقل قول:
فقط !اگه نیازی نیست که نصب کنم اون بازی هائی رو که وقتی خریدم روش نصب بود و حتی بعد هک هم فعال نمیشه رو چیکار کنم؟همه رو uninstall کنم؟و کرک شده اش رو بریزم؟یا یه جوری میشه فعالشون کرد چون من سرعت نتم پائینه و سخته که اینهارو دانلود کنم؟
و س.ال اخرم هم اینکه فرقی میکنه که این کلاینت رو نصب بکنم با زمانی که نصب نکنم؟
salam
ma do ta moshkel daram
man aval narm afzar ngage ro dawnload kardam bad az rar kharejesh kardam do ta fail bod1
ngage v1.20 va ngagelangpack
ke ngage v1.20 nasb nashod bad az koli soal :41:valy ngagelangpack bad az koly soal nasb shod
:41:hala bazzi ro mirizam vali to bazi nemire va ekhtare zir ro mide
:41:game not found on memory card
:41:khamosh va roshan ham kardam valy farghy nakard
:41:kenar baziha ham neveshte trial 2
man
n95 8gb v30.0.018
va version barname ngage ham hast
v1.20 1511
hakk ham hastam
bebinam farghe klaine ngage 1.40 (1557) ba in ghadimia chie?
va age game trial ro sh nabashe chi?
masalan man ba barname ngage bazi download kardam vali triale vali ro axe game trial nazade
نقل قول:نقل قول:Please write Persian. And don't write pinglish!!! It's against low of this Forum
:13:
:46::46::46::46::46:babat in mozo mazerat mikhamنقل قول:
camputeram farsi neminevise mitoni komakam koni:41::41::41::41:
شما مراجعه کنین به این تاپیک:
و اگر مشکل داری برو اینجا:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=618
:11::11::11::11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=341848
تو رو خدا فارسی تایپ کن ...!نقل قول:
bebinam farghe klaine ngage 1.40 (1557) ba in ghadimia chie?
va age game trial ro sh nabashe chi?
masalan man ba barname ngage bazi download kardam vali triale vali ro axe game trial nazade
برای اینکه بفهمی تریا هست یا نه باید خودت بازی کنی و تست کنی ...!
در ضمن این کلاینت جدید هم برای بازی های جدید تریل هست ...!
شما خودت رو هک کردی یا گوشی رو :دینقل قول:
salam
ma do ta moshkel daram
man aval narm afzar ngage ro dawnload kardam bad az rar kharejesh kardam do ta fail bod1
ngage v1.20 va ngagelangpack
ke ngage v1.20 nasb nashod bad az koli soal [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] valy ngagelangpack bad az koly soal nasb shod
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hala bazzi ro mirizam vali to bazi nemire va ekhtare zir ro mide
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] game not found on memory card
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] khamosh va roshan ham kardam valy farghy nakard
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kenar baziha ham neveshte trial 2
man
n95 8gb v30.0.018
va version barname ngage ham hast
v1.20 1511
hakk ham hastam
برو تو App.Manager و N-Gage رو پاک کن ... بعد N-Gage 1.20 رو حتما باید نصب کنی ... Lang Pack رو نمیخواد نصب کنی ...!
زیاد فرق نداره ...! چون کلاینت گوشی شما هم جدیده ...!نقل قول:
ممنون دوستان
فقط !اگه نیازی نیست که نصب کنم اون بازی هائی رو که وقتی خریدم روش نصب بود و حتی بعد هک هم فعال نمیشه رو چیکار کنم؟همه رو uninstall کنم؟و کرک شده اش رو بریزم؟یا یه جوری میشه فعالشون کرد چون من سرعت نتم پائینه و سخته که اینهارو دانلود کنم؟
و س.ال اخرم هم اینکه فرقی میکنه که این کلاینت رو نصب بکنم با زمانی که نصب نکنم؟
اون بازی ها رو هم از تو خود نرم افزار انگیج دکمه ی C رو بزن و پاک کن اگه میخوای ..!