واسه من تا حالا 6 بار رفته تو حالت unlimited دوباره برگشته به حالت عادی ولی چیزی کم نشده :5:
Printable View
واسه من تا حالا 6 بار رفته تو حالت unlimited دوباره برگشته به حالت عادی ولی چیزی کم نشده :5:
بچه ها سرعت شما چطوره ؟
برای من اصلا خوب نیست ، از دیشب تا حالا !
فعلا بین 1 تا 20 KB متغیره !
بچه ها مثل اینکه جیویشتیم حجمی کم نشد واسه دانلود کردنمون .
الانم که دیگه قانونی مجانیه :31:
نقل قول:
سرعت پارس تو 30 می چرخه...
سرعتم به شدت فجیع افت کرده حتی امروز مجبور شدم برای لحضاتی از دیال آپ استفاده کنم !
برای تورنت هنوز سرعتم خوبه و حدود 140 ...یه دونه فایل جدید هست که سرعتش از 10-15 کیلو بیشتر نمیشه و یه دونه فایل دیگه که سرعتش از 130 پایین تر نمیاد ! ... اما برای باز شدن صفحات و دانلود مستقیم فاجعست ! بعضی وقتا لازمه 10 بار یه صفحه ریست بشه تا باز شه ! از جمله همین فروم خودمون ... :41:نقل قول:
امشب تا قبل ساعت 1 سرور هیج حجمی رو محاسبه نمیکرد . اما همیشه مواظب باشین و تو اینجور مواقع هر نیم ساعت یا 1 ساعت یه بار به کنتور سایت نگاه کنین ... بعضی اوقات هم پیش میاد که بعد از یک بار دیسکانکت کردن و ورود مجدد به صفحه کاربری میبینین همه حجم یه جا کم شده !!! اما اگه یه بار دیسکانکت کردین و دوباره حسابتون رو چک کردین و دیدین حجم سر جاشه میتونه خیالتون راحت بشه که از مصرفهای قبلی دیگه کم نمیشه . فقط باید مواظب بعدش باشین که کنتور یه دفعه به کار نیوفته .
فردا هم قبل اینکه دانلود کنین حتما حواستون به کنتور سایت باشه چون به احتمال زیاد وضعیت نرمال میشه ! :21:
راهنمایی برای اینکه وقتی ثبت نام می کنید زودتر از 4 روز فعال شه شما وقتی فرمتو دادی فردا یا پس فرداش همه تلفناتو بکن ببین چراغ ای دی اس ال مودمت چشمک می زنه یا نه اگه دیدی می زنه ثابت نمی شه یعنی ول شدی ولی یه نویزی رو خطه که اونو باید با پشتیبانی تماس بگیری ولی اگه ثابت شد چون مودمت روی پارس وی کانفیگ بوده ببر اندیشه واسط کانفیگ کنن پولم نمی گیرن:27:بعدش باید بهشون بگی یوزر پستو فعال کنن اگه هم ثابت نشد که باید صبر کنی تا بهت تل بزنن ولی همیشه زودتر از زنگ زدن خط بسته مشه و شما از روی چراغ دی اس التون می تونین متوجه بشین و سریعتر وصل شین:8:
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:51 AM ----------
مرکز 5 مشکل داره؟
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
من اروره 678 می گیرم
دوستان اندیشه هنوز رایگان هست ؟(اخرین بار که این مشکل پیش امد عید بود که داشتن به ما عیدی میدادن:31: )
نه عزیزم حجما فری نیستنقل قول:
:18:
نه عزیزم دیگه فیری نیست:18:نقل قول: