خیلی ممنون ولی هزینه ی چراغ چقدر میشه؟؟نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون ولی هزینه ی چراغ چقدر میشه؟؟نقل قول:
چراغ جلو 206 هر عدد قیمت 55 هزار تومننقل قول:
مگه خطر های اسپورت معمولی (طرح مزدا 3) را بخوای نصب کنی با فابریکی فرق میکنه؟نقل قول:
گر به سیم کشی ماشین آسیب نزنه نه مشکلی نداره
واسه تیپ 2 روغن چی بریزم؟
سوکت هایی که میزارن رو چراغ های اسپرت گاهی قطعی داره یا درست جا نمیوفته و متاسفانه بر میدارن سیم هارو میچینن.نقل قول:
شما حواست باشه.
در مورد روغن هم برای تیپ 2 بهران سوپر پیشتاز و ایرانول رویال رو تعریفش رو شنیدم.
تو خارجی های هم لیکومولی مناسب بوده ( البته لیکومولی ایران پر میشه و تحت لیسانس )
توتال 7000 و 5000 هم مناسبه هستند برای تیپ 2
گارانتی هم کاری به این چیزها ندارند و خودتم درگیر گارانتی نکن ماشینو هرجوری دوست داری اسپرت کن در مورد چراغ هم چراغ اسپورت سوکت فابریک به وفور تو بازار هست که نیازی به دست زدن به سیمکشی نباشه
نه دوست من همچین هرکاری هم نیست.نقل قول:
من خودم شخصا دیدم برخی مواردی بوده که به راحتی ماشین رو از گارانتی خارج کردن
منظورم این بود که به خاطر گارانتی ارزش نداره از ماشینی که پولش را داده اون طوری که دوست داره استفاده نکنهنقل قول:
گارانتی هم کامل وقتی باطل میشه که کیلومتر بسته شده باشه هرچند فکر نمیکنم حتی برای این مورد هم ماشینی گارانتیش باطل شده باشه چون راحت میتونه بگه سوکت خودش در اومده از جاش :دی یا سنسور خراب بوده فالت انداخته
مثلا اگه رینگ سایز بزرگتر بندازید نهایت کاری که نمایندگی میتونه بکنه اینه که قسمتهای مربوط به اسیب رینگ را تعمیر نکنه مثل جلو بندی یا... که اینم همه نمایندگی ها اینطوری نیستند و بعضی نمایندگیها اصلا کاری به این چیزها ندارند و از خداشون هم هست قطعی خراب بشه عوض کنند با گارانتی تازه قسمتهای تزیینی مثل چراغ و اینا هم اصلا چک نمیکنند مگه بیکارند چراغ را باز کنند ببینند سیمی زخمی شده یانه :31:
پی نوشت:این ها تجربه های عملی هست زیاد به نوشته های در دفترچه و... اکتفا نکنید چیزی که در واقعیت هست اینطوریه
الان مثلا من خطر اسپورت انداختم بعد ماشينو خواستم ببرم نمايندگي نگاه ميكنن ببين سوكتش چطوريه؟
تا اين حد گير ميدن؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نه عزیز تا این حد دیگه بیکار نیستند.نقل قول:
پایدار باشید.
سلام یه مشکل اساسی دارم بوی شدید بنزین وقتی راه میفتم داخل اتاق میپیچه در حدی که بعد نیسم ساعت یک ساعت رانندگی دماغم میسوزه:31:
مشکل چیه؟:31: